Отговори
# 60
Учим много за матурите! Даже имам леко притеснение. Confused

# 61
Излязли са резултатите от ПИ по БЕЛ в ОМГ Пловдив. Лошото е , че са ги написали по стаи , без общо класиране . И само за стаята , в която е била Яна няма написани точки за отделните модули ( само общият брой точки )
Малшанс....

И моята дъщеря е била в същата стая  Wink

# 62
Чета темата, че догодина ние сме на линия и ви следя. Интересувам се дали масово  децата се подготвят по курсове?

Разглеждам вариантите за Варна - Вектор и курсовете към МГ, ще помоля и майките от града за информация - цените им са близки, а качеството на обучението как е?
Имам и препоръка за мат. курс в Материка, но детето е кандидатствало преди време.

Разчитам на вашите отзиви! Успех желая на всички деца!
Моето мнение е,че само децата от МГ могат да минат без допълнителни уроци по български и математика./пак зависи от детето де,но подготовката там е на много високо ниво и по двата предмета/В училище  не е застъпен преразказа по програма и няма как да се разчита на училищната подготовка, за да може детето да постигне високи резултати на втория модул например.За математиката пък, не стига времето за  упражнения ,материала е много,бързат да го вземат и няма много време за допълнителни упражнения.Това е моето мнение.Единствените ми познати,които знам,че не са ходили по уроци са учили до 7-ми клас в МГ.
А доколкото това-дали на индивидуални уроци или на школа,зависи кой му е по-силния предмет според мен,ако математиката му се отдава,и на школа да е ,ще се справи,но в нашия случай математиката не ни е много голяма страст и прецених,че е по-добре там да е на индивидуални уроци,а по БЕЛ е в група от 5-6 деца.

# 63
  • София - Рим и обратно
Здравейте  bouquet Чудя се защо темата не излиза дни наред, помислих даже, че всички са го ударили на почивка Mr. Green, а то имало нова тема.
Ние сме с едно тесте домашни по математика от уроците и още толкова от курса по БЕЛ, но нещо бавно върви, няма ли да се поразвали времето Mr. Green.
 Hug

# 64
Кафе с мед,моята палавница пак не иска да решава домашните,но сега ще я слагам на бюрото да си научи,че по математика са ги затрупали. ooooh!

# 65
  • София
Моето мнение е,че само децата от МГ могат да минат без допълнителни уроци по български и математика./пак зависи от детето де,но подготовката там е на много високо ниво и по двата предмета/
Зависи, зависи и то не толкова от детето, а от учителя по БЕЛ ......
Виж, за МАТ, да, децата от МГ надали ходят на уроци по математика.

# 66
Аз също се учудих на това че
Моето мнение е,че само децата от МГ могат да минат без допълнителни уроци по български и математика./пак зависи от детето де,но подготовката там е на много високо ниво и по двата предмета/
По принцип в МГ българският не е толкова силно застъпен, освен ако учителя не е добър преподавател.

# 67
Добре де, а как да си обясним следното: в нашата МГ класът посещава уроци по български  език в школа в която преподава.... учителката им по български. Поне така беше до миналата година, когато бяха 6-ти клас. Казвам го, защото синът ми ходеше с тях на уроци в същата школа. По негово мнение - децата на МГ са по-слаби по български от децата от неговия клас ( те са паралелка със засилено изучаване по български, с прекрасен преподавател). Едва ли тази година нещата седят по-различно. аОще пояече, че на пробни изпити паралелката от МГ със сигурност дава по-слаби резултати от паралелката на синът ми.  Децата на МГ вероятно пордължават да посещават школата. Това си е един вид парадокс.

# 68
Ами явно децата,които познавам са случили на преподаватели по БЕЛ и то различни, затова съм си направила извода,че като цяло там подготовката е много силна,не само тази по математика.

# 69
тези проверяващи от МГ каква формула са използвали newsm78 newsm78
Оставам с впечатление, че всеки проверяващ си е работил със своя формула. По- добре да бяха дали само точките по модули, без да се напъват да вадят крайна оценка. Нашия резултат не е по-различен от предишните. Детето се ядосва. Ще спра с тези пробни, пусто той държи да се явява навсякъде като поп.

# 70
  • Варна
Ами явно децата,които познавам са случили на преподаватели по БЕЛ и то различни, затова съм си направила извода,че като цяло там подготовката е много силна,не само тази по математика.

Именно, предполагам че подготвителните курсове по математика към МГ ще са ок, но предлагат и такива по БЕЛ, та точно това ми беше важно - добра ли е подготовката им.

Никой не конкретизира курс, преподавател, но да речем още е рано да се изкаже доволство или не.

Оставам да ви следя и стискам палци!

# 71
# 72

Именно, предполагам че подготвителните курсове по математика към МГ ще са ок, но предлагат и такива по БЕЛ, та точно това ми беше важно - добра ли е подготовката им.

Никой не конкретизира курс, преподавател, но да речем още е рано да се изкаже доволство или не.

Оставам да ви следя и стискам палци!
Аз нямах предвид подготвителните курсове /даже не знаех,че има такива в МГ,при все че и двете ни частни учителки са от МГ/, визирах редовните часове.

# 73
  • София
Добро утро,

някой има ли отговорите на ПИ на Междучасие от май 2013г., качен в пощата, видя ми се доста добър за упражнение, а и е с доста добро качество, почти без ограждания и др. подсказки  Simple Smile

# 74
От прочита на днешните новини:

9922 седмокласници завършват в София тази година - с 200 повече от миналата. 300 е общият брой на паралелките, от които 99 са в професионалните училища.

Общи условия

Активация на акаунт