Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
-
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Форумът обсъжда предложение за нов закон за студентската помощ, който е представен в парламента. Според информацията студентите ще бъдат задължени да представят доказателство за завършване на образованието си или да върнат получените средства. Не е сигурно дали този закон е приет, но участниците във форума изразяват интерес и притеснение по темата.
-
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
-
Какви са препоръките за закупуване и избор на бебешка количка?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?

Много обичам щъркелите!!!
, но хемоглобина ми е паднал на 102, а пък желязтото е в норма, почнах Б12 да пия, въобще въпреки, че се чуствам прекрасно и нямам оплквания, в кръвните изследвания все нещо се размества.

, но мен там миналата година много ме стреснаха с диагноза за извънматочна бременност и ми дадоха направо направление за хоспитализация, а нямаше нищо такова...
Ако трябва иди на преглед и в Майчин дом или Шейново и се консултирай с втори лекар 
Основно вечер ми е по-неприятно и коремът ми доста се втърдява след стоенето в седнало положение и в офиса по цял ден, но няма начин... Иначе, когато се возя си бутам седалката почти до легнало положение.

Каквото и да е не бива така да се говори. Но всичко ще бъде наред. Не се стресирай много, че стресът не води до хубави неща. От мен голямо гуш
Не съм сигурна какво да правя. Пих сега пак но шпа.

- вторник летя за Лондон, но още днес отивам към София малко на гости на сестричката. Смятам утре да отида до Дундьо да видя Камарелото. Бяха ми казали че ще я има след 10 дена (те минаха 13) макар че на една друга мама и били казали че ще я има по друго време по късно, но няма нищо като се връщам също мога да отида. Дано не му е неприятен полета на малкия
Я мамите които са летяли да кажат. Уж нямам контракции, но някой път ми се стяга без болки.