Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 717
  • 645
  •   1
Отговори
# 75
Записче и от мен и след дългата разходка сега сядам да ви чета   bouquet  за авторката на темата newsm51 newsm51

# 76
  • София
И за мен приключи драмата с чуденето около количките, след като открих  тази Graco 3 в 1 http://detski-magazin.com/detski-kolichki/4087-evo-trio-3-in-1-graco-.html на тази цена. Колебаех се между нея и тази Jane http://detski-magazin.com/detski-kolichki/4177-muum-3-1-koos-mic … jane-r29-sea.html, но цената си каза думата. ММ е доволен, че няма да го тормозя повече на тема колички.  Embarassed

# 77
  • Пловдив
И за мен приключи драмата с чуденето около количките, след като открих  тази Graco 3 в 1 http://detski-magazin.com/detski-kolichki/4087-evo-trio-3-in-1-graco-.html на тази цена.

На живо виждала ли си я?Задължително я огледай на живо преди покупката.Много е ниска и дръжката не става по-висока.Няма вариант за регулиране.Летният кош е тесничък.Иначе е с голям багажник и е лека

# 78
  • София
На живо виждала ли си я?Задължително я огледай на живо преди покупката.Много е ниска и дръжката не става по-висока.Няма вариант за регулиране.Летният кош е тесничък.Иначе е с голям багажник и е лека

Виждала съм я, аз не съм висока. За ширината - все с нещо трябва да направя компромис, че повечето ми идват големи за асансьора (66/108), в който трябва да вляза и аз...Не мога повече да я мисля Rolling Eyes

# 79
  • Пловдив
Щом си я видяла на живо и си я харесала е супер.Сенника също не е лош.Аз много я бях харесала от сайтовете,но на живо се разочаровах.Най-вече заради височината на количката.

# 80
Запис и от мен в новата темичка! Слънчеви и спокойни дни на всички тумбачета!  smile3503

# 81
Момичета току що звънях на акушерката за училището в ДКЦ2... даде ми телефон за връзка тъй като в групата местата са останали малко който има желание да ми пише на лични ще дам телефона да се обади..Акушер Запрянова се казва жената много е мила Simple Smile))) И каза че може би курсовете ще почват другата седмица но не ми потвърди 100% ще чакам обаждане Simple Smile)))

Zlatoto_90, от другата седмица стартиране на курса идеално ме устройва и местоположението е супер. Аз също звънях курсовете ще са веднъж в седмицата - от 17 часа до 19 часа - така че и времето е идеално - няма да свършват по тъмно. Аз направо се записвам.
Ще се радвам да се запознаем и да ходим заедно  Simple Smile

В кой ден от седмицата е този курс? И колко пари беше? чудя се и аз дали да не се запиша ама ако започва от другата седмица ще пропусна 1вата лекция

# 82
  • София
Здравейте слънчеви момичета!
Първо искам да се извиня за изчезването си, не съм искала да притесня някой, но едно птиченце ми каза, че за съжаление, така се е получило. Не мислете, че съм обидена на някой или нещо - това не е така, още повече аз не съм от хората, които се обиждат лесно. Истината е, че ми е малко натоварено сега с разни ангажименти - опитваме се да получим ипотечен кредит + аз ходя на огледи на апартаменти и се лутам като луда с този вече огромен корем из цяла СФ. Като капак на всичко пумпал от месец ми боледува - първо ангина, после ларингит, даже с бърза помощ в исул ни караха миналата седмица, никой разбира се не ми отменя домашните задължения и така. Жонглирам в момента с няколко неща и все се чудя кое ще изтърва в крайна сметка .. Успявам само във Фейсбук да следя момичетата, които пишат там.
Надявам се вие всички да сте добре, аз просто няма да мога да почета всичко изписано за последните тема и половина. Ако има някой с неразположения му стискам палци! Ще се постарая да влизам поне от време на време и да се отчитам и да ви подкрепям с каквото мога. Прегръщам ви всички!

# 83
elpet за борбата с мухъла-днес се свързах с една фирма която предлага озониране за помещения и сгради засегнати от мухъл / Озона има много силно бактерицидно действие/. Очаквам да ми дадат оферта съобразно кубатурата на жилището. Процедурата се извършва с професионални озонатори за хиляди левове. Предлаганите на пазара озонаторчета за по 50-60 лева са само прах в очите. Надявам се това да бъде нашето спасение, тъй като при нас проблема не може да бъде решен с препарати от търговската мрежа. След това предвиждаме използването на специални антибактериални мазилки, латекс и гипсокартон. Ако те интересува озонирането-пиши ми, ще ти дам контакти, а и отзив след като мине процедурата.
В допълнение мисля да си купя за стаята в която ще спят бебетата един йонизатор. Има ли мама която е ползвала йонизатори и каква марка?
plesureХубаво е, че пишеш отново! Жалко за неприятностите около теб. Дано попреминат ангажиментите и да се насладиш спокойно на остатъка от бременността!

# 84
Аз също се интересувах и четох много как се прави,но накрая се отказах.Все си мисля,че ще си съсипя спалнята и завивките.. Thinking

Благодаря много    bouquet , а за цапането, мажа се и слагам тъмна пижама...на нея не се вижда дали има петна...Не съм изцапала спалнята,ако имаше такава вероятност нямаше дори да пробвам, защото всичко ни е чисто ново и страшно много си пазя матрака и завивките....Пробвах с доста мазила но съм най-доволна от маста и Dove, от другите на другия ден няма и следа от хидратация.Първата смес от мас и невен нямаше никакъв мирис, само леко на невен, но втория път.....явно беше препържена и имаше лека миризма която не успях да изтърпя дори 5 минути  Sick  Затова сега реших да пробвам сама...

Списъка за болницата Памперси мисля да взема ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР но не знам 3-6кг или 2-5кг...?
Видях че има и за недоносени бебчета < 2,7кг...Дано не ни се налага!  Praynig

# 85

yuliankaТи къде мислиш да записваш?Още един въпрос, кога имаме право на помощта за студенти до 6 месеца след раждането или до 1 година след раждането?Благодаря предварително.Понеже и аз взех да се замислям да не го завърша...къде според вас таксите са по нормални,аз за предната си магистратура плащах 900лв за семестър в УНСС. т.е. ако реша да завършвам образованието ми ще струва 3600.(това е в случай че не е задължително да е държавна поръчк)

ами за сега свободния във Варна 2 семестъра магистратура психология по 760 на семестър,но и аз търся още инфо за условията ако някой знае нещо за тази еднократна помощ по отношение на условията за взимането и моля да сподели

# 86
Здравейте мамчета мен грипа вече взе да ме напуска слава богу  ooooh! голям зор два дни. Радвам се, че поне времето няма да ме депресира като го гледам какво ще е за напред. Честито на мамчетата с количките и др. бебешки истории и аз нямам търпение вече да ида до Бургас да видя там модела количка, дето си бях харесала и да се решавам вече коя ще е. И аз съм в голяма чуденка за дрешките, но се надявам да ми се изясни до месец  Laughing за сега съм купила десетина бодита само  Embarassed

# 87
Мами да ви питам пиете ли кафе,аз пия 3 в 1 и си добавям малко нес кафенце,дали не е вредно.

# 88
Момичета кокичета от Варна, моля за вашата помощ!Нуждая се от съвет , кажете ми добри специалисти които водят ЖК във вашия град. Интересувам се още и в коя болница е най-добре да се постъпи при проблемна бременност.Къде има добра апаратура, къде е удачно да се следи една проблемна бременност. Много ще съм ви благодарна за съдействието тъй като се притеснявам за моя близка.  Hug

# 89
Мама Сънчо знам че ти търсеше нещо подобно това дали си го срещала? Ако ти върши работа http://www.bebe-best.com/abc-design-slajdar-kiddie-ride-on-2013-p-21961.html

Общи условия

Активация на акаунт