Север-Юг (Кузей- Гюней) по БТВ - тема 7

• 47 586
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Извинете ме, че засегнах любимката ви! Просто попитах нещо, а то какво се получи - такава вълна от недоволство ме заля. Banghead Banghead Banghead

Ками, аз нямам толкова думи в речника си да кажа колко не харесвам Джемре, обаче Зиз винаги е на място  Joy. Евала! Все пак сме тук и да се забавляваме и разтоварване и не може да и се отрече, че тя държи челно място в класацията с прекрасното си чувство за хумор.

# 46
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ауууууу, Ками...сакън молим те... Shocked Shocked Shocked
Къде виде вълна от недоволство? Rolling Eyes Rolling Eyes

Ти пита, аз любезно отговорих, успокоих те, че ТВ-то не е за ремонт...ко искаш още? newsm78
Даже и Роминка Heart Eyes отговори...даже по-образно... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Госпожа Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 47
Че къде видя вълна  от недоволство  newsm78 Просто се хилим на Зизка  Heart Eyes тя няма равна в темата с хумора си Heart Eyes аз затова си я наричам моята кръпка!
Госпожата  Heart Eyes аз писах, че когато човек обича истински е доволен, ако вижда, че любимият му човек е щастлив. Ма какво да се прави ... и трите севгилита на Кузей са толкова ревниви и обсебващи ... А това, че Джемре е решила да се влюби в Кузей, понеже се появила Зейнеп ... ами просто когато Джемре започна да се влюбва в Кузей, онази се дотресе в махалата, просто - съвпадение. Само не ми казвай, че Джема се е влюбила напук на Зейнеп hahaha Джемре един единствен път я видях наистина злобна - мисля, че ще е в утрешната серия. Когато си мислеше защо трябвало Зейнеп да идва в Турция, че Кузей я целувал по тънките устни, с какво толкова му е взела акъла Зейно. Да, действително мисля, че Джемре определено стана по-добър човек, откакто обикна Кузей. Докато за Зейнеп важи обратното  Joy Joy Joy

# 48

Ти пита, аз любезно отговорих, успокоих те, че ТВ-то не е за ремонт...ко искаш още? newsm78
Даже и Роминка Heart Eyes отговори...даже по-образно... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy какво ти казах ? Зизуууууу  Heart Eyes много си те ловим, да знайш!

# 49
Че къде видя вълна  от недоволство  newsm78 Просто се хилим на Зизка  Heart Eyes тя няма равна в темата с хумора си Heart Eyes аз затова си я наричам моята кръпка!
Госпожата  Heart Eyes аз писах, че когато човек обича истински е доволен, ако вижда, че любимият му човек е щастлив. Ма какво да се прави ... и трите севгилита на Кузей са толкова ревниви и обсебващи ... А това, че Джемре е решила да се влюби в Кузей, понеже се появила Зейнеп ... ами просто когато Джемре започна да се влюбва в Кузей, онази се дотресе в махалата, какво да се прави - съвпадение. Само не ми казвай, че Джема се е влюбила напук на Зейнеп hahaha Джемре един единствен път я видях злобна - мисля, че ще е в утрешната серия. Когато си мислеше защо трябвало Зейнеп да идва в Турция, че Кузей я целувал по тънките устни, с какво толкова му е взела акъла Зейно. Да, действително мисля, че Джемре определено стана по-добър човек, откакто обикна Кузей. Докато за Зейнеп важи обратното  Joy Joy Joy
И аз тва се чудя... newsm12

# 50

Ето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy какво ти казах ? Зизуууууу  Heart Eyes много си те ловим, да знайш!
И аз, и аз...  love001  love001
Ама Кръпката Роминка се включва рядко... newsm47

Ох, кат се сетя как описа Гуню като чистичък за момента... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 51
# 52
Цитат
че тя си е пропуснала шанса, когато го е имала назад във времето
О, Кузей не е казал, че тя/ Джемрето/ си е пропуснала шанса, той говореше за любов която е пропуснала шанса си.
Има разлика, поне за мен. Peace

Марги, според мен той имаше предвид именно нея (Джемрето), а не любовта. Разбира се и за пропуснатата любов също говореше, но много точно и каза
"ти си била първата, която този човек е обичал.... но времето си минава". Цитирам го точно по превода на филма.
Много е интересен този разговор между двамата! За мен поне.

poporopo,  Heart Eyes
Не знам кое гледаш- в еп. с бг дублажа-няма такова нещо, казва съвсем друго. newsm78
Поне десет пъти го гледах и слушах...  Shocked

Извадих го дори...

К: Едно нещо съм разбрал в този живот.
В живота има неща които никога не могат да се случат.
Де да можеше един подарък да разреши всички проблеми.
Де да можеше да стопи всички прегради и да премахне всички пречки застанали пред нас.
Но не може, така е. Ако едно нещо не е станало веднъж не става и после.
Така е и с любовта, невъзможната любов, която си заключил дълбоко, дълбоко в себе си.
Може би, ако ги нямаше преградите пред теб, двамата щяхте да се обичате безкрайно.
Може би ти си обичал този човек повече от всички и дори повече от всичко на света.
Но си пропуснал своя шанс.
Ако си пропуснал този ден, този миг, значи си пропуснал всичко, защото връщане назад няма.

Ето това й казва, ами чета, премислям, пак чета, пак премислям...
и пак стигам до това...мисля същото като одеве, дето вече го писах... Joy Joy Joy
Не казва никъде, че Джемрето е изпуснала шанса си.  Stop
По- скоро говори за любовта и своята в случая. newsm78

Сега ще потърся и еп. с бг субтитри да видя как точно е и там, имаше леко разминаване...
но мисля че смисъла е същия. Grinning

п.п. Изпуснала съм веселба... Joy Joy Joy
ама кат съм като костилка понякога...пада ми се... hahaha Joy

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 22:47 от margita9

# 53
Айде сЯ пък рядко! Ми аз имам щерка в трудна възраст, ахаа да ви Фана връзката, чедото ми се изпречи на погледа и ми дигне кръвното  Rolling Eyes
Зиз, ми чистичък е, джанъм, много лъснат даже, по-нататък шЪ видим, Земе да се занемари покрай кръшната Бану  ooooh! Ти пък сЯ кво си запремисляла, ми, шъ тъ боли глава, тя Джема зацепи квото си требеше  Whistling

# 54
  • София

Ох... олекна ми да знаете  smile3506 smile3534

# 55
Ками, споко бе мац! Ние само си лъскаме клавиатурите  Wink Hug

# 56
Марги  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 абсолютно съм съгласна с теб! Кузей говореше точно за своята невъзможна любов и своя пропуснат шанс ... А утре ще видим и продължението - как ясно и даде да разбере, че това, за което тя мечтае няма как да стане ... Аз мисля, че и двамата се разбраха много добре ... дори и с недомлъвки. Той не  и повярва за причината да му подари саза, ама се направи, че уж е така ... И точно , понеже я отряза, Джемре се озлоби срещу Зейнеп - завидя и, че тя няма такива пречки пред себе си, каквито има тя самата. Защото все още и Джемре смята любовта си към него за грешна и срамна.
Роминка  Heart Eyes много ли ти вдига кръвното детето ? Joy Joy Joy Е, така е - малки деца - малки ядове, големи деца-големи ядове. Ама всичко минава ... и после е кеф. Peace
Ками   love001 smile3534
Диме  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 57
Вдига ми, Фенче, щото на другия скорпион не смее  Laughing
Какво пък й е виновна Зейнеп на Джема че Кузи я отряза?  newsm78

# 58
  • Плевен / София
Айде сЯ пък рядко! Ми аз имам щерка в трудна възраст, ахаа да ви Фана връзката, чедото ми се изпречи на погледа и ми дигне кръвното  Rolling Eyes
Скрит текст:
Зиз, ми чистичък е, джанъм, много лъснат даже, по-нататък шЪ видим, Земе да се занемари покрай кръшната Бану  ooooh! Ти пък сЯ кво си запремисляла, ми, шъ тъ боли глава, тя Джема зацепи квото си требеше  Whistling
smile3521 newsm10 Роминче и аз трудно сядам пред компютъра.... по същата причина
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 23:10 от gostenka68

# 59
Зиз, ми чистичък е, джанъм, много лъснат даже, по-нататък шЪ видим, Земе да се занемари покрай кръшната Бану  ooooh! Ти пък сЯ кво си запремисляла, ми, шъ тъ боли глава, тя Джема зацепи квото си требеше  Whistling
Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт