Математически турнири - 27

• 95 607
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Varna
Здравейте!
Някой има ли представа къде и кога ще раздават наградите от Европейско кенгуру 2014 за Варна?

# 586
  • Deutschland/HE
Здравейте!
Някой има ли представа къде и кога ще раздават наградите от Европейско кенгуру 2014 за Варна?

на сайта на МГ пише, че ще обявят допълнително кога. Миналата година май на ПМЗ ги даваха.

# 587
Здравейте!
От сайта на МГ- Наградените ученици могат да получат грамотите и наградите си на 26 април 2014г. от 10:00 до 12:30ч.

# 588
Има ли вече списък с наградени от Евр. Кенгуру? Аз не можах да намеря пълни списъци или такива с наградени.

# 589
  • Varna
Здравейте!
От сайта на МГ- Наградените ученици могат да получат грамотите и наградите си на 26 април 2014г. от 10:00 до 12:30ч.

Благодаря! Явно сега е излязла информацията!   bouquet

# 590
  • София
Има ли вече списък с наградени от Евр. Кенгуру? Аз не можах да намеря пълни списъци или такива с наградени.

За София - пише тукPeace

# 591
  • София

За София - пише тукPeace
Това не е ли за ВМС?

# 592
  • София

За София - пише тукPeace
Това не е ли за ВМС?

ooooh! Извинете! Да, това е за ВМС.

За Евр. Кенгуру има само това: СМБ София.
И тук не пише нищо за награди...  Rolling Eyes

# 593
  • най-шареното място
Сега видях класирането за ВМС за Варна. Отдавна ли делят на 6-ти клас и 6-ти МГ след 4-ти клас?
Другаде също ли е така? Задачите до колкото знам са си еднакви.

# 594
Здравейте!
А за София? Има ли списъци, дата и място за награждаване?

# 595
  • София
Здравейте!

Детето се яви в СМГ. Вече си получи наградата.

# 596
  • София
Има ли вече информация за състезанието в Шумен? Според моето-трудни задачи,по последната изобщо не е писал нищо, доста грешки и при децата около него.  Thinking
Кога ще изнесат официално задачите?

# 597
  • София
Здравейте!
Моето се яви в неговото училище. По принцип би трябвало да си получи грамотата служебно там. Но до момента не са му дали.
Питайте там, където се е явило детето. Официално награждаване няма. Само се очаква към края на май да изнесат списък с класираните на национален кръг.

# 598
Ееее, бива ли в толкова кратък срок да обявят награждаването. Синчето е получило някаква награда там,
Здравейте!

Детето се яви в СМГ. Вече си получи наградата.

Мда, току-що разбирам, че за малко сме го изпуснали, а често гледам сайта на МГ заради Прегледа на знанията по математика. Имате ли идея после откъде мога да му взема наградата на синчето?

# 599
на някой да му се намират задачите от преглед на знанията по математика за 2013г.? днес ходих до МГ Варна, нямат книжки

Общи условия

Активация на акаунт