А коя книга четат в момента децата ви? - 4

• 51 878
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Морена, как не съм разбрала, че Маншон има и вора част?!?!? Това издание антикварно ли е?

# 46
  • Sofia
Утро, да, в Читанка има инфо, кликни на снимката.

# 47
И моята щерка изчете на един дъх поредицата за Сам Силвър до 5-та включително и сега препрочита

Много се радвам, че не класифицира книгите на "момчешки" и "момичешки", защото забелязвам една такава тенденция при нейните набори....

# 48
И моята щерка изчете на един дъх поредицата за Сам Силвър до 5-та включително и сега препрочита
Много се радвам, че не класифицира книгите на "момчешки" и "момичешки", защото забелязвам една такава тенденция при нейните набори....
Зори, благодаря, че сподели!  Hug Ще предложа и аз по-натам, че сега толкова много неща има да чете..
В момента довършва "Вафлено сърце" и:

# 49
  • Варна
чете поредицата с голям интерес, макар че миналата година ги чете. 3-тата част ще е непозната, но реши да си припомни първите 2 - много е доволен от решението си Simple Smile .

# 50
  • София
С моята 7г. дъщеря завършихме "Ян Бибиян"
Имам питане. Преди време някой беше дал линк за четене на английски книжки. Запазих, ама кой знае къде  Embarassed Ако се сетите, пишете, моля!

# 51
  • София
Реши да препрочете безценните "Дръндьо"-вци.  Crazy
Подкарал е третата от поредицата.

# 52
  • София
Малката чете "Мери Попинз", а синът ми - "Мастилено сърце".

# 53
Прочете: И започна:
(8 г.)
Допълвам, че забравих, но ги изчете съвсем набързо, тези две книжки:

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 15:04 от Сиси ♥♥

# 54
  • Sofia
Четох на щерката (6г.)

сега сме на:

# 55
Сега започна да чете за Дръндьото.

# 56
Големия Малкия

# 57
Започна (8 г.):

# 58
  • Пловдив
Щерката започна:

Това е първата книга на Тери Пратчет, която й попада. Ще видим какво ще каже като я прочете... Wink

# 59
Синът ми чете "Пипи" през деня, а вечер аз им чета приказки на двамата.
Чудя се, дали да започна да им чета "Без дом".  Thinking Скоро я видях при майка ми, попрочетох си я набързо и едно мило ми стана... Беше една от любимите книги и съм я чела някъде във втори клас. И сега съм в размисъл. На тях ще им е интересна, сигурна съм, но пък си е дълга. Колко ли време ще я точа докато успея да им я прочета...

Общи условия

Активация на акаунт