Къде да си намеря половинка

• 197 213
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 300
Абе чудесни, ама аз не бих тръгнал с жена, която е "излизала" със 70 мъже за две години;)

Е да не я бият през устата да казва я? Нали знаеш - на доктор всичко се показва, и на мъж нищо не се казва. Тя е казала на избрания, че преди него е била с 7, но толкова добър като него не е срещала никога, и всичко е ок.

А и това, че е излизала, не значи, че е била с тях. Още от първото кафе си е направила преценката дали ще има втора среща.

# 3 301
Абе чудесни, ама аз не бих тръгнал с жена, която е "излизала" със 70 мъже за две години;)

Е да не я бият през устата да казва я? Нали знаеш - на доктор всичко се показва, и на мъж нищо не се казва. Тя е казала на избрания, че преди него е била с 7, но толкова добър като него не е срещала никога, и всичко е ок.
Глупости. Моят знае за всичките ми перипетии и преживявания, защото с него се познаваме кажи речи откакто станах сингъл (2 години), и преди да се забием и двамата си мислихме, че другият ни е френдзон-нал и бяхме много близки приятели. Аз просто си мислих, че явно не го привличам, защото даже за ръката не ме е хващал, но сме излизали многократно, даже съм спала на пейка, докато той ме е пазил и съм му врънкала. Аз със сигурност го харесвах от поне година и половина, а той мен откакто ме бил видял, а бяхме приятели от поне година и половина, като под приятели имам предвид доста близко приятелство, което постепенно се разви. И даже сме си се карали и тн (така де аз съм се карала с него, той не е скандалджия).
 Но и да не бяхме приятели пак не бих криела такова нещо, ако мъжът до мен ме попита. В крайна сметка ако ще си бъдем най-близките хора, трябва да се познаваме и да сме искрени.

Аз с тези мъже не съм спала (с болшинството не съм Stuck Out Tongue) в крайна сметка. Хората за едно работно место на чистачката на фирмата прослушват не знам си колко кандидата, а аз за най-важната позиция - партньор в живота ми няма да прослушам, ей така ще взема?

Изобщо ако е мъж от обкръжението на жената, това е голям плюс, защото ти вече имаш информация за него и горе долу знаеш, че е сравнително нормален, почтен и с какво се занимава Stuck Out Tongue.

Относно зодиите, аз мнгоо мразя зодията на моя за мъж, но такъв ми бил късмета.

А относно спорта, откакто започнах да тренирам за триатлон наистина се запознах с много готини мъже и като тренирате заедно имате възможност да си говорите. Освен това мъжете, които се занимават със спорт са със стабилна психика и имат катоминимум прилични фигури. А после можете да си спортувате заедно. Това си е супер, аз имам проблеми с килограмите и възнамерявам цял живот да спортувам. Но в никакъв случай не йога, танци, салси, пилатес и тн, трябва си спорт, на който готин пич би ходил - катерене, алпинизъм, всичко свързано с планини, бойни изкуства, тичане, вело, мотори, абе нещо такова.

# 3 302
Oх, аз пък съм точно на обратното мнение за спорта. Точно йога ще си търся ако реша да си търся в спортна зала (да не говорим, че йогите, даже и дъртите, си имат предимства в секса пред всички други напомпани момченца от бокса и фитнеса Wink ). Ето я сестра ми боксьорката - все двойкари си намира в залата, а кой иска да си похаби гените с двойкар? Затова съм й казала да се насочи към някой колега в университета.

# 3 303

А и това, че е излизала, не значи, че е била с тях. Още от първото кафе си е направила преценката дали ще има втора среща.
Честно казано случвало се е и месеци да излизам без да има секс. Но това е когато човекът ми е харесвал рационално, но не ме е привличал. Също така ми се е случвало да има секс и да няма втора среща, товами се случи, когато така и така си личи, че тук връзка няма да стане.
 Аз много съм писала по тази тема в този форум, и не искам да отегчавам народа. Не се давам за пример, просто казвам, че наистина съм пробвала най-различни начини, гледала съм да давам шанс на много хора и дейтинг сайтове и познати на познати и какво ли още не, и общо взето ми е било интересно. Много от хората, с които съм излизала са много по-успели от мен в живота и са ми давали хубави съвети, виждала съм какво е да си в еди каква си позиция в живота, това те обогатява дори да не правите секс, в крайна сметка.

Според мен е грешно да си мисли човек че само трябва да се появи някъде, трябва да има контакт заигравка с хората, активно флиртуване. А не така да излезнеш с приятелките си, да висиш и да си тръгнеш.

# 3 304
Като вземете да се изживявате като последна инстанция и да обяснявате на хората какво да казват и какво не, сте ми много забавни Joy Та чак и термини от психологията се прилагат.
Оставете я Голди сама да прецени дали да говори за астрология, салса или кълнове Wink

Интересно ми е как се обяснява от психологична гледна точка копирането на тема от друг форум и раздаването на съвети на килограм кой как да се облича  Joy

# 3 305
Oх, аз пък съм точно на обратното мнение за спорта. Точно йога ще си търся ако реша да си търся в спортна зала (да не говорим, че йогите, даже и дъртите, си имат предимства в секса пред всички други напомпани момченца от бокса и фитнеса Wink ). Ето я сестра ми боксьорката - все двойкари си намира в залата, а кой иска да си похаби гените с двойкар? Затова съм й казала да се насочи към някой колега в университета.
Абе трябва баланс, може би шахът е добър вариант Simple Smile)
тънко е защото трябва хем повече мъже от жени и то мъжествени мъже, хем верно да са интелигентни. Разни параглайдвания, скачане от Витоша с крила и тем подобни според мен е добър залог. Всичките ми готини приятели в Бг се занимават с това. Ама пък трябва и да не се претрепе човек, докато си търси мъж...

# 3 306
Големият ми син е шахматист, надявам се това да пъди простите кифли в бъдеще, защото тъпите момичета традиционно смятат умните момчета за смотани.

# 3 307
Като вземете да се изживявате като последна инстанция и да обяснявате на хората какво да казват и какво не, сте ми много забавни Joy Та чак и термини от психологията се прилагат.
Оставете я Голди сама да прецени дали да говори за астрология, салса или кълнове Wink

Интересно ми е как се обяснява от психологична гледна точка копирането на тема от друг форум и раздаването на съвети на килограм кой как да се облича  Joy
Ами по принцип е хубаво да се говори на тема, която да е интересна и за двамата. Ако на някой не му е интересно, защо трябва да му се говори за това. На колко мъже им се говори или слуша за диети, епилация или за астрология? Аз на тези теми си говоря с приятелките си, все пак аз си търся мъжествен мъж, а не приятелка с пенис.

# 3 308
  • Sofia
   Аз явно съм мъж, 'щото нито от астрология, нито от салса, нито от кълнове се интересувам... Joy Но пък съм кокона, и то голяма. 4470 babydust7 bombs

# 3 309

Ей сега ще ти кажат как йогата не е спорт и как само кукувци ходят на йога, а може би след това си говорят за астрология Grinning .

Иначе да, предимствата в леглото са много, особено като издръжливост Crazy .

# 3 310
Големият ми син е шахматист, надявам се това да пъди простите кифли в бъдеще, защото тъпите момичета традиционно смятат умните момчета за смотани.

Даже не знам какво точно да ти отговоря на това излияние Simple Smile

# 3 311

Интересно ми е как се обяснява от психологична гледна точка копирането на тема от друг форум и раздаването на съвети на килограм кой как да се облича  Joy
Ами по принцип е хубаво да се говори на тема, която да е интересна и за двамата. Ако на някой не му е интересно, защо трябва да му се говори за това. На колко мъже им се говори или слуша за диети, епилация или за астрология? Аз на тези теми си говоря с приятелките си, все пак аз си търся мъжествен мъж, а не приятелка с пенис.

И ти как прецени коя тема е интересна и коя не, без дори да си видяла човека?!
Ако не си срещала мъж, на когото да му е интересно здравословното хранене или определен хранителен режим, то аз съм срещала.
Голдън е достатъчно интелигентна за да прецени в хода на разговора за какво да говори.

# 3 312

Ей сега ще ти кажат как йогата не е спорт и как само кукувци ходят на йога, а може би след това си говорят за астрология Grinning .

Йогата действително не е спорт, а е духовна наука. Аз ходя на йога сигурно от 16 годишна, но никога не съм виждала мъж, който на мен лично да ми харесва, а и мъжете там са много малко (и повечето са със странности в интерес на истината). Явно е въпрос на вкус. Аз харесвам мъже, които хем да са умни, хем да са си мъжки момчета.

# 3 313

Интересно ми е как се обяснява от психологична гледна точка копирането на тема от друг форум и раздаването на съвети на килограм кой как да се облича  Joy

И ти как прецени коя тема е интересна и коя не, без дори да си видяла човека?!
Ако не си срещала мъж, на когото да му е интересно здравословното хранене или определен хранителен режим, то аз съм срещала.
Голдън е достатъчно интелигентна за да прецени в хода на разговора за какво да говори.

Азна Голдън не съм й казвала какво да говори, даже не знам коя е Голдън. Ако на някого му е интересна темата за диети и астрология, естествено, че могат да си говорят, защо не. Да, има мъже, които се интересуват да говорят за режими за хранене и астрология, както и от йога, но тези хора са малцинство, и обикновено не са мой тип.

Забелязала съм, че аз харесвам умни, но заземени мъже и именно с такива искам да създам семейство. Обикновено мъжете, с които аз излизам, обичат да говорят за работа или за политика, за спорт (правене или гледане), за музика, за история, за литература, за психология или за секс. И на мен това ми харесва. Ако някое момиче си хареса някой йогист или дието-фен, защо не, наистина. Всеки изхожда от себе си, правила няма.
Хубаво е да не харесваме всички един и същи тип мъже, за да има за всички  Simple Smile. Аз се забавлявам с астрология, но ако мъжът изрази интерес към астрология, ще избягам.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 15:57 от OX'AMAH

# 3 314

Ами не става въпрос само за леглото. Йога внася спрокойствие между душата и тялото. Не се отслабва много, но пък гъвкавостта. Значи ако видиш гаджето си да бърше нещо от пода без да си прегъва краката и не обади мъжът в тебе, следствието е, че си умрял. примерно ти казвам.

Общи условия

Активация на акаунт