Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 554
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Някой може ли да ми каже от къде мога да закупя дървени прътове подобни на тези (с диаметър около 2,5-3 см):
Скрит текст:

Обиколихме с мъжа повечето строителни хипермаркети, но само в Баумакс намерихме, но на цена, която ми се струва абсурдна (13,50 лв за 2 м).

# 346
Момичета,къде има пункт за изкупуване на хартия ? По възможност Кършиака или Център?
Срещу  ДГ незабравка и ВИК ( зад четв .пазара ) имаше някакъв пункт ...

# 347
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже от къде мога да закупя дървени прътове подобни на тези (с диаметър около 2,5-3 см):
Скрит текст:

Обиколихме с мъжа повечето строителни хипермаркети, но само в Баумакс намерихме, но на цена, която ми се струва абсурдна (13,50 лв за 2 м).
Можеш да провериш в "МАРКИТА".

# 348
Скрит текст:

Можеш да провериш в "МАРКИТА".

Няма в Маркита, нито в Бриколаж, Рила, няколко по-големи квартални магазина, че и един слакад до нас има - Аркос - и там няма. Освен в Практикер да пробвам, но се надявах някой да знае със сигурност къде има, че целия град обиколихме вече... Но предполам, че и да има в Практикер ще са на подобни цени.. Sad

# 349
Някой знае ли дали ремонта в Цар-Симеоновата градина е свършил и главно дали са възстановили детската площадка?

# 350
  • На тепето...
Аз днес като минавах от там ми се стори, че още си е заградена площадката. (беше тъмно, така че не давам 100% гаранция. Във вторник със сигурност все още не беше възтановена)

# 351
Някой знае ли дали ремонта в Цар-Симеоновата градина е свършил и главно дали са възстановили детската площадка?

Ремонтът, доколкото разбрах, ще свърши есента на 2015та. Преди 2-3 дена със сигурност детската площадка беше мноого далеч от завършване - имаше една огромна дупка там.

# 352
  • В царството на мечтите
Май скоро няма да го пуснат

# 353
Здравейте, някой знае ли за магазин на Виваком, който да работи днес?

# 354

Можеш да провериш в Мол-Пловдив.

# 355
  • Пловдив

Можеш да провериш в Мол-Пловдив.

.. и Метро, както и тези по главната.

# 356
Ще проверя   bouquet Дано да работи някой, че спешно трябва да си взема нов телефон  ooooh!

# 357
Ще проверя   bouquet Дано да работи някой, че спешно трябва да си взема нов телефон  ooooh!

Вчера работеше този до Теранова,предполагам,че и днес ще работи  Peace

# 358
  • тук-там
Моля за препоръки за направа на параван за баня. Готовите варират  от и над 400 лв.
Трябват ми две "стенички" 90х180,  едната отваряема, без корито.

# 359
Къде има голям избор на португалската марка за дрехи Ативо ?
Нещо за търговиите ми се върти, но не съм много сигурна. А и не знам там как са с работното време.

Освен в Хиполенд дали продават другаде конструкторите на Унико на по-прилична цена ?

Трябват ми и сандали/чехли на Ипанема за мен и детето, само че в Мол-а ми идват too much ... Някъде другаде по-евтино ?

Общи условия

Активация на акаунт