Декемврийчета 2013

• 33 600
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Някое бебе отваря ли си очите по време на сън?

# 241
Свети, моята понякога ги отваря - около милиметър.
Снеж, на нас ни се е случвало и до 5 дни, когато е само на кърма. Увелича ли малко добавката мляко и почва през ден или всеки ден. В нашия случай си го обяснявам, че усвоява кърмата. Все пак огледай коремчето дали е подуто, дали напъва и се мъчи... опитай с масаж на коремчето, а може и профилактично да хапнеш круши - това е най-безобидното, което можеш да предприемеш. Най-вероятно днес беба ще достави успокоение за мама Wink

# 242
sveti8 Да ние до скоро си ги отваряхме, но напоследък я гледам не го прави

snej_vk и ние имахме такъв период точно когато спряхме капките и чая за колики и тогава звънях на педи и тя каза, че се счита за нормално да не акат до 5 дни и че това е от капките, защото съм ги спряла и аз тогава правих масаж на корема както съветва  Doichinova и акаше по много малко след няколко дни се изака сама мнооого  Crazy

# 243
Асос, понеже от няколко дни се закашля сутрин малкия и го заведох да го види, каза че са чисти гърдите и гърлото не е зачервено, но да му направя чай от лайка да пие  newsm78

# 244
И ние в последно време се закашляме от време на време но това е от лигите  Grinning Относно приспиването малкия си заспива сам в леглото, давам биба ако иска и пускам  тихичко телевизора. Вече ако е много нервен и се върти помага да го увия хубаво с одеалцето, да са му загънати ръчичките и да не може да се мята... така се успокоява... А иначе най бързо заспива докато го галя по главата... много ми е гальовен миличкия  Hug

# 245
Асос, понеже от няколко дни се закашля сутрин малкия и го заведох да го види, каза че са чисти гърдите и гърлото не е зачервено, но да му направя чай от лайка да пие  newsm78
Чай от лайка да пие бебе на 3 месеца, може ли? Или не съм разбрала

# 246
Катя аз за това писах тук, защото ми стана интересно, дали някои е давал на бебе  Thinking

# 247
Таня, за 1ви път чувам за чай от лайка да се препоръчва за кашлица на бебе на 3м. Странно. Не бих давала. Но тук ще ти кажат лекове за кашлица всякакви, много най-различни съм срещала описани, нито един не съм пробвала. Дано се оправи детето бързо.

# 248
 tanya_milcheva знаеш ли Хриси се прокашляше така преди и като и погледнех в носа сопол обаче твърд като звъннах на педи и и казах тя ми отговори,че кашлицата е от секрета в носа и се стича в гърлото и  ми каза да и изчистя нослето и да и пръсна Виброцил веднъж в двете ноздри и така спря с кашлицата  Flutter не знам дали съм ти помогнала де  newsm78 надали съм ти помогнала много ...

# 249
Здравейте! Леле толкова време не съм ви чела, а от кога не съм писала не е истина а вие сте изписали света Simple Smile Не мога да изчета всичко, просто няма да ми стигне времето Simple Smile Гледах в предната тема че мамите с момченца обсъждат "забелването" на пишлетата, моята педиатърка ми каза да не пипам но аз не я послушах много и от време на време по време на къпане си я заголвам но не знам колко трябва и малко ме е страх честно казано. Видях доста снимки сте качили на бебеоците си, всички са големи сладурковци. Та така де вече ни минаха коликите и положението е по-спокойно така че да се надявам че по-често ще влизам да ви чета поне, ако не друго Simple Smile

# 250
Благодаря за мненията. Ще пробвам с круши и масаж и дано да стане.

# 251
Вилхелм Тел, ние сме само на кърма и наистина бебето се унася, докато я кърмя, но не ми се ще да очаква всеки път да я кърмя като й се спи или нещо друго не й харесва,та за това избягвам така да я успокоявам.

Днес заспахме самички Grinning Явно се е преуморила да рита и да маха с ръчички Wink

verinka123 пак те притеснявам за групата във facebook - все още нямам нищо в пощата.

Продължаваме да пием витамин D всеки ден, докато не каже педиатърката.

# 252
Вилхелм Тел, ние сме само на кърма и наистина бебето се унася, докато я кърмя, но не ми се ще да очаква всеки път да я кърмя като й се спи или нещо друго не й харесва,та за това избягвам така да я успокоявам.

Днес заспахме самички Grinning Явно се е преуморила да рита и да маха с ръчички Wink

verinka123 пак те притеснявам за групата във facebook - все още нямам нищо в пощата.

Продължаваме да пием витамин D всеки ден, докато не каже педиатърката.
Здравей, изпратих ти покана за фейса.

# 253
  • София
Момичета, трябва ми препоръка! От тази вечер имаме силно зачервено оченце, което има гной и лепне! Явно се е замръсила, защото ръцете са й все в устата или си търка очите. Много съм се притеснила и утре искам бързо да тичам до аптеката. Капнах малко кърма и чистя с памуче с лайка. Но засега се влошава сякаш Sad Дайте съвет!

# 254
Слагай кърма по - често, аз директно впръсквам в очето, когато се сетя. Дано да помогне. Иначе - Тобрекс или Тобрин капки за очи - на нас това ни изписаха, когато имахме подобен проблем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт