Всичко за всички марки гел лакове - 4

• 127 837
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря много, а от бг сайт могат ли да се поръчат?

# 46
Ако някой е пуснал нещо в продавалник, иначе не знам да може от друг бг сайт. Поръчвам ги от ebay.

# 47
Ако някой е пуснал нещо в продавалник, иначе не знам да може от друг бг сайт. Поръчвам ги от ebay.
Благодаря за информацията

# 48
Aко ги гледаш в продавалника, там са фалшиви. Пише, че са EzFlow, а всъщност шишенцето е на Gelish

# 49
Aко ги гледаш в продавалника, там са фалшиви. Пише, че са EzFlow, а всъщност шишенцето е на Gelish
Ами да, точно от продавалника се обърках, но като разгледах ebay разбрах, че и цветовете и базата и топ лакът са фалшиви в продавалник

# 50
Здравейте,
Съжалявам,ако не пиша където трябва,но ми трябва помощ.
Искам да ви попитам къде греша.Купих си  uv лампа, база,топ и три цвята на cnd shellac,взех си обезмаслител на  cnd (scrub fresh),лакочистител...Общо взето всичко необходимо,но не ми се получава.Не зная лампата ли е фалшива,лаковете ли.Толкова пари дадох и пак съм прецакана.Просто слагам base coat 1 тънък слой и пускам лампата и трябва 10 секунди ,но колкото и да седя той не се втвърдява, а си е лепкав и мек.Какво е вашето мнение-лампата или лаковете не са качествени.Благодаря предварително

# 51
Десет секунди ли печеш на УВ лампа??  newsm78
на УВ лампа се пече 2 минути.

# 52
Десет секунди ли печеш на УВ лампа??  newsm78
на УВ лампа се пече 2 минути.

И две минути пробвах и 5,10 и има много много  лека промяна,но не е както трябва и лепка.

# 53
Cnd технология:
Оформяш ноктите
оправяш кожичките
обезмасляваш
10 секунди базата
2 мин. Цвета 1ви слой
2 мин. Цвета 2ри слой
2 мин. Топ лака, след него почистваш с тампонче напоено със спирт 95 градуса от аптеката или с лакочистителя за да премахнеш лепкавото

Ако лампата ти и по малко ватова от 36 изисква малко повече от стандартното време. Иначе всеки слоѝ си лепне и така трябва да е, за да се получи хубаво взаимодействие между слоевете и да е здрава връзката.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 17:15 от plamita_

# 54
  • Пловдив
Здравейте,
Съжалявам,ако не пиша където трябва,но ми трябва помощ.
Искам да ви попитам къде греша.Купих си  uv лампа, база,топ и три цвята на cnd shellac,взех си обезмаслител на  cnd (scrub fresh),лакочистител...Общо взето всичко необходимо,но не ми се получава.Не зная лампата ли е фалшива,лаковете ли.Толкова пари дадох и пак съм прецакана.Просто слагам base coat 1 тънък слой и пускам лампата и трябва 10 секунди ,но колкото и да седя той не се втвърдява, а си е лепкав и мек.Какво е вашето мнение-лампата или лаковете не са качествени.Благодаря предварително
Това ми се вижда супер странно.Дори и лаковете да са някакво менте ,не ми се вярва ,че не могат да се изпичат.След изпичането на базата , както и на всеки слой лак и топ лак остава лепкав слой.Сигурна ли си че е меко и лепкаво или е само лепкаво?Опита ли се да сложиш и цвят или стигна само до базата?

# 55
Cnd технология:
Оформяш ноктите
оправяш кожичките
обезмасляваш
10 секунди базата
2 мин. Цвета 1ви слой
2 мин. Цвета 2ри слой
2 мин. Топ лака, след него почистваш с тампонче напоено със спирт 95 градуса от аптеката или с лакочистителя за да премахнеш лепкавото

Ако лампата ти и по малко ватова от 36 изисква малко повече от стандартното време. Иначе всеки слоѝ си лепне и така трябва да е.

Точно това правя и след топа и минаването със спирт лака не ми е твърд  както би трябвало.
Ако го натисна отгоре и остава следа.Лампата ми e  36W

# 56
По принцип тези лакове са изцяло втвърдени след 48 или повече часа, както при ноктопластиката гела. По принцип са така леко мекички но след няколко часа всичко е ок... И тези резки би трябвало да изчезват...

# 57
По принцип тези лакове са изцяло втвърдени след 48 или повече часа, както при ноктопластиката гела. По принцип са така леко мекички но след няколко часа всичко е ок... И тези резки би трябвало да изчезват...
Ще опитам пак тогава.
Благодаря.Исках и да кача снимка на лаковете, лампата ,но не знам как  Grinning

# 58
аз лаковете ги знам понеже работя с тях и до сега чесно казано не бях чувала за такъв проблем с тях, за това малко ме озадачи проблема ти... особено след като и лампата ти е от 36 ватовите. Другия вариант е да печеш основата 1 минута, после всичко останало по 2 минутки. И след това да изчистиш лепкавото Simple Smile

# 59
Ще опитам пак тогава.
Благодаря.Исках и да кача снимка на лаковете, лампата ,но не знам как  Grinning

качи ги в prikachi.com / snimka.bg или някой друг от написаните и следвай стъпките тук -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Относно проблема ти - лампата откъде я купи? Дали не е възможно крушките да не пекат?

Общи условия

Активация на акаунт