В момента чета ... - 27

• 48 329
  • 724
  •   2
Отговори
# 45
  • На точното място
И аз май ще започна някой трилър. След "Момичето, което бях "и приятно чувство, което остави в мен,все още не ми се започва друга "чувствителна"книга.

# 46
Аз напоследък хич нямам време за четене. Още чета "Крадецът на книги".

# 47
  • Пловдив
не мога да отговоря на анкетата, защото не съм я чела. Честно казано не знам дали ще го направя, защото някак така прехвалени книги, понякога ме отблъскват...

Естел Бързоход, като свалям нещо от читанката, самия файл txt си го придърпвам на десктопа и от там  с десен бутон кликвам върху файла open with - microsoft office word и така виждам страниците  Peace

Аз продължавам с книгата на Давид Гросман "Ще бягаш ли с мен".

Sparks, на твоя въпрос от предната тема препоръчвам Сю Монк Кид, ако имаш възможност вземи и другата й книга "Престолът на русалката" /за мен лично тя ми е попадение тази година, нищо особено като история, но уникално написана/

# 48
Естелка, аз останах с впечатление, че ти е харесала 11/22/63, но щом си гласувала с "не" в анкетата , явно съм в грешка..

Киф, тъкмо щях да те питам какво си си помислила за Пазителка на тайните, и ти сподели, че предположенията ти са се оправдали. Аз пък последната тайна ми дойде като гръм от ясно небе, въобще и не предполагах, но много се зарадвах, че е станало точно тъй.  Simple Smile

Ели, това, за което пишеш ми мина през ума още в началото ,
Скрит текст:
когато Лоръл отиде пред старата къща на Вививан и момченцето й каза онази реплика..

Бубе, какво ти е? Да не те закачи гадния грип? Оправяй се бързо!!!

Успешна седмица на всички!

# 49
И аз на българска вълна с

# 50
Естел   bouquet

Гласувах в анкетата, положително, разбира се Grinning

Зарязах Honeymoon in Paris, не мога да чета на английски, изнервям се. Филмите дори ги предпочитам  на англ., но книгите - на български.

Започнах с запланувания преговор на българските класики с "Под игото". Имам едно издание от '68г., истинска антика! А и езикът е по-автентичен.
Вечере, на телефона чета "Рубиненочервено" на Керстин Гир.

# 51
Благодаря за новата тема!  bouquet

Прочетох "Английският съсед" на Вешим, но не ми беше смешна, а по-скоро тъжна.. разбрах че имало и сериал, но аз телевизия не гледам. Сега съм с "Вкусът на мечтите", Сара Адисън Алън.

# 52
  • София
Нелчо, ако ти се четат трилъри, виж за някой скандинавски - в библиотеката не може да няма някоя на Хенинг Манкел или на Ю Несбьо  Grinning

В този ред на мисли преди малко си поръчах тези двечки на Карин Фосум  Laughing

Някой впечатления?  Thinking Или аз ще съм първата?  Party
Норвежка авторка, нищо не съм чела от нея... Не бях я и чувала  Laughing Laughing Laughing

# 53
Чета "Хартиени градове" по ваша препоръка.По принцип не обичам колежански истории и филми,но тази засега ми харесва.

# 54
  • София
За "Стъкленият замък" да попитам:

Скрит текст:
въпросите родители умствено изостанали ли са?? Или просто някакви маргинали?
Децата им спят в кашони, майката решава, че има нужда от пиано  ooooh!

# 55
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

Гласувах с ДА в анкетата, много ми хареса 22/11/63!  Heart Eyes

Напоследък чета по-мъничко. Наслаждавам се на "Устоите на Земята"!  Heart Eyes

svet65, благодаря ти за споделените отзиви, много ми беше интересно да ги прочета!  Hug Чакам да напишеш и какво ти е впечатлението от "Между приятели". (Майка ми и баща ми я четоха преди няколко месеца един след друг и двамата много я харесаха. Аз може би точно поради тая причина реших, че ще поизчакам с четенето й.  Grinning  )

На всички - приятно четене!  Hug

# 56
Миж ,
Скрит текст:
Не са умствено изостанали , а са едни помияри , които са лишени явно от родителски инстинкт , кошмар , такива хора как създават че и четири деца, после милите да се мъчат  ooooh!

# 57
svet65, благодаря ти за споделените отзиви, много ми беше интересно да ги прочета!  Hug Чакам да напишеш и какво ти е впечатлението от "Между приятели".
.♥.Петя.♥., аз на 1/2 от книгата едва дочаквам да свърши, за да сложа 5-6 звезди. Не зная за всички читатели. Сигурно ще има на кого да не се хареса. Но за мен това СА нещата/книгите, които имат смисъл. Ако забравим цялото напъване на света и се отпуснем за обикнвените неща (дори и малко към "старомодното" да клоня напоследък)... Добре, че попадна в мен книгата!  Heart Eyes  Тези дни ще споделя пълните възхвали!  Laughing

За 22/11/63 забравих да пиша. Все повече се оставям на усета си - засега не "чувствам химия" между нас и не знам дали ще намеря време/желание за нея тази година. Но не съм забравила милото предложение да ми бъде изпратена за прочит.   Hug

mijjjka, според мен Джанет ще оцени какви са. Сестрите и братът ще кажат друго. Всеки читател трето и четвърто... Имам подобни познати (в доста по-мек вариант - със сигурност без алкохола) и по инерцията на обществените стандарти усърдно се възмущавам. Но и се чудя кое е по-зле: тези родители или аз - обуваща два чифта чорапи на детето си? Имам си малко самооправдание, че аз съм по-невредящият вариант, но не съм сигурна още... Браво на можещите "златната среда".

# 58
Миж
Скрит текст:
за мен родителите на Джанет не спадат към категорията родител. В майката даже не забелязвам прояви на любов към децата си. Тя е една отнесена егоистка, имаща се за ексцентричен човек на изкуството ooooh!
Бащата - пропаднал пияница, но ми беше по-симпатичен от двамата.

# 59
Здравейте!
Страхотна темичка,благодаря   bouquet
Аз в момента чета:

Общи условия

Активация на акаунт