Изпитани сайтове за парфюми-6

• 109 256
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не, изпращат автоматично. Имам две поръчки от тях. Може да са ги били свършили или да са забравили Confused

# 601
  • София
На мен ми изпратиха мостра на Бърбъри Лондон, но си мисля че беше компенсация за двуседмичното забавяне на поръчката и заради липсващите две мостри, които си бях поръчала.

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 21:08 от Радостна

# 602
  • MJF
Моят Lancome Midnight Rose от 1001-bg.com пристигна.
Мисля,че всичко е наред.Аромата му е точно такъв какъвто трябва да бъде,а както знаем трайността не е критерий за автентичност.

# 603
  • Стара Загора
Специално този парфюм Lancome Midnight Rose дъщеря ми го ползва и мога да кажа, че е с изключителна трайност при нея и при мен  Peace
От този сайт 1001-bg.com не съм поръчвала, но скоро ще поръчвам комплект на Crystal Noir /за рожденния ден на дъщеря ми, това си пожела тя/ и ще споделя как е.

# 604
Влизам с питанка за поръчка на Малката черна рокля/Герлен от Енцо. Търся 50мл, оригинал, за подарък. Някой поръчвал ли е този парфюм, доволен ли е?   bouquet
Досега съм поръчвала няколко пъти от 1001-bg.com. Нямам забележки. Но специално за МЧР, нямат това, което търся.

# 605
  • София
Влизам с питанка за поръчка на Малката черна рокля/Герлен от Енцо. Търся 50мл, оригинал, за подарък. Някой поръчвал ли е този парфюм, доволен ли е?   bouquet
Досега съм поръчвала няколко пъти от 1001-bg.com. Нямам забележки. Но специално за МЧР, нямат това, което търся.
И тук има 50-тичка http://www.parfimo.bg/guerlain-la-petite-robe-noire. Напоследък има много добри отзиви за този сайт. Само доставката им е леко бавна /до 8 дни някъде/. Аз също съм пазарувала от тях и съм доволна  Peace

# 606
Sympathy, благодаря! Четох за този сайт тук, не проверих за роклята, обаче. Нямам представа защо бавят толкова доставките..

# 607
  • София
Sympathy, благодаря! Четох за този сайт тук, не проверих за роклята, обаче. Нямам представа защо бавят толкова доставките..
Защото доставят нещата от Чехия /както и Ензо/. Обаче след определено "разследване" от съфорумците тук се установи, че все пак са различни сайтове и нямат нищо общо Wink

# 608
  • Бургас
Здравейте,искам да попитам дали парфюмите от сайтовете според вас са оригинални , защото четох някъде, че 80 % от парфюмите на БГ пазар са имитации.И още нещо - ако поръчам комплект / с душ гел или боди крем/ дали е по-сигурно,че е оригинален или и на комплектите правят ментета.

# 609
  • Sofia
И още нещо - ако поръчам комплект / с душ гел или боди крем/ дали е по-сигурно,че е оригиналенили и на комплектите правят ментета.

Да, при комплектите е сравнително по-сигурно, че са оригинални. Peace

# 610
  • София
Пазарувала съм от enzo.bg и parfumi-shop.net като съм правила проверка на баркодовете - излизат ми оригинални Simple Smile
От два дни разглеждам и parfimo.bg , като обмислям покупка на някой от Монталите. Цената им в този сайт е доста по-приемлива от цените на същите в enzo.bg . Та се чудя дали да не рискувам  newsm78

# 611
  • София
Пазарувала съм от enzo.bg и parfumi-shop.net като съм правила проверка на баркодовете - излизат ми оригинални Simple Smile
От два дни разглеждам и parfimo.bg , като обмислям покупка на някой от Монталите. Цената им в този сайт е доста по-приемлива от цените на същите в enzo.bg . Та се чудя дали да не рискувам  newsm78
Охх и аз така с Narciso Rodriguez  Heart Eyes Flutter

# 612
Еми то и аз така с Герленската рокля Thinking, дали от Енцо или от Парфимо. Надявах се някой да е поръчвал парфюма, ама явно няма.. За цените - тези в Парфимо са поне с 10лв по-евтини от Енцо.

# 613
  • Бургас
А какво ще кажете за този сайт   http://www.parfumi-shop.net

# 614
А какво ще кажете за този сайт   http://www.parfumi-shop.net

прегледахте ли изобщо темата преди да попитате? отговор на въпроса ви има на почти всяка страница

Общи условия

Активация на акаунт