НВ-ВМХ, част 76

• 41 416
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Печените ябълки са прекрасна гарнитура към черен дроб.

# 166
  • Пловдив
[
Жижи, не разбрах инсулин пускала ли си? Може би правиш нещо грешно, което преди това не си правила? newsm78 Иначе на мен ми се е случвало след прекаляване с въглехидрати да задържа вода. А тогава панталоните ми стават тежни, това ми се случва и преди да ми дойде.  Rolling Eyes

Инсулин не съм пускала,само глюкоза,докторката така реши.Сега ще ви напиша какви изследвания съм направила и ще помоля,който разбира да коментира.
TSH-0.727    реф.граници-0.27-4.2
MAT-24.81    реф.граници-0-34
Глюкоза-4.70    реф.граници-2.89-6.2
LH-3.93        реф.граници-2.4-12.6
Prolaktin-114.6   реф.граници-102-496
FSH-4.76      реф.граници-3.5-12.5
Първите 3 ми ги назначи ендокринолог,другите гинеколог.

# 167
Днес си направих палео сандвич. Добре ме засити и много ми хареса.

# 168
Печените ябълки са прекрасна гарнитура към черен дроб.

особено oт гъска  Flutter

# 169
  • Пловдив
 Heart Eyes Уф...разядахте ме Laughing

# 170
Идеално, решихте ми проблема с вечерята Simple Smile
Отивам да купувам дроб и ябълки Simple Smile

# 171
А, как точно ги правите тия ябълки на фурна  Embarassed

Когато се пече плод, част от В и фруктозата не заминават ли?

# 172
  • SA
Радост, на твое място бих си взела и няколко парчета луканка/ сушеница. Ще издьржат 4-5 дни , а и са удобни за пренасяне. Не са най-оптималната храна, но пак в пьти по-добре от вьглехидрати.
Жижи, то се вижда, че са ти в норма изследванията.

# 173
  • София
Жижи, на мен изследванията ти ми се виждат супер, но аз ги гледам с окото на лаик и само по референтни стойности. Но не виждам нещо да ти е извън граници ...
А, ето Кам е писала  Wink

Много ме пленихте с тези задушени ябълки с масло и канела, че и орехи ...
Не искам да ги правя, защото ще ги изям. А ябълките доста се сбиват и вместо една, ще погълна 5 в задушено състояние  Embarassed

Банани, добре дошла   bouquet

Радост, хрумва ми да си свариш или задушиш/изпържиш шарено месо, ребра. Мисля, че нищо няма да им стане няколко дни, а и вие няма да сте на 40 градуса. Горе в планината е хладно.
Също и буркани с тахан.
Мен ядките не ме наяждат, така че не бих ги носила. Трябва да е нещо настина хранително.
Затова бих заложила основно на мазно свинско месо.
Дори може да се свари и да се сложи в буркани и стерилизира, но така много ще тежи  Rolling Eyes

# 174
  • Пловдив
Вивче, на мен сутринта половин ябълка ми беше абсолютно достатъчна! Peace Правих ябълката на тиган.
Herzen, пак огладнях с тази снимка... Crazy
Радост, може също да си носиш малко бурканче с кокосово масло/фъстъчено масло.

# 175
Всъщност, като чета Вивиан е логично да станат по въглехидратни, защото се свиват.  ooooh!

Радост, според мен консервите са най-удачният вариант, плюс кр. масло. Отделно авокадо, пресни моркови(знам, че са нискокалорични, но все пак издържат дълго). Също така черен шоколад. За първите дни може да си направиш нещо по-нетрайно, например мъфини от яйца и сирене, а по нататък да караш на консервите и сушениците.

# 176
Аз два дни карам на ребра, малко зак.сметана 1/2 кофичка за 2 дни и орехи бая...трябва да ги спра и по малко зеленчук де....
Днес закуската кис.мляко с орехи...до довечера ще се помъча да не ям. Вечерята ще е броколи 400гр Embarassed с кашкавал и сметана.

# 177
забравих да споделя
сменихме солта у нас
вместо морска ползваме обикновена, каменна, обогатена с йод

не знам дали има връзка, но за седмица след смяната източих около 1л вода

без друга промяна в хранене или движение

Уаспи, може ли да дадеш линк за тази сол? Мерси  bouquet

# 178
  • Пловдив
Жижи, на мен изследванията ти ми се виждат супер, но аз ги гледам с окото на лаик и само по референтни стойности. Но не виждам нещо да ти е извън граници ...
А, ето Кам е писала  Wink

Ами понеже и аз така ги гледам,затова ги написах и тук.Кам,благодаря!При това положение излиза,че проблемът е изцяло в мен.Явно отклоненията,които допускам ми влияят по-зле отколкото си мисля,а бях убедена,че нещо не са ми наред хормоните и затова не свалям.

# 179
забравих да споделя
сменихме солта у нас
вместо морска ползваме обикновена, каменна, обогатена с йод

не знам дали има връзка, но за седмица след смяната източих около 1л вода

без друга промяна в хранене или движение

Уаспи, може ли да дадеш линк за тази сол? Мерси  bouquet

Това е най-масово продаваната сол в шведските магазини
http://www.mat.se/butik/fint-salt-med-jod-falksalt-600g

Не знам дали има значение промяната в солта и съдържанието йод или обяснението е повече дневна светлина или нещо друго
Но съвпадна по време

Общи условия

Активация на акаунт