Вегетарианска шеста - кой какво ще готви днес?

• 69 653
  • 847
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Коприва купувам от пазара, защото няма откъде да набера.

Тези дни тиквички на фронта - пълнени с извара, сирене и яйце; на минестроне с ориз, боб адзуки, моркови и разни зелении; на нещо като паста с кускус, киноа и лапад като за разкош се добавят сирена всекиму според вкуса. Хлябът за закуските е бородински, а растителното масло - от лешници.

# 91
  • Sofia
спретни и една баница с тиквички,много вкусна става Wink

# 92
От днес - крем супа от картоф, морков и праз, люти уеджис от сладък картоф на фурна и сладолед от банан и авокадо. Последният стана много сполучлив.

Благодаря за съветите за баклата, накрая я направих на нещо като гювеч.

# 93
  • по пътя
От днес-тиквички с ориз на фурна и постният десерт с ягоди, но нещо десерта не ми се получи. newsm78

# 94
  • Sofia
по рецептата ли го прави или промени нещо?

# 95
  • по пътя
По рецепта, но не разбих достатъчно добре ягодите и кашуто и останаха като на малко гранулки, струва ми се, че трябваше да е гладко.

# 96
  • София
хляб, салатка и зеленчукова крем супа Simple Smile

# 97
тази седмица
-супа с аспержи,спанак,картофи,булгур,киноа,сметана
-марокански кус кус с царевица,зелен фасул и грах
-печена фритата тип "почисти хладилника"

# 98
 Rolling Eyes обърках темите

# 99
  • София
Doli, благодаря за рецептата за кюфтета от гъби   bouquet.Станали са много вкусни.Дори ги хареса дребния капризак.Друго което съм готвила:мусака,лапад с ориз,коприва с елда,миш-маш с таратор,сарми.

# 100
  • Sofia
радвам се,че ви е допаднала Hug

да ви почерпя с "агнешко" Mr. Green https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1150856_ … 1_484470402_n.jpg

# 101
Киноа с коприва, печени пресни картофи, соленките на Анет.

# 102
Здравейте,

страхотни идеи откривам в тази тема. Браво!

От мен една лесна и бърза салата (от манго, червен лук, печени чушки и краставици) с ризото.

http://sharenosfinken.blogspot.de/2014/05/blog-post_2031.html

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 00:04 от venie

# 103
  • гр. София
Нищо интересно не съм готвила напоследък, но да се отчета все пак - кифлички със сирене, бъркани яйца, варен ориз, салата от царевица, грах и пресен лук, картофи на фурна със сирене и моцарела.

# 104
Веган питка /тестото като за селски пърленки/, с черен и бял сусам и ленено семе. Чушки с ориз на фурна и банички на тиган и тиквеник.. /от всичко само питката аз съм правила  Embarassed/ .

Общи условия

Активация на акаунт