Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 654
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Мами, имам огромно количество жълти стотинки - 1ст., 2ст. и 5ст.
Къде и как бих могла да ги обменя? Става въпрос за торби със стотинки...  ooooh!

В банка.
Другаде едва ли ще ги приемат с желание.

В банките взимат комисионна за услугата.

# 106
Момичета, не е много по темата.

При взимане на носен секрет трябва ли задължително да има цветен материал за посявката?
Ако секрета е безцветен, може ли да се изолира бактерия?

Има ли лаборатория от която да сте доволни за подобни изследвания?

Вчера взеха на малката носен и гърлен секрет, носния си беше безцветен, сополите са й течни. Дадохме го в лабораторията на 3-я етаж в ДКЦ-то на Държавна болница и утре ще излязат резултатите. Какъвто и да е секрета, той попива в тампона и посявка може да се направи.

# 107
  • Пловдив
Момичета, не е много по темата.

При взимане на носен секрет трябва ли задължително да има цветен материал за посявката?
Ако секрета е безцветен, може ли да се изолира бактерия?

Има ли лаборатория от която да сте доволни за подобни изследвания?
Аз съм най-доволна от Хронолаб и само там изследвам ( и лекари ми я хвалят като най-читава, та аз на други не вярвам, а и един път в 3 различни лаборатории излязоха 3 различни резултата  ooooh!). Мисля че и при безцветен може да има бактерия.

# 108
  • Пловдив
В една друга тема упорито се коментираше и твърдеше, че само цветния материал дава сигурен резултат.
И аз водя децата в Хронолаб зад Тримонциум. Замислих се и за поликлиниката като вариант.

# 109
  • Пловдив
Знаете ли дали Теранова на Главната вече работи?

# 110
Запис с въпрос:
Къде мога да намеря памучно одеяло за кошара, ама хем да не е много голяма, хем да не е малка, че нашият 3-годишен син много се отвива и тези за кошара са тесни, а стандартните - огромни... newsm78

# 111
Имам някакъв спомен, че последно като минах оттам магазинът беше напълно изпразнен.

# 112
  • о`майна лунна нощ е
Имам някакъв спомен, че последно като минах оттам магазинът беше напълно изпразнен.

Изпразниха го, но вътре има служители, които се занимават с обновяването му. Някой беше писал, че са затворили този в МОЛ-а и това ме кара да мисля, че изтеглят всичката стока към главната и сега са в процес на ремонт и зареждане.

# 113
  • Пловдив
Запис с въпрос:
Къде мога да намеря памучно одеяло за кошара, ама хем да не е много голяма, хем да не е малка, че нашият 3-годишен син много се отвива и тези за кошара са тесни, а стандартните - огромни... newsm78

Във Вис Виталис дали няма да има  Rolling Eyes

Минавах края на март месец и на прозорците имаше нови надписи и пишеше: "Предсотящо откриване"
За това питам, дали вече е открит....

# 114
  • Пловдив
къде/при кого мога да преведа едно CV на немски Rolling Eyes

# 115
Изпразниха го, но вътре има служители, които се занимават с обновяването му. Някой беше писал, че са затворили този в МОЛ-а и това ме кара да мисля, че изтеглят всичката стока към главната и сега са в процес на ремонт и зареждане.
Да, в мола и Теранова, и Калиопе са затворили...нищо не остана в този мол Crossing Arms

# 116
  • Пловдив
Трябва ми кафяв филц, къде да търся?

# 117
  • Пловдив
Къде и как бих могла да ги обменя? Става въпрос за торби със стотинки...  ooooh!

Плати си тока  Mr. Green

Иначе, можеш да питаш в някоя /или няколко/ аптека, поща, квартален хрателен магазин..

# 118
  • Пловдив
Запис с въпрос:

Аз използвам стандартно одеало само че го слагам на късата страна и подпъхвам двата висящи края отдолу под матрака - така хем е сигурно, че няма да се отвие, хем му е перфектно за детското легло като дължина.

# 119
Теранова все още не са отворили. В ремонт са.

Къде и как бих могла да ги обменя? Става въпрос за торби със стотинки...  ooooh!

Плати си тока  Mr. Green

Иначе, можеш да питаш в някоя /или няколко/ аптека, поща, квартален хрателен магазин..

Ако тръгна да си плащам тока с тях, няма да накажа EVN, а една невинна касиерка, която с нищо няма да го е заслужила.  Peace

Интересува ме, ако някой е сменял скоро, да назове конкретна банка, където ги приемат, защото в повечето банки не ги искат.

Общи условия

Активация на акаунт