Интериорен стил по аматьорски - 22

• 70 151
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
Гаргамела, наличен е. Тютюневото е доста по-зелено, по спомен, от това което си показала.

Пердетата не е задължително да ги слагам, там изобщо реално няма нужда от пердета, но са готови ушити, точно по размер, пък и цвета е много приятен, та затова реших, че ще е жалко да ги нарежа за възглавници. Но по принцип мога да ги прежаля.

Катри, и на мен това синьо от втората снимка не ми харесва.

Сега ако ми е, щях да си направя такъв под. Плюс бленувания син диван Grinning

# 436
Аз пък бих си ушила най-обикновен ленен калъф или нещо в мръсно бяло/сивкаво, което да може да се пере често в пералнята, а отгоре куп цветни възглавници - и червени, и пембени, и керемидени, и тютюневи, и сини или шарени. Шарено одеало или покривало, като показаното от Дорис. И постелка. Масата ще изшкуриш и състариш, малко като в последния линк за Ниландер... Селска къща си е все пак Peace

# 437
  • София
...
Сега ако ми е, щях да си направя такъв под. Плюс бленувания син диван Grinning

Ух, това много близо до моя под. Сега като гледам снимката малко съжалявам, че избрах тъмна фуга, вместо бяла.

Скрит текст:

# 438
Ема, къщата е прекрасна!   bouquet

+1 за синия диван.

# 439
Птица, и този вариант съм го мислила, в никакъв случай не е изключен.
В крайна сметка пазарът ще определи избора ми Simple Smile  При всички положения искам така да го измисля, че да е под формата на свалящ се калъф, за да мога да го пера от време на време.

Асос, подът ти е страхотен Heart Eyes

Съпружка, благодаря ти!

# 440
Гост, идеята ти е интересна, но фугите в случая не бих променила. Може би някъде другаде, някога.
...
Винаги може да ползваш дебели конци в съответният цвят поставени във фугата, за да прецениш как ще изглежда пода.  Всъщност може цвета или наситеността му да се сменят плавно от единият край на фугата до другият. Примерно от едната стена започва жълта фуга и докато стигне до насрещната стена вече е преминала в ... тъмнокафява или в зелена, абе в цвета дето сте преценили. Или от синьото диванче от средата на стаята, тръгват сини фуги, които плавно преминават в различни цветове в зависимост от цвета на стените или мебелите до които стигат... 

# 441
Гост, идеята ти е интересна, но фугите в случая не бих променила. Може би някъде другаде, някога.
...
Винаги може да ползваш дебели конци в съответният цвят поставени във фугата, за да прецениш как ще изглежда пода.  Всъщност може цвета или наситеността му да се сменят плавно от единият край на фугата до другият. Примерно от едната стена започва жълта фуга и докато стигне до насрещната стена вече е преминала в ... тъмнокафява или в зелена, абе в цвета дето сте преценили. Или от синьото диванче от средата на стаята, тръгват сини фуги, които плавно преминават в различни цветове в зависимост от цвета на стените или мебелите до които стигат... 

Това е щура идея-да преливат цветовете на фугите.Въпросът е-какво правим,ако променим разположението на мебелите?

# 442
...
Това е щура идея-да преливат цветовете на фугите.Въпросът е-какво правим,ако променим разположението на мебелите?
Ако всеки месец разменяш местата на  мебелите, наистина не е твоят вариант за фугиране... Като писа за разместване, колко често си размествате едрите мебели, веднъж месечно, веднъж на сезон, веднъж годишно, или на по-дълъг интервал?

# 443
  • София
Размествала съм всичко и веднъж на ден, но аз съм си малко хахава  Mr. Green

# 444
Боядисахте ли яйцата, омесихте ли козунаците Simple Smile
Аз понеже не правя нито едното, нито другото, а лошото време ме върза вкъщи, та имам достатъчно време да се заровя дълбоко в интериорните блогове.

И отново мрамор, това вече със сигурност е мрамор, а не някаква имитация. Започвам да се влюбвам Heart Eyes

Относно поддръжката му (Лоренца назад беше питала за премахване на петна от мрамор) ето тук са описани стъпките.

Аз размествам мебелите, докато ги наместя при първоначалното им подреждане. След това много рядко, да не кажа никога, не променям местоположението им.

# 445
И аз бих търсила ленено за диван за селска къща. Натурални материи-вълнена черга, дет' вика Пина Балкантурист, и си представям медни тигани наредени (висящи) около печката и плетени кошници.

http://www.remodelista.com/posts/copper-pots-as-kitchen-decor

http://nicety.livejournal.com/1511905.html

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 10:16 от Цонна

# 446
На село така висяха съдовете, баба ми им викаше бакъри, а на закачалката бакърник, явно щото държи бакърите  Simple Smile

Обаче да не оберат къщата и да ги върнат за скрап!

# 447
Здравейте момичета,
незнам дали въпросът ми е за тук, но ще попитам вас, а вие ако имате желание ме насочете на някъде където да намеря отговорите.
Всекидневната ни е много малка, 20кв., детето е засипало всичко с играчки и сега ми хрумна да си сложим маса пред дивана на която да се храним и с това да остане повече място за неговите игри.
Много разглеждах, но за съжаление не можах да намеря подходяща маса. Трябва ми да е с размери д.112(120см) ш. 60см. и височина 70см.....дайте някакви насоки къде мога да намеря такава маса Simple Smile

Благодаря предварително!

# 448
Това е щура идея-да преливат цветовете на фугите.

Преливащ мозаечен под от зелено до червено в барселонски апартамент. Wink

Ема, много ми харесва малката къщичка! Подът ти ми напомня на италианското cotto, което е възможно най-типичния под за тукашния средиземноморски рустик. В такъв смисъл аз го възприемам почти като неутрален под, не мисля, че те задължава в земната гама или в съвсем битово-селски стил. Ето една случайна снимка с под от cotto с мебели класически рустик (масата), модерен рустик (черните столове), и съвсем модерни диван и пуф в студени цветове. Много са хубави белите врати с профилче, само лампите са ужасни. Simple Smile))))

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 13:48 от Barbabeau

# 449
Хоп, идвам със злато!  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт