Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 135

• 123 487
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Sladkata Mimi,не виждам снимката и не мога да преценя кофти ли е или не. Hug
Стефи1,много добре си се справила за първа покрита торта.Има си косури тортата но си личи че доста си попрочела преди да се захванеш.Мис Файн,ти е дала някои съвети и препоръки със които съм съгласна.Поздравления и за домашният фондан,аз така и не успях да си направя,лебедите и папурите са много готини.Цветята е могло да изсушиш малко във гнезда от шоколадови бонбони за да не стоят като апликация,а и да пообработиш със подръчни средства.
Аз нямам торта за показване само едни шоколадови кексчета.

# 511
  • Пазарджик
Еми направих тортата,обаче хич не ми се отдава работата с фондан Sad Аз най много се претиснявах за бурето,а то взе,че се получи,но праснцата са ужасни  Sad

Скрит текст:

# 512
Кое им е ужасно на прасенцата не разбрах?
Малко големшки идват,трябвало е да са по-мънички.Справила си се страхотно.

# 513
Здравейте! Детенцето ми е с алергия към мляко и яйца, а скоро има рожден ден. Много бих искала да има торта с Маккуин Светкавицата или с някаква картинка/фигурка за рождения си ден! Ще става на 3 годинки и иска торта в яслата.

Дали бихте могли да ми кажете кои са дамите от Бургас, които правят торти? И евентуално дали биха се наели да направят такава торта?

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 09:32 от vichon

# 514
  • Асеновград
ditsan , не зная защо не виждаш снимката newsm78 досега винаги така съм ги слагала.
По друг начин не мога.Пак ще опитам дано да е видиш. Peace

# 515
  • Пазарджик
сладката мими  снимката ти се виждаше и после изведнъж изчезна

ditsan
благодаря ти  Hug проблема е/освен големината/,че не станаха идеално гладки има резки по тях.Много ме измъчи фондана,лепнеше,напукваше се абе беше страшно.Трябва да пробвам с друг фондан ,досега само цветя съм правила с него и не е имало проблем.Ползвам готов фондан Маршмелоу на FunCakes

# 516
Miss Fine хубава торта
Myriam добре си се справила като за първа торта
Stefina Минито ти е супер аз сега правя една торта с мини и ако не знаеш,че е мини не можеш го позна  Mr. Green От къде си го гледала ти?Има ли някъде по стъпки как се прави,че аз вече в това Ловели въобще не мога да вляза не знам защо така  newsm78
Steffi1 мале личи си ,че с голямо желание и усърдие си я правила тортата,като за първа торта е направо 6  Heart Eyes
teditoS може ли рецептата за спаначената торта да я пробваме и ние  Embarassed ?
ditsan много апетитни тези мъфинки твоите с какъв крем са от горе ?
tuti1 страхотна е тортата не знам какво не и харесваш   bouquet
сладката мими и на мен първия път не ми се вижда тортата където си я качвала-супер е много красива и шарена торта.
Сега да ви покажа тортата която правих от днес за утре,стана много крива от страни защото не ми остана време да пека странични платки,че ми се обадиха в петък след обяд за събота да е готова,само аз си знам как я свърших  Mr. Green .Най-вкусната шоколадава торта на Ира е......

# 517
  • Асеновград
jiorjita много красива торта, палячовците са супер.
Аз нали си падам по пъстрички  торти Peace

# 518
  • Бургас/Пз
jiorjita, тортичката ти се е получила много добре предвид краткото време, само се чудя защо от последните пет торти, три са снимани в хладилника.  Thinking newsm78 Голяма част от красотата им се губи със сигурност.  Peace

Мисля си, че първо ние трябва да си уважаваме труда, за да очакваме и хората да го правят. Това го казвам съвсем добронамерено Simple Smile  Hug И е по принцип, а не конкретно спрямо теб

# 519
   Привет!
   jiorjitа много хубава цветна торта се е получила за краткото време с което си разполагала.
  tuty 1/color]много са си хубави прасенцата.Приготви и на мен един пош , много са хубави всички торти !!!

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 14:37 от vilana

# 520
Здравейте дами!
Творите невероятни сладкиши и торти! Heart Eyes
Аз също обичам да кулинарствам, но съм далеч от толкова професионално изпълнение.
Имам въпрос и се надявам да ми дадете съвет.
Никога досега не съм ползвала алкохол, като добавка, към сиропа за блатове, но ми харесва. Моля, да ми препоръчате марка/вид алкохол и съответно в какво съотношение се добавя в сиропа. Благодаря ви!

# 521
steffi1Добре дошла!Много хубава първа торта !!!Личи си ,че е направена с много старание! Фондана изглежда хубав,бял,по коя рецепта го прави?За цветята вече са ти писали ,лично аз бих направила зелена основа вместо бяла.Лебедите не се виждат добре.
teditoS много апетитно изглежда парчето спаначена торта !!!И аз се присъединявам към очакващите рецептата.
stefinaзаслужавало си 6 часа труд .Мини е много хубава ,тортата е много стилна!!!
Myriam като за първи път розите са се получили доста добре.С гъм пейст ще стане в пъти по добре.Опитай ,в тортената библиотека има рецепта .Успя ли да направиш Елза?
Pam73 Страхотна се е получила чантатаРелефа как го постигна?Аз веднъж се пробвах,но като заглаждах релефа се загуби на места.
gruh-gruh тази торта изглежда значително по - добре.Нямам идея защо пак имаш неравности.Да не би да слагаш повече крем на едно място?Снимай следващия път за да се види причината.Черното цапа доста и аз се убедих че е по добре да си купя черен фондан.

# 522
  • Асеновград
Момичета защо ми се напуква на места шоколадовият ганаш , отгоре на тортата?
След като постои в хладилника се нацепва.
Благодаря за отговора.

# 523
Момичета, заповядайте - тук съм качила рецептата на Спаначената торта http://shtipkasol.com/recipe.aspx?rid=673

сладката мими
, според мен ако сложиш малко масло в ганаша няма да се стягне и напуква така, но и ще стои по друг начин.. виж тук съм измазала с ганаш с масло и стои по.... мокър (не намирам подходящата дума) http://shtipkasol.com/recipe.aspx?rid=625

# 524
  • Асеновград
teditoSблагодаря ти за отговора. Hug
Ще правя торта за една приятелка , която иска шоколадова , а  не ми се иска да се напука. Confused
Ще сложа масло пък дано стане Peace

Общи условия

Активация на акаунт