Къде да си намеря половинка

• 200 818
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 480

Оправи ми настроението без дори да ми пращаш нещо.... благодаря ти!  bouquet
[/quote]

Hug

# 481
има ги, не са лош вариант, но...и там мъжете се изчерпват  hahaha
според мен това е и скъпо, май....... но го има, вкл. тези със спийддейтинга предлагат такава услуга.

До колкото е знам 50 кинта,но мъжете били кът.Явно не могат да се престрашат.А и наистина е относително харесването.Химия трябва да има,химияяя.Който каквото иска да говори,ама като няма химия,не става  Wink

# 482
Аз като пробвала да кажа, че хич не са кът, освен това са готини момчета, за ралика от тези по speeddating. Обаче...права си, химия трябва, не става иначе. И са инициативни, и търсещи сериозна връзка (поне тези в моята възрастова група)

# 483
Аз като пробвала да кажа, че хич не са кът, освен това са готини момчета, за ралика от тези по speeddating. Обаче...права си, химия трябва, не става иначе. И са инициативни, и търсещи сериозна връзка.

Мхм и това също.Много плахи са станали,много.

# 484
Аз като пробвала да кажа, че хич не са кът, освен това са готини момчета, за ралика от тези по speeddating. Обаче...права си, химия трябва, не става иначе. И са инициативни, и търсещи сериозна връзка (поне тези в моята възрастова група)

Ааааа,ти си имала предвид,че СА инициативни.Аз пък съм останала с друго впечатление...

# 485
аз мисля, че жените са станали напористи и това дори отблъсква. Аз съм жена, но...има жени, чието поведение плаши. И ако бях мъж, щях да внимавам много.
Пак казвам, че говоря за тези около моите години, за другите не знам.

# 486
аз мисля, че жените са станали напористи и това дори отблъсква. Аз съм жена, но...има жени, чието поведение плаши. И ако бях мъж, щях да внимавам много.
Пак казвам, че говоря за тези около моите години, за другите не знам.

Да,да,може би това е една от причините за плахостта на мъжете.За съжаление страдаме ние НЕ напористите.

# 487
знам, че ще прозвучи като най-разпространената свалка, ама....ако на снимката си си ти pluckmuckel, изглеждаш ми леко познат  Thinking

И на мен така. Само дето не мога да се сетя откъде. Да не е на някой актьор?  Laughing

# 488
ох, Жасмин, хиля се сама с теб... tooth Ама защото на мен ми се струва, че го познавам от училище  hahaha

# 489
Сетих се на кой ми прилича! На Локи: http://static.comicvine.com/uploads/original/2/29361/2579399-the … avengers_loki.jpg
та явно се припознах  Laughing

# 490
Сетих се на кой ми прилича! На Локи: http://static.comicvine.com/uploads/original/2/29361/2579399-the … avengers_loki.jpg
та явно се припознах  Laughing

Този къде го свали  Rolling Eyes

от снощи ми се пречка някакъв elmaz.gr Някой да е пробвал?? Не че аз ще пробвам, но идеята ми е дали и там са изтрещяли като бг елмаз

# 491
  • Far away from here...
...Химия трябва да има,химияяя.Който каквото иска да говори,ама като няма химия,не става  Wink

По този повод още онзи ден исках да споделя нещо, но не ми остана време. Направи ми впечатление постът на една потребителка, която казваше, че с времето се научила да обича съпруга си.
Е това за мен е непостижимо и няма сила, която да ме убеди в противното. Няма ли химия в самото начало (наред с всичко останало, разбира се), не виждам смисъл да опитвам да се уча да обичам, защото знам, че няма да се получи. Човекът може да ми стане много добър приятел, но по никакъв начин не го виждам в представите си като моята половинка.
С което не твърдя, че импулсът на привличането е единственото, което би могло да ме свърже с някой. Не е достатъчно условие, но определено го считам за необходимо.

# 492

Да,да,може би това е една от причините за плахостта на мъжете.За съжаление страдаме ние НЕ напористите.

За мен лично това е една от най-отблъскващите черти в жените. Също и жените с някакво безумно самочувствие, които не могат да възприемат как така не ги харесвам. Както и да е, аз съм на 33 и не ми пука (поне не много), че съм сам. Предпочитам да се събера с правилния човек, отколкото да бързам да се женя, просто защото има някакъв обществен натиск (в лицето на родители или приятели). Аз лично смятам онлайн-запознанствата са по-качественият вариант, тъй като предразполага към достатъчно задълбочено опознаване, преди да се е пристъпило към каквито и да е срещи на живо.

# 493
едва ли някой говори за брак, говорим за това, че всеки има нужда от някого, просто ей така, да си помълчим заедно  Laughing да, надутите също стряскат, като че ли не сме всички хора.

# 494
та явно се припознах  Laughing

Този къде го свали  Rolling Eyes

Е, как къде? От ТОР: Светът на мрака (2013) http://www.imdb.com/title/tt1981115/
Tom Hiddleston - Loki : http://www.youtube.com/watch?v=2-yLDagj6eA

Общи условия

Активация на акаунт