НВ-ВМХ, част 76

• 41 406
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • SA
Доматено дьрво?  newsm78 Какво е туй чудо? Не сьм чувала за такова досега.  Simple Smile

# 211
Едно коренче черен домат ми дадоха. Не съм виждала, нито чувала. Дано се захване.  Simple Smile

# 212
Дано се захване. Аз съм ги пробвала, едни такива тъмно лилавочерни, сигурно са тези.

# 213
Нямам идея, Леми. Казаха ми само, че е черен домат. Ще видим на лято.  Simple Smile

# 214
  • Варна
Ей това чудо е:
Продавача ми каза ,че е многогодишно зимата се гледа като стайно растение.
След вторник ще е при мен живот и здраве. А онова черното и аз съм взимала
за проба, да видя как е на вкус... то е Тамарило като сорт по спомен.Нещо не
ми хареса на вкус синтетично някак си...и вида му драматичен в салатата.

# 215
Evil, нямам думи! За първи път чувам и виждам доматено дърво. Леле вече всичко измислят.

Мале цяла вечер търсих палачинките на Шоки и най-после ги намерих.

Дайте някаква идея за ангнешка дроб-сарма. С какво може да се замени ориза?

# 216
С карфиол, но пак зависи до колко тези които ще го консумират са склонни на такива смени  Simple Smile.

# 217
И на мен не ми допаднаха особено. По точно, нищо особено за парите които бяха.

# 218
Агнешкото върви с разни зелении. Защо не и със спанак и заливка.  Simple Smile
А пък може и само месце да е, к'во!  Mr. Green

# 219
  • SA
Ей това чудо е:
Продавача ми каза ,че е многогодишно зимата се гледа като стайно растение.
След вторник ще е при мен живот и здраве.

Леле, уникално! Че и тригодишно! Няма копане, врьзване на колчета, разсади ... трябва да пусна муха на майка ми.  Simple Smile

# 220
Merelenda, супер е идеята със спанак. Мисля да опитам. А дроб-сармата винаги сама си я ям, ама не ми пречи.

# 221
Е щом като само ти ще я ядеш можеш да експериментираш с всичко. Аз на моите им правих руска салата с карфиол. Че се плезиха, че се мусиха, че се халосваха и ме ядосаха на края. А си беше толкова вкусна. Аз пък от друга страна не мога да приема задушената ябълка дето коментирахме тази сутрин като гарнитура към пръжола. Така че действай смело с дроб сърмата.

# 222
Руската салата с карфиол се прие дори от най-големия мърморко, който познавам Rolling Eyes А по-разкрепостените по отношение на храненето я харесаха дори повече от картофената и си я искат вече с карфиол Wink

# 223
  • София
Само веднъж предложих да сменя картофите с карфиол в руската салата и щяха да ме  убият с камъни. Затова напоследък слагам само по един картоф (в магазина ме гледат странно когато го купувам Mr. Green) и вдигам дозата на киселите краставички  и моркови. Яде се Simple Smile

# 224
http://www.fitintegrity.com/uploads/9/5/1/6/9516119/no_sugar_no_starch_diet.pdf - това е хранителният режим от "новия Аткинс" (с автори Ерик Уестман, Стивън Фини и Джефри Волек).

Общи условия

Активация на акаунт