Къде да си намеря половинка

• 193 415
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 795
# 3 796
Ако ви споделя, че дори целувката с чужд мъж преди зачатието на едно дете е достатъчна да заложи в него гена на този мъж, сигурно ще се изсмеете, но за съжаление е така.

# 3 797
  • Sofia
Ако ви споделя, че дори целувката с чужд мъж преди зачатието на едно дете е достатъчна да заложи в него гена на този мъж, сигурно ще се изсмеете, но за съжаление е така.

rotfImbo

# 3 798
  • София
Имаме ли вече половинка? След толкова страници тема, вече трябва да си в 6-ти месец...Simple SmileSimple Smile

# 3 799
Връщам се от работа преди малко и минавам през парка една двойка яко се праскаха на едната  пейка и не очакваха никой да мине оттам,а аз за по-пряко винаги от там минавам. Joy

# 3 800
Дали са били от форума?  Laughing

# 3 801
Жените след 30 год. се чувстват несигурни. Понеже още си нямат мъж и смятат, че проблема е в тях, а в действителност не са го срещнали.
Аз съм на 31 и се сблъсквам с друг проблем. Приятелките на необвързаните им пълнят главите с глупости и те им вярват. После трудно се справям с глупавите им съвети. Жената трябва да вярва в своята женственост и да не слуша приятелки а мъжете.Все пак тя трябва да се хареса на мъжа а не на приятелката.

# 3 802
  • София
Връщам се от работа преди малко и минавам през парка една двойка яко се праскаха на едната  пейка и не очакваха никой да мине оттам,а аз за по-пряко винаги от там минавам. Joy

Ванко, дали се "връщал" случайно или си дебнел по шлифер, това няма как да знаем със сигурност...На мен такива работи никога не са ми се случвали, само са ме засисачили, ако мога така да се изразя... Whistling

ТЕРМУС - "Разгудявай"

Всички тайни пътеки във парка,
са направени точно от теб.
Ти си пъзльо щом падне шишарка,
и сърцето ти трепва "треп-треп"

Неизвестен, таен, онанист,
Лъскаш с песен, не бастун, а глист!
Разгудяяяяявай, бледен онанист.
Лъскай с песен, не бастун, а глист!

Твърде много опасности има,
в твоя полов живот.
Ту връбче ще те клъвне по глиста,
ту комар ще пусне хобот.
Тихо шават храстите в мрака,
значи ти си някъде там.
С нетърпение утрото чакаш,
Неуморен си труженик знам...

# 3 803
Връщам се от работа преди малко и минавам през парка една двойка яко се праскаха на едната  пейка и не очакваха никой да мине оттам,а аз за по-пряко винаги от там минавам. Joy

Ванко, дали се "връщал" случайно или си дебнел по шлифер, това няма как да знаем със сигурност...На мен такива работи никога не са ми се случвали, само са ме засисачили, ако мога така да се изразя... Whistling

ТЕРМУС - "Разгудявай"

Всички тайни пътеки във парка,
са направени точно от теб.
Ти си пъзльо щом падне шишарка,
и сърцето ти трепва "треп-треп"

Твърде много опасности има,
в твоя полов живот.
Ту връбче ще те клъвне по глиста,
ту комар ще пусне хобот.
Тихо шават храстите в мрака,
значи ти си някъде там.
С нетърпение утрото чакаш,
Неуморен си труженик знам...

Не съм ексхибиционѝст.Просто от там където минавам не е осветено,но си съкращавам пътя с 20 минути.

# 3 804
Ха така, да си дойдем на думата. Толкова мисе искаше да попитам дали бихте се обърнали към сватовници. Те обикновенно не грешат, защото познават ии двете страни. Аз като бъдеща баба няма да съм безразлична къде ще се посеят гените на моите прародители, родители и моите собствени. На младите хора, които не винаги разбират за какво иде реч, им е все тая когато си търсят партньори, на аз, като имам опит с 4 поколения, обременени с определен генетичен код, много бих желала генът на внуците ми да бъде контролиран.
От друга страна, колко са хората, които след като са се влюбили, оженили и са решили да имат деца, отиват на генна консултация. Повече от 200 години българският ген, който е славяно-арийски е бил замърсяван с други раси и родове. Днес пък изобщо не се държи на нравствеността на жената преди брака. А именно в традицията да се познава нейното поведение от преди брака, се е запазвала чистотата на рода. Ако ви споделя, че дори целувката с чужд мъж преди зачатието на едно дете е достатъчна да заложи в него гена на този мъж, сигурно ще се изсмеете, но за съжаление е така. И децата на сегашните жени все по-малко прилижат на физическите си бащи, защото в тях тече кръвта на всеки един, с когото жената е била преди това.
За наше съжаление, жени и девойки, само ние пренасяме този смесен ген, за мъжете това не се отнася. Ние сме почвата, която изхранва семето.
Мъжете страдат по друг начин от разпиляната любов. С всяка нова сексуална връзка, животът им се скъсява с по една година. Спомнете си за някой стар ерген от вашите познати, който вече не е сред вас. Повечето си отиват доста по-млади от семейните им връстници.
Често ще се намери някой да ни препоръча секс, та дори и гинекологът ще го каже, когато сме унили или емоционално разстроени. Това е правилна терапия.
Намираш си мъж, ползваш му енергията, която той ти дава, за да износиш и въведеш в живота едно дете (една година) и се чувстваш по-добре, но си получила и друг подарък - неговия непознат ген със скрити дефекти, най-често. След това питаме децата си, "абе, на кого си се метнал такъв дебил, мързелан или с киселини в стомаха?"  И така, в семейството си имаме не един, а букет от непознати мъжки качества за момчетата и момичетата ни.
И понеже етиката на сайта ме задължава да покажа извора на информацията ми, четете ето тук за Славяно-арийските веди: www.selenabg.com

Shocked bishop smile3538

Трябваше още в предишния си пост да дебютираш в темата със сектантските си бръщолевици и нравоучения, та да сме подготвени за този фанатичен монолог отгоре. ooooh!

Олееее, ужас!!! Сложете чаша пред телевизора, че ще дават Кашпировски!

Само да кажа, че след изследване на българския ген българите са индо-европейци. _
"Изследванията показаха, че българската популация у нас е най-близо до населението на Северна Гърция, Северна и Средна Италия и това е свързано с общите ни тракийски корени. Иначе няма сериозна разлика в профила на хората в цяла България. Леко встрани сме от някои славянски народи и сме “особени славяни”. Хем сме близо до тях, хем сме встрани, това е положението. Ние сме славяноезичен народ, езиците ни си приличат, обаче сме доста различни от руснаците, белорусите, поляците, чехите, словаците, те имат друг вид и манталитет. Дали сме писмеността на Русия, но не си приличаме. Със западните съседи не можем да се сравняваме, тъй като в Сърбия не е правено изследване за генетичната характеристика. Македонците са направили малко изследване, но не смеят да го обявят, тъй като генетично резултатите са същите като българските. Интересното е, че по гени Хърватия горе-долу е близо до нас. Що се отнася до германците, французите, испанците и другите западни народи, то те са доста далеч от нас."
Академик Ангел Гълъбов

http://www.dnesbg.com/obshtestvo/akademik-angel-galabov-vgenetit … a-i-italiyav.html

Не сме славяни, както са ни учили по съветско време. За другите милион глупости коментара е излишен.

# 3 805

Трябваше още в предишния си пост да дебютираш в темата със сектантските си бръщолевици и нравоучения, та да сме подготвени за този фанатичен монолог отгоре. ooooh!
[/quote]

Олееее, ужас!!! Сложете чаша пред телевизора, че ще дават Кашпировски!

Само да кажа, че след изследване на българския ген българите са индо-европейци.

А можеш ли да кажеш откъде идват индо-европейците?
Известно ли ти е, че най-голямата днес европейска нация е претендирала да бъде арийска и е търсила корените си през 40 те години на миналия век именно в Тибет, Странджа и Карибите.
И защо другомислещите да бъдат сектанти? Това е по-скоро ограниченост на мирогледа на тези, които ги квалифицират?
Да сте чували катър да е имал поколение, и дали кучка, която само веднаж е била с нерасов мъжкар да се използва от селекционерите за расов разплод?
Сиамските котки изяждат новородените си и след това ги повръщат, ако не са били заченати от сиамец.
Ако сте имали собствена градина, ще знаете, че нито едно генно модифицирано семе не дава второ поколение. Ако съвсем случайно се случи, то просто умира преди да е дало плод.
На всеки бургазлия е известно, че поколения местни граждани страдат много повече отколкото в другите части на страната от дихателни проблеми, проблеми с костите и зъбите. Пловдивчани не са по-добре.
Е, там не е имало целувка между двама, а само се е дищало на воля от десетилетия промишлено замърсяван въздух.
За след чернобилското поколение, родено по българското Черноморие няма да говорим. То е сега само на 28 и тепърва ще дава свое поколение.
Стана ясно, че не Ви е известно и за бели родители с черни деца и обратното.
http://vbox7.com/play:4a96fbf7
http://www.blitz.bg/news/article/108462
Е, и това не съм го измислила аз, нито пък сектата, за която си въобразявате.
Човешкият ген е много по-деликатен от този на всеки друг биологичен вид. За него биологичните закони са същите, както и за останалите видове, само дето хората са единственият биологичен вид, който има това познание, а върви срещу инстинкта си.
Впрочем, тук не искам да предизвиквам дискусия по отношение на расовата ни принадлежност и произхода на българите.
Става въпрос само за това, до колко едно новозаченато човешко същество ще носи чертите само на двамата си родители, а не на всички мъже, развличали се с майка му преди зачатието и защо предишните поколения са държали толкова много за чистотата на семейството и рода.
Ами защото така са се раждали по-драви и издръжливи на житейските изпитания деца...

# 3 806
Пантеа - гледах клипа и детето е черно, не поради някакво генетично чудо, а защото майката е изневерила на мъжът си и е забременяла от друг. не разбирам каква ти е идеята  newsm78
прочетох и статията - там пак се казва че чернокожите родители са имали секс само с чернокожи и че родилото им е бяло дете е взело наследствено от тях гените, а те са имали предци, които са белокожи.
нещо теорията ти куца и от към доказателства  Whistling

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 13:00 от Golden Heart

# 3 807
Сиамските котки изяждат новородените си и след това ги повръщат, ако не са били заченати от сиамец.

Май това ще ми е тазгодишната номинация за най-голяма изцепка във форума Joy . Явно никога не си отглеждала сиамски котки, за да напишеш подобно нещо.

# 3 808

А можеш ли да кажеш откъде идват индо-европейците?
Известно ли ти е, че най-голямата днес европейска нация е претендирала да бъде арийска и е търсила корените си през 40 те години на миналия век именно в Тибет, Странджа и Карибите.

И защо другомислещите да бъдат сектанти? Това е по-скоро ограниченост на мирогледа на тези, които ги квалифицират?
[/quote]

Не знам за какво говориш, по принцип генетиката винаги е използвана от политическата конюктура. Например преди Втората световна война се е наблягало, че сме преди всичко българи и че сме чиста раса. Това се е твърдяло от хора като проф. Богдан Филов, за да утвърдим добрите взаимоотношения като съюзник на Германия. После по съветско време ни набиваха канчета, че сме славяни и прабългари, за да угодим на СССР. В случая цитирам статия на академик, не на звездоброец от някой жълт парцал като шок или блиц.

Другомислещи ще рече друго МИСЛЕЩИ - хора, кото са в състояние да аргументират логично позицията си.

тт
Да сте чували катър да е имал поколение, и дали кучка, която само веднаж е била с нерасов мъжкар да се използва от селекционерите за расов разплод?
Ако сте имали собствена градина, ще знаете, че нито едно генно модифицирано семе не дава второ поколение. Ако съвсем случайно се случи, то просто умира преди да е дало плод.
На всеки бургазлия е известно, че поколения местни граждани страдат много повече отколкото в другите части на страната от дихателни проблеми, проблеми с костите и зъбите. Пловдивчани не са по-добре.
Е, там не е имало целувка между двама, а само се е дищало на воля от десетилетия промишлено замърсяван въздух.
За след чернобилското поколение, родено по българското Черноморие няма да говорим. То е сега само на 28 и тепърва ще дава свое поколение.
Стана ясно, че не Ви е известно и за бели родители с черни деца и обратното.
http://vbox7.com/play:4a96fbf7
http://www.blitz.bg/news/article/108462
Е, и това не съм го измислила аз, нито пък сектата, за която си въобразявате.
Човешкият ген е много по-деликатен от този на всеки друг биологичен вид. За него биологичните закони са същите, както и за останалите видове, само дето хората са единственият биологичен вид, който има това познание, а върви срещу инстинкта си.
Впрочем, тук не искам да предизвиквам дискусия по отношение на расовата ни принадлежност и произхода на българите.
Става въпрос само за това, до колко едно новозаченато човешко същество ще носи чертите само на двамата си родители, а не на всички мъже, развличали се с майка му преди зачатието и защо предишните поколения са държали толкова много за чистотата на семейството и рода.
Ами защото така са се раждали по-драви и издръжливи на житейските изпитания деца...

Да, мисля че има огрмона разлика между кръстоска между черно и розово прасе и кръстоска кон и магаре. Едното е различна порода от един вид, а другото е различен вид животно.

Здравето на бургазлийте какво общо има с генетиката?

Развалял се генетичния материал! Shocked

По скоро мутира генетичния материал на близки родственици и там се стига до всякакви мутации.
Явно е, че гените имат нужда да се обновяват и обогатяват, иначе мутират.

Не виждам по каква логика се разваля гена на жена сношаваща се с други мъже без да има зачатие, пък и да има? Може ли да ми го обясниш?

Това че детето прилича на другите и любовници на жената е просто абсурдно. Но дори и така да беше на кой му пука?
 Един човек носи гените на всичките си прародители, различни гени могат да се проявяват след или през няколко поколения, за това човек никога не прилича изцяло на родителите си.

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 00:04 от iany

# 3 809
  • София

smile3555 Тези глупости даже вече не са ми смешни.

Общи условия

Активация на акаунт