Отговори
# 75
Добро утро,

някой има ли отговорите на ПИ на Междучасие от май 2013г., качен в пощата, видя ми се доста добър за упражнение, а и е с доста добро качество, почти без ограждания и др. подсказки  Simple Smile

Здравей,ще мога  в неделя следобед -тогава младЕЖА е на курс и ще му върнат ПИ.

# 76
  • София
Добро утро,

някой има ли отговорите на ПИ на Междучасие от май 2013г., качен в пощата, видя ми се доста добър за упражнение, а и е с доста добро качество, почти без ограждания и др. подсказки  Simple Smile

Здравей,ще мога  в неделя следобед -тогава младЕЖА е на курс и ще му върнат ПИ.
Благодаря за откликването, но аз имам предвид ПИ от май месец миналата година, а не последния ПИ в Междучасие.

# 77
Здравейте мами!
Дали някоя от вас има информация за приемния изпит по биология в НПМГ. Имам пред вид, колко въпроса съдържа тестовата част, подобен ли е по сложност на олимпиадата и т.н. Предполагам има каки и батковци минали по този път.
Благодаря ви.

# 78
Здравейте мами!
Дали някоя от вас има информация за приемния изпит по биология в НПМГ. Имам пред вид, колко въпроса съдържа тестовата част, подобен ли е по сложност на олимпиадата и т.н. ...
Тестовата част съдържа около 45-50 въпроса. Освен нея има и един теоретичен въпрос за развиване (по-скоро част от някой въпрос, посочен в конспекта - вижте [тук]).
Общата сложност (трудност) на изпита е съпоставима с областния кръг на олимпиадата по биология или "една идея" по-лека.

# 79
Хайде и аз да ви следя   Hug

# 80
  • София
О, нови попълнения! Привет на новодошлите.

Моята равносметка за тази ваканция:
   10 теста от Литерайко,
   2 втори модула по математика (Регалия и МГ варна от 2014) и
   2 по физика от тия, дето ги посочихте тук.

На детето така му хареса физиката, че днес ми се обади по телефона да му намеря още задачи за оптика и електричество. В учебника обаче е много постно, само терория. Нищо чудно, че децата не умеят да решават задачи.

# 81
  • Варна
Здравейте !
Благодаря за полезната тема и за хубавото и оформление !
Можете ли да ме насочите къде мога да видя баловете за Варна ?

# 82
има резултати от МАТ Регалия от неделя

моето гардже 5,50 Simple Smile което след седмица почивка с приятели насам-натам му го броя за чудесен резултат

# 83
Здравейте мами!
Дали някоя от вас има информация за приемния изпит по биология в НПМГ. Имам пред вид, колко въпроса съдържа тестовата част, подобен ли е по сложност на олимпиадата и т.н. ...
Тестовата част съдържа около 45-50 въпроса. Освен нея има и един теоретичен въпрос за развиване (по-скоро част от някой въпрос, посочен в конспекта - вижте [тук]).
Общата сложност (трудност) на изпита е съпоставима с областния кръг на олимпиадата по биология или "една идея" по-лека.
Много благодаря  bouquet

# 84
  • София
има резултати от МАТ Регалия от неделя

моето гардже 5,50 Simple Smile което след седмица почивка с приятели насам-натам му го броя за чудесен резултат

Аntea, детето ти в Регалия ли ходи на курс? Питам не за друго, а защото вероятно резултата си знаят само техните ученици.  На сайта им не виждам качени резултати, за да се  информираме и ние, външните. Или ги пропускам някъде?

# 85
# 86
  • Варна
Здравейте !
Благодаря за полезната тема и за хубавото и оформление !
Можете ли да ме насочите къде мога да видя баловете за Варна ?
Заповядай  http://rio-varna.bg/index.php?option=com_content&view=articl … 14&Itemid=102 в архив 2013/2014 има всичко, което ти трябва като информация за баловете.

# 87
  • София
Вече се виждат и на сайта, мислех, че няма да ги пуснат днес.
Приличен резултат за младежа (5,839), но още издиша на задачите за разписване,
а като се има предвид потенциала му по БЕЛ, по МАТ трябва да гони максимума  Simple Smile

Цяла ваканция обаче е на компютъра, а майка му решава пробни  Embarassed
Моите отговори на ПИ по МАТ в Междучасие от 2013 (от пощата) на въпроса на tufche:
1Б, 2 Г, 3 Г, 4В, 5Г, 6В, 7Г, 8В, 9В, 10Б, 11В, 12А, 13В, 14Б, 15В, 16А
17 а) 6, б) х = -1
18 5,22
19 а) 112о, б) 42о20 1 не 2 да 3 не 4 да
21 а) Катя, б) Флора, в) Варненско, г) Шарково
22) а) физическо, б) математика, в) БЕЛ
23) х< 3; х1 = -8/7, х2 = 22/7; няма цели решения

# 88
# 89
5.40 за нас от Регалия, 22-ри резултата сред момчетата. Нас лично този резултат ни удовлетворява, още повече, че ще се борим сред по-малка община. Разбира се, на изпита ще трябва да се напъне за едни 90 точки. Казват, че през май децата сътворяват чудеса.
У дома ваканцията тече  доста учебно. Преразкази, тестове, задачи... въпреки удивителното мотаене на сина ми, напредва . Радвам се, че открива пропуските си и се рови в теорията за да ги отстранява. Ето един красноречив пример: Знаете ли, че в произведението Една българка има герой с име Пера?  Ми синът ми не знаеше, но му се наложи да попрегледа разказа отново, и се натъкна на герой с това име. А той беше част от въпрос от пробен изпит.
В понеделник децата ми са на Крадецът на праскови. Най-щастлива съм, че  следващата учебна година Митко ще се докосне до това произведение с  ясна представа в главата си. При големия този момент липсваше, и прозведението му  остана чуждо и непонятно. Както и повечето изучавани в 8 клас, впрочем.

Общи условия

Активация на акаунт