Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 508
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Да знаете къде в Пловдив продават хубави тефтери /да речем със закачливи корици или пък ръчно правени/?

В Хеликон и в книжарницата в МОЛ- а има различни тефтери, даже са някаква световно известна марка, но са бая скъпички. Peace

# 451
Да знаете къде в Пловдив продават хубави тефтери /да речем със закачливи корици или пък ръчно правени/?
Подкрепям за Хеликон, много интересни има, вътре са направо като дневник/ органайзер, всякакви размери и разцветки, имам такъв и ми е много удобен, но да скъпички са. Този, който е имам е малък и беше към 20-22лв., имаше и по-големи и много по-интересни започващи от 40 до 80лв.

# 452
  • Пловдив
Благодаря ви!
  bouquet

# 453
  • Пловдив
Преди време бях питала тук за водомер, даже беше в началото на тази тема, но тогава ме посъветвахте да не го сменям, защото не е задължително и много жени, които проверяват водата си го измисляли. След като проверих лично във ВиК от там ми казаха, че е задължително да се сменя, но ако са минали 10 год. Някоя от вас знае ли човек/фирма, които се занимават с това?  Rolling Eyes
Нашият го сменихме преди 2 месеца - обадихме се на телефон, който ни даде инкасаторката (032/605-638), разбрахме се, че искаме ремонтиран (има възможност и за нов) и се разбрахме след седмица да дойдат да го монтират Peace "Удоволствието" ни струва 30 лева

# 454
Момичета, да знаете къде има хубави момичешки рокли на прилични цени/ много прилични/ ?Нещо мааалко по-официално, но не чак като за много специален повод, а да може да се носи и просто така.  Praynig /за 6-7 годишно момиче,ръст 119 см/

Разгледай роклите на НМ. Мисля, че цените им са прилични. Почти всичко от сайта го има в магазина им в МОЛ-а http://www.hm.com/bg/subdepartment/KIDS?Nr=4294935132
И в LC Waikiki има хубави, но цените са малко по високи от НМ.

Иначе ако ти се поръчва от чужбина и имаш време да чакаш в Aliexspres има рокли по 5-7 $. Има цяла тема за пазаруване от там.

Благодаря много за отговора! Разгледах тези на HM , но те пък са твърде обикновени някакси  Thinking

Нямам време да поръчвам, че ми трябва за Неделя.
Ще пообиколя тук- там!

Още веднъж благодаря!   bouquet

# 455
На малката главна има хубави стилни изискани рокли , в поне няколко магазина съм видяла , за цени не знам .

# 456
  • Пловдив
Някой има ли мнение за празнуване на детски РД /за 4-годишни/ тук - https://www.facebook.com/club762bg

# 457
Здравейте! Знаете ли за някой интериорен дизайнер, който да проектира как да бъдат разположени мебелите? Ако да, може ли неговия номер и имейл. Благодаря предварителнно.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 18:45 от ragazza84

# 458
здравейте на мен пък ми трябва дизайнер за обзавеждане на детска стая.
и да питам някой водили детето си на уроци по пияно и ако може информация малко къде при кой телефон  и.тн,благодаря ви!

# 459
За дизайнер- много съм доволна от Нивиана от форума. Има тема в Наш Дом.

# 460
и да питам някой водили детето си на уроци по пияно и ако може информация малко къде при кой телефон  и.тн,благодаря ви!

Имам позната преподава в университета и дава уроци , мнение нямам , ако те интересува ще ти дам телефон.

# 461
  • Майничка
Уроци по пиано има в читалище "Душо Хаджидеков", но не съм сигурна за актуални цени.

# 462
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
  bouquet

# 463
Идеите на Нивиана ми допадат много, но тя няма време да отговаря на всеки и затова е подобре да се ангажирам с някой, който да дойде вкъщи и да вземе точните размери на стаята и вече по тези размери да направи интериорния дизайн.

# 464

Уроци по пиано има и в читалище " Хр. Данов"-отстрани на кино Фламинго. Има отдолу на нивото на пътя и горе в читалището. Ако те устройва мястото,пиши ми ЛС да ти дам телефон.

Общи условия

Активация на акаунт