През АПРИЛ ще гушка вече, всяка мама своето човече

• 46 160
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Алена - признала съм те за майстор на късия разказ. Много ти се отдава. Искам да кажа, че името Руен ме впечатли! Много ми хареса. Супер звучи - тържествено, не изтъркано.
По този повод аз чакам дъщеричката си с име Мила.
Сиси - без да го приемаш като критика - защо магнерот? Не е ли по-добре след като е тръгнало бебенцето, тогава да се прави секцио? Поне аз така се чувствам доволна - без да съм се намесила в тези неща. Иначе ми е кофти - все едно аз решавам кога, къде, на коя дата, каква зодия...

# 466
Алена - признала съм те за майстор на късия разказ. Много ти се отдава. Искам да кажа, че името Руен ме впечатли! Много ми хареса. Супер звучи - тържествено, не изтъркано.
По този повод аз чакам дъщеричката си с име Мила.
Сиси - без да го приемаш като критика - защо магнерот? Не е ли по-добре след като е тръгнало бебенцето, тогава да се прави секцио? Поне аз така се чувствам доволна - без да съм се намесила в тези неща. Иначе ми е кофти - все едно аз решавам кога, къде, на коя дата, каква зодия...

Еми няма как, особено ако бебето е седалищно или други медицински причини,които не позволяват нормално раждане лекарите насрочват дата за секцио 10-5дни преди термин. И аз съм планово секцио, защото бебчето не се е обърнало и на мен ми казаха да пия магнезии за да удържа до датата за секцио, но аз не го пия, ако бебето иска да излиза по-рано няма да го спирам Simple Smile

# 467
  • в 1001-та нощ
Благодаря Момичета   bouquet

Аз пак пропуснах да разкажа как баткото прие новият човек в къщата  Blush

Ще започна с това, че когато разбра, че ще си има братче - явно някой му беше обяснил, че ще му пипа играчките и беше голяма съпротива, не искаше, заставаше пред шкафс с играчки да го пази   ooooh!

Лека полека, без да насилвам - започнах да разказвам, че бебенцето ще има нужда от много грижи и обич и всички ще го обичаме много да стане голямо - а баткото ще помага много на мама - той много обича да ми помага и предполагам това го спечели за каузата; а паралелно виждаше как реагират хората, като разберат, че ще става батко и се възгордя  Blush

В последните месеци много се вълнуваше и всяка вечер правеше място в леглото си за бебенцето  Blush

Когато руни се роди и остана малко в болницата - първият въпрос беше - дали го боцкат и като отговорих утвърдително - много се разстрои и каза - да си го взимаме и да не даваме да го боцкат, защото ще е послушен  Blush

В деня на изписването - вече разказват - много вълнуващо беше - дали има зъби - беше готов да му бръкне в устата да провери и 3 дни само за това говореше Simple Smile

Все още няма ревност и много иска да го гали, гушка, аз гледам да го държа на дистанция, заради градинските бацили, но днес го сложих да седне в мен, гушнах руни и той го гушкаше и галеше с мен Simple Smile

С влизането се събува и преди да си е свалил якето е на кошарата  Joy hahaha

Мъчно ми е, че се налага да търпи доста ограничения - като да не вдига шум, а който има момче - знае какво е, до сега не съм го ограничавала и не съм се дразнила от шумове, но сега е немислимо ....

Изведнъж нямам време да го гушкам и целувам, като преди, а говоря мило на бебето, опитвам се да компенсирам, но няма как да е същото  Confused

Най много ме изуми - следното - от месеци иска нов голям джип с дистанционно, да му се отварят вратите и т.н. и му казах, че като си вземем бебенцето - ще му взема. Изпълних си обещанието, взех и голям мотор с моторист, който се мърда .... Прибираме се, той поиска да си играе с тях и го помолих да е утре, защото ще събудим Руни. Е вярвайте ми, каза:"Добре,  Мамо!"  с разбиране, нито се нацупи, дори не се натъжи. На другия ден, като се прибра - аз кърмех. Поиска играчките, ни го помолих да изчака да се нахрани Руни ....

Наистина се изумих, защото децата много не разбират от търпение и всичко искат веднага  Confused

За сега сме така, но очаквам ентусиазма и еуфорията да отлетят и да се насади ревността. Надявам се да овладяваме ситуациите и да омекотим удара от падането  Blush

# 468
Здравейте, мами!
След днешния преглед се оказа, че все пак не ми е изчислен правилно термина т.е. в момента не преносвам. Имам 80% скъсяване на шийката на матката и 2 см разкритие. По думите на лекарката....,,ще тръгне,,. Ако това не стане до 14.04. ще ме приемат в болницата и ще предизвикат раждане. До тогава-всеки ден за тонове при наблюдаващия лекар. Казаха да пия 2 x 1 но шпа и спазмалгон- да подготвя организма  newsm78 . Сега ще водя преговори с беба да излиза доброволно, че много ми стана напрегнато и притеснено вече  Praynig

Nia1305 , за тонове не съм плащала (ходих 2 пъти), но докато ме приемат ще ходя при тази,която ме наблюдава през бременността. Без екип съм и се надявам всичко да бъде наред  Praynig

# 469
  • София
Момичета благодаря ви за разказите. Много ми беше приятно да ги изчета:)

# 470
Сис точно това имам впредвид. Защо те карат да пиеш магнезии. Иначе много ясно, че ако имаш показатели за секцио е по-рано. И при мен е така. Затова сега се кефя, че имам контракции -все пак е готова дамата да излезе, а не съм аз причината. Успех ти желая от сърце!

# 471
Сис точно това имам впредвид. Защо те карат да пиеш магнезии. Иначе много ясно, че ако имаш показатели за секцио е по-рано. И при мен е така. Затова сега се кефя, че имам контракции -все пак е готова дамата да излезе, а не съм аз причината. Успех ти желая от сърце!

Аз май пак ще отговоря вместо сиси, извинявам се за което. Просто на лекарите им е по-удобно да си е всичко по график с дата, час и тн... и затова като си е планово секцио, според мен, предпочитат да нямат изненади...едно е да си отиде на работа по график, друго е да й звъннеш примерно в 2ч. през нощта, че са ти изтекли водите или нещо от сорта.

# 472
Вече и аз си имам бебче - Иван 3400гр .49 см секцио по спешност. 07 април 01 48 през нощта Разказа скоро

# 473
  • Nova Zagora
Док ми обясни,че е по добре да ме ползват като инкубатор сега, колкото и грубо да звучи, от колкото след това бебчето да е в кувиоз или да трябва да стои повече от мен в болницата заради проблеми които може да има в следствие от по ранното раждане.  И на мен ми се иска да е по близо до термина,колкото и да ми тежи вече и да искам да си я гушна.  
А за съдбата и колко се намесваме в нея мога да споря до утре,но не искам. Всеки си има мнение!

# 474
Вече и аз си имам бебче - Иван 3400гр .49 см секцио по спешност. 07 април 01 48 през нощта Разказа скоро

Честито бебче Simple Smileда ти е живо у здраво и едно много щастливо детсво
Бързо възтановяване Simple Smile за теб
Момичета ако има здравни работници честит празник   bouquet
Сисинка  и аз не пиех накрая нищо и сама тръгна въпреки че бях секцио
И какъв инкубатор да си повече 3,500 никой няма да го сложи в кувьоз то е достатъчно зряло
Май наистена си гонят план Cry
Аз ги спрях с влизането в деветия Simple Smile
Алена прекрасни разкази Simple Smile
Мамчета успех всички сте на финала Wink

# 475
  • Nova Zagora
Е точно това каза док...килограмите нищо не значат ако бебето не е развито,а аз не искам да рискувам. Да си седи вътре до датата,а това за плановете ми се струва несериозно след като така или иначе ще съм секцио..може да ме среже по всяко време и въпреки това се съгласи с датата която ние си избрахме, макар и да му е натоварен графика точно тогава!

# 476
  • в 1001-та нощ

Честито Иве  Hug Очакваме разказа Simple Smile Heart скоро да сте си у дома  Heart Eyes

# 477
Момичета, действието на магнезия е доста противоречиво. Моите лекари са твърдо против приемането му, не съм изпила и едно хапче от началото на бременността, въпреки че от 7-ми месец съм с контракции. Последния месец особено много ме стяга корема, но знам, че бебка ще излезне тогава, когато е най-готова. Не си тровете организма излишно.
Ива, честито момченце. Да ти е живо и здраво.

# 478
  • София
Иве, честита рожба! Да расте здрав и щастлив Иван!

# 479
Честит да е Иван, здрав и щастлив да расте, Ива!  Heart Eyes

Алена, прекрасни са ти синовете!

И Марк видях вече, съвършен е !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт