Отговори
# 45
Браво на младЕЖА!!! Ние чакаме резултати от Бултест.

# 46
  • София

Казаха ли кога ще пращат обобщената статистика за всички деца по мейла?

На мен ми казаха - днес или утре, но предния път така и не получих мейл.
Оценките им са много странни - 5,94 за 94 точки е твърде раздуто, явно до 95 точки е 6.00.
Аз предпочитам да се изчисляват по миналогодишната формула, дори и да е бил труден изпитът
(по-скоро среден и леко нестандартен с логическата задача, която ми хареса).
Утре ще се разходя до Гурко да взема работата на младежа и ще проверя критериите.

# 47
Moмичета, пишете със скоростта на светлината. Връщам се да ви чета.

# 48

Казаха ли кога ще пращат обобщената статистика за всички деца по мейла?

На мен ми казаха - днес или утре, но предния път така и не получих мейл.
Оценките им са много странни - 5,94 за 94 точки е твърде раздуто, явно до 95 точки е 6.00.
Аз предпочитам да се изчисляват по миналогодишната формула, дори и да е бил труден изпитът
(по-скоро среден и леко нестандартен с логическата задача, която ми хареса).
Утре ще се разходя до Гурко да взема работата на младежа и ще проверя критериите.

Здравейте!
На моят оценката му почти съвпадна с тази, изчислена по миналогодишната формула. Има някаква разлика, която е в стотните. Ако изобщо правилно съм запомнил точките от двата модула, които ми казаха по телефона. Иначе дадоха информация, че днес до края на деня ще получим майли с резултатите. А дано! Simple Smile

# 49
  • София
ПИ в СМГ ми се видя по-труден от НВО и за деца извън СМГ е безмислен. Така си мисля. Но ако наистина ще го организират като истински, може да се жертваме, въпреки че лошият резултат ще е неминуем.

# 50
Има вече средни стойности на явилите се в Междучасие - по БЕЛ 5,188, по Математика - 4,388! Аз не съм особено доволна от моя момък, и наистина смятам че втората смяна в училище е направо пагубна:(

# 51
  • София
На моят оценката му почти съвпадна с тази, изчислена по миналогодишната формула. Има някаква разлика, която е в стотните. ...

Възможно ли е да са оценявани по различни критерии  Shocked
Получих мейл, за съжаление само с оценка по петобалната система, има голямо разминаване
между точки и оценка.

Скрит текст:
Оценка - 5,96. По телефона ми казаха, че точките му са 94 (63+31), със сигурност са не повече
от 97 - грешка на подусловие за 3 т., очаквам и някоя загубена точка от задачите за разписване,
явно съм пропуснала и нещо за 2 точки от първи модул.
По миналогодишната формула 94 т. = 5,78.
Просто не зная как да тълкувам това разминаване и статистиката за средна успеваемост.

# 52
  • София
Carmela Biscuit, браво на младежа!

Моята девойка си прави справка на съотношението точки-оценка в едно от помагалата на Регалия за тестове. Мисля, че се намира на последните страници. В момента не е вкъщи, но мога да я попитам и да пиша по-късно.

т. 94-5,786; т. 93-5,75; т. 92-5,714 и т.н.

# 53
Zasto mestqt maturata ot 26 - ti ? Zasto e neucheben den ?

# 54
  • Русе
заради изборите.

# 55
Блaгодaря

# 56
Излязли са резултатите от ПИ по БЕЛ в ОМГ Пловдив. Лошото е , че са ги написали по стаи , без общо класиране . И само за стаята , в която е била Яна няма написани точки за отделните модули ( само общият брой точки )
Малшанс....

# 57
  • Варна
 Чета темата, че догодина ние сме на линия и ви следя. Интересувам се дали масово  децата се подготвят по курсове?

Разглеждам вариантите за Варна - Вектор и курсовете към МГ, ще помоля и майките от града за информация - цените им са близки, а качеството на обучението как е?
Имам и препоръка за мат. курс в Материка, но детето е кандидатствало преди време.

Разчитам на вашите отзиви! Успех желая на всички деца!

# 58
  • София
Чета темата, че догодина ние сме на линия и ви следя. Интересувам се дали масово  децата се подготвят по курсове?

Ами май да - синът ми няма приятел, който да не ходи на курс или частен урок. Както и аз нямам колега, на който детето му в 7-ми клас да не ходи на допълнителни курсове.

# 59
  • Русе
За София може и да е така. При нас определено не е. Вярно, че сме в МГ, но моето, а и по-голямата част от децата в класа и не ходят на уроци по БЕЛ. Курсове по БЕЛ има само на едно място и по  отзиви от бивши 7-мо класници - подготовката не е кай знае какво, а и като резултати като гледам, в първите 10 повечето деца не ходят, има и такива, които не познавам и не знам за тях.

Общи условия

Активация на акаунт