Температурата спадна на следващия ден и остана само отпадналост и кашлица. От вчера вече е по-добре. Храни се играе си.. Но снощи се случи нещо друго.. Обърна паницата с врялата супа, и си заля дясната ръчичка. Тъкмо я бях свалила от котлона и реших да и сипя, за да изстине по-бързо. Докато бърках и духах, че искаше да яде НЕЗАБАВНО, посегна към паницата и останалото е кошмар.. Преживявам го пак и пак 
Свалих блузката, видях червената ръчичка и олюпената кожа и избухнах в истеричен рев. Мъжа ми намери крем за изгаряния, намаза я и тръгнахме към спешното. От едната болница ни изпратиха в другата(както и да е..), там я превързаха и казаха днес сутринта да отидем пак на превръзка. Не било много сериозно, но имайки в предвид възраста на детето, не било розаво положението. И така днес отиваме ние на превръзка и ново 20- трябвало да постъпи в болница детето за 4 дни. Как пък го изчислиха, че за 4 дни всичко ще е ок.
Аз отказах под предтекст, че няма кой да се грижи за бебето. Тогава лекаря видимо бесен ми заяви, че ако откажа, ще трябва САМА ДА СИ ЛЕКУВАМ ДЕТЕТО И ТЕ НЯМАЛО ДА И ПРАВЯТ ПРЕВРЪЗКИ ПОВЕЧЕ или да си плащам на някой да ми я лекува. А, и също така, че можело операция да се наложи. И след тези думи се разтреперих цялата, стана ми зле(явно кръвното ми играе) и смирено дадах съгласието си да я приемат. Знам, че всичко е само за да вземат парите от клиничната пътека. Детето ми не е никак зле. Изгарянията са повърхностни, пък и тя се чувства добре. Нито снощи е плакала, че я боли нито днес. Само казваше "мамо, пари" с учудване и това е! Идиоти мръсни как не ги е срам!!! Сега баща и е с нея, а аз съм вкъщи и гледам малката. Утре ще я водя и нея на лекар, че много кашля.. Като цяло положението е кошмарно.. Ще лудна нацяло вече, не издържам
Утре ще отида да запаля свещичка и да се помоля
Безсилна съм просто и само това ми остава, да се моля децата ми да са добре.. Хубав ден на всички и благодаря, ако някой е прочел написаното. Само се оплаквам, обаче нямам с какво да се похваля.
.Много мъчно ми стана за нея, бързо да се оправя и да забравя какво се е случило 

И групата тайна ли е?
Вие сте идеални просто, щото няма да ти обяснявам 8 кила и 200 как се носят, как се къпят и т.н. и т.н.