Къде да си намеря половинка

• 197 209
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 390
  • Sofia
Херкулес си каза кога е роден. Който разбира, да му направи един профил. Simple Smile

Някой май омеша темите.  Mr. Green

stass, чак пък невероятно... не е ли нормално всъщност?

да, наистина, не са  ли 20 см стандартната големина ...?!?

Не, 30 см е стандартно.

От това, че се засягаш, си пролича с колко си... Mr. Green
Аз си казах - 20 сантима ги удря . Sunglasses Grinning

Искаме снимково доказателство! Mr. Green

# 3 391
Херкулес си каза кога е роден. Който разбира, да му направи един профил. Simple Smile

Някой май омеша темите.  Mr. Green

stass, чак пък невероятно... не е ли нормално всъщност?

да, наистина, не са  ли 20 см стандартната големина ...?!?

Не, 30 см е стандартно.

От това, че се засягаш, си пролича с колко си... Mr. Green
Аз си казах - 20 сантима ги удря . Sunglasses Grinning

Искаме снимково доказателство! Mr. Green
Само Митьо Пищова показва снимккови доказателства.

Аз мога офлайн да го покажа, но задължително трябва да последва - kiss       Mr. Green

# 3 392
не само е риба. има луна в риби в съвпад със слънце (богата емоционалност). има и марс в овен (мъжки потенциал)... Това са хубави положения по принцип. не го знам защо е такъв...

Я? Това как го разбра? Може ли и на мен такава характеристика?  Grinning

# 3 393
На мен са ми 'чели по звезди' или не знам как точно се казва. Беше интересно, още си пазя някъде 'предсказанието'.
Излизала съм и с едно мъжко, което се интересуваше много сериозно от всякакви такива неща. Обясняваше ми, че тренирал за подобряване на аурата си и искал да стане енергиен вампир  Grinning ...Наистина излъчваше някакво много приятно чувство, когато си близо до него. Но всичко останало му беше кръгла нула.

# 3 394
не само е риба. има луна в риби в съвпад със слънце (богата емоционалност). има и марс в овен (мъжки потенциал)... Това са хубави положения по принцип. не го знам защо е такъв...

Я? Това как го разбра? Може ли и на мен такава характеристика?  Grinning

еми дай дата час на раждане Simple Smile но не гарантирам да е истина Stuck Out Tongue
На мен са ми 'чели по звезди' или не знам как точно се казва. Беше интересно, още си пазя някъде 'предсказанието'.
Излизала съм и с едно мъжко, което се интересуваше много сериозно от всякакви такива неща. Обясняваше ми, че тренирал за подобряване на аурата си и искал да стане енергиен вампир  Grinning ...Наистина излъчваше някакво много приятно чувство, когато си близо до него. Но всичко останало му беше кръгла нула.
и на мен са ми правили натал. те го правят нарочно доста общ, за да не може да се сгреши Simple Smile)  мнгоо ми харесват подобни ютюб клипчета с фалшиви сайкикс

https://www.youtube.com/watch?v=D0BfyqgdMNo
нарочно казват някакви общи приказки, и се захващат за него.
просто който вярва в такива неща се излага на опасност да бъде измамен.

# 3 395
Това са хубави положения по принцип. не го знам защо е такъв...

Заради Юпитера, там е ключа Grinning .

"Енергиен вампир" е неприятен човек, който се опитва да ти изсмуче живеца и един вид се радва на чуждото нещастие. Накратко това си е един вид психопат.

# 3 396
нарочно казват някакви общи приказки, и се захващат за него.
просто който вярва в такива неща се излага на опасност да бъде измамен.

точно тук грешиш. наталната карта си казва всичко и то много точно. това че си попаднала на астроложка, която не може да я разчете, не е проблем на астрологията а на астроложката  Wink

# 3 397
  • София
Това са хубави положения по принцип. не го знам защо е такъв...

Заради Юпитера, там е ключа Grinning .

"Енергиен вампир" е неприятен човек, който се опитва да ти изсмуче живеца и един вид се радва на чуждото нещастие. Накратко това си е един вид психопат.

Аз винаги съм се питал, защо енергията на изнурени домакини над 35 години е най-вкусна...Може ли някой специалист да ми отговори.

# 3 398
Ехеее, каква страхотна характеристика получих, много благодаря (на той си знае кой)!   Heart Eyes  bouquet

"имаш много интересна карта, наистина. симетрична комбинация между два елемента --стрелческото и скорпионското. и двата елемента са сравнително равнпопоставени.
стрелецът ти си го знаеш- лек характер, приключенски, отворен за новото, духовното, хоризонти и тн.
имаш асцендент скорпион, което ти дава загадъчност харизма и голяма привлекателност. имаш венера в скорпион, което те прави да желаеш силни страсти, силни екстремни емоции, да не харесваш хармонични тихи връзки, а да искаш пълно сливане. имаш верера съвпад с марс, което дава много силна сексуалност, хармония между любовта и секса, много силен характер си, и това ти дава по тъмни нюанси от стрелческото.
Защо казвам, че ти е симетрична картата от към стрелчески и скорпионски елементи,
защото това са ти двата основни знака, в които са ти разположени важните планети.
освен това, юпитер, който е планетата на стрелеца, прави секстил с венерата и марса в скорпион, а плутон, който е планетата на скорпион, прави секстил със луната ти в стрелец.
По принцип имаш тези два елемента много силно застъпени, които даже си противоречат един на друг, лекото,приключенското, оптимизмът, детското едва ли не, с тъмната страна - скорпионската, желанието за сливане, желанието за дълбоко познание, за екстремни емоции.
Също така със слънце и луна в първи дом, сигурно си много хубава."

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 11:06 от Анонимен

# 3 399
какво значи изнурени домакини  newsm78

# 3 400
Аз винаги съм се питал, защо енергията на изнурени домакини над 35 години е най-вкусна...Може ли някой специалист да ми отговори.

На това трябва да си отговориш сам Laughing .

какво значи изнурени домакини  newsm78

Изтощени от домакинстване, явно...

# 3 401
  • Sofia
какво значи изнурени домакини  newsm78

Синонимен израз: изморени до крайност къщовници от женски пол. Laughing

А, Ясене, домакинята може ли да е от мъжки пол – хайде, нали искаш да си модерен и актуален, сега това е тенденцията. Mr. Green

# 3 402
Ето какво значи.
Понякога при опитите за оригиналничене, става много забавно.  Tired

# 3 403
  А, Ясене, домакинята може ли да е от мъжки пол – хайде, нали искаш да си модерен и актуален, сега това е тенденцията. Mr. Green

Като тези ли  Grinning ?

# 3 404
  • Sofia
   Оххх, тези как ще ги шибам с камшика, кръв ще се лее. newsm48 Цялата къща ще свети.

Общи условия

Активация на акаунт