Отговори
# 540
Ех, Башак, Башак....Иска ти се да приличаш на франсето, ама нито си на годините й, нито от класата й.
Затова  изглежда, че позираш за снимка, а не че си отдадена на този мъж... Айде, взимай пример...

Иначе те признавам. Заплюла си го още от ЗП, тихо, кротко се разведе и два месеца след развода си прибра Къванч. Евала... Joy Joy Joy

# 541
Стига сте драматизирали вече.  Mr. Green Това било такова, онова такова.  Grinning Като не се получат нещата, няма, ще спрат сериала и толкова.  Peace Неприятно ще ми е, но Къванч няма да стане по-лош актьор от това, ще има и други предложения. Wink No more drama! Mr. Green Wink

Ех, Башак, Башак....Иска ти се да приличаш на франсето, ама нито си на годините й, нито от класата й.

newsm10 newsm10 newsm10

# 542
по моему 'писателката' на Световна Класика откровено е злоупотребила с поизкукалото бабе - сестрата на Шура,  и е свила снимките без изобщо да е получила разрешение да ги публикува. обзалагам се, че 90 годишната графиня не е и помисляла да ги дава за публикуване на Нермин.

Абсолютно е откраднала снимките. Поставете се на мястото на баронесата. Те са толкова ревниви към историята, към миналото на рода си,  това са й спомените че ще тръгне да подарява снимки на една самозвана писателка. Нермин е използвала  благовиден предлог, примерно изследва руската емиграция в Турция, та жената и е отворила вратите си. Сигурно ще се обърнат в гробищата ако знаят герои на какъв роман са. И ние требе да й се възхищаваме, че е написала книга, за да играе Къванч във филма.

# 543
Здравейте!  Hug

Hug Добавям и думите на Къванч, че героят му  е лош, не знам защо все се подминават тези думи, безусловно им вярвам, и горе долу се сглобява картината.

Дафне,  Hug това за думите на Къванч, че героят му е лош не съм го чела, но ти вярвам, че го е казвал.

Лагуни, това съм го пропуснала, наистина ли Едже го е казала?
Цитат
че нали според Еджето, Курт и Шура е своебразно продължение на ЗП.

Да , казала го е пред руската журналистка. Шани, е пуснала в темата няколко страници назад впечатленията и от Фарах. В края на разказа се намира , това за което питаш.

# 544
по моему 'писателката' на Световна Класика откровено е злоупотребила с поизкукалото бабе - сестрата на Шура,  и е свила снимките без изобщо да е получила разрешение да ги публикува. обзалагам се, че 90 годишната графиня не е и помисляла да ги дава за публикуване на Нермин.

Абсолютно е откраднала снимките. Поставете се на мястото на баронесата. Те са толкова ревниви към историята, към миналото на рода си,  това са й спомените че ще тръгне да подарява снимки на една самозвана писателка. Нермин е използвала  благовиден предлог, примерно изследва руската емиграция в Турция, та жената и е отворила вратите си. Сигурно ще се обърнат в гробищата ако знаят герои на какъв роман са. И ние требе да й се възхищаваме, че е написала книга, за да играе Къванч във филма.

Много точно!! И на Лор, и на Дафне! Следи се един сериал заради любими актьори!

Останалото ми звучи пресилено, да не би Нермин да е написала Библията, та да се цитира непрекъснато???

# 545

Дафне,  Hug това за думите на Къванч, че героят му е лош не съм го чела, но ти вярвам, че го е казвал.

[/quote]
 Hug Разбира се, че е така.  Видео от промото на Мави, отговаря на въпрос на зрител. По назад в темите даже го и коментирахме.

# 546
Лагуни, Hug общото между Кузей и Бехлюл според мен е, че и двамата са тряпки. Две тряпки правят тряпка на квадрат. Такъв ще е Курт. Joy

Joy Joy Joy Дано му се получи!  newsm78 Може това да обяснява свирепото изражение на Курт на тази снимка.

Много благодаря за всички снимки!   bouquet  bouquet  bouquet

На мен тази снимка ми е ужасно смешна. Еджето е неотлъчно до Киво.  ooooh! Наднича като любопитна сврака. Навсякъде се е фотала. А Киво изглежда на повечето снимки отегчен.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 23:19 от sinq laguna

# 547

Hug Разбира се, че е така.  Видео от промото на Мави, отговаря на въпрос на зрител. По назад в темите даже го и коментирахме.

Hug Мерси, явно  не съм била на линия.

# 548
.  Grinning Като не се получат нещата, няма, ще спрат сериала и толкова.  Peace Неприятно ще ми е, но
Като гледам са от купон, на купон  и не им дреме за рейтинга. Ние се скосихме... Joy

# 549
Аз искам да споделя ,че правенето на исторически филми е най-трудната част от този занаят.Вярно ,че сериялите на комшиите нямат равни ,но явно славата,визията и добрата игра на Къванч и Фарах няма да е достатъчна.Ще дам пример с един друг неуспех поне за мен "Времето лети" тотална катастрофа ами явно им трябва време да натрупат опит в правенето на исторически серияли
Незнам така го усещам.
А иначе аз съм влюбена в играта на Къванч и няма да мога да спра да го гледам, какво да правя Heart Eyes

# 550
Аз искам да споделя ,че правенето на исторически филми е най-трудната част от този занаят.Вярно ,че сериялите на комшиите нямат равни ,но явно славата,визията и добрата игра на Къванч и Фарах няма да е достатъчна.Ще дам пример с един друг неуспех поне за мен "Времето лети" тотална катастрофа ами явно им трябва време да натрупат опит в правенето на исторически серияли
Незнам така го усещам.
А иначе аз съм влюбена в играта на Къванч и няма да мога да спра да го гледам, какво да правя Heart Eyes

Сори ,че се намесвам ,ама КВА КАТАСТРОФА ,бе моме  newsm09...ТРИ години Ойлето беше първи по рейтинг...Вие скоро да сте виждали рейтинг над 50%...аааааааа newsm78...И...Ойлето не е ИСТОРИЧЕСКИ сериал ,а ДРАМА... bowuu
Извинявам се за големите букви ,ама се ядосвам като се пишат измислици...  #Cussing out

# 551
  • София
Ще дам пример с един друг неуспех поне за мен "Времето лети" тотална катастрофа...

Точно обратното.  Peace За мен този сериал е един от най-добрите турски сериали изобщо. Много смисъл и мисъл има в него, меко казано добра актьорска игра и перфектна режисура.
По принцип избягвам да ползвам думи като "перфектен'' и "великолепен", но това дизи си ги е напълно заслужило.
И между другото той не е исторически, това е семейна история.  Peace

# 552
  • София
Влюбена - Времето НЕ Е исторически сериал и никога не е претендирал да е такъв, това е семейна история - има много голяма разлика! За последните няколко години Времето е най-добрият сериал излъчван в Турция!

# 553
Влюбена - Времето НЕ Е исторически сериал и никога не е претендирал да е такъв, това е семейна история - има много голяма разлика! За последните няколко години Времето е най-добрият сериал излъчван в Турция!

Ще дам пример с един друг неуспех поне за мен "Времето лети" тотална катастрофа...

Точно обратното.  Peace За мен този сериал е един от най-добрите турски сериали изобщо. Много смисъл и мисъл има в него, меко казано добра актьорска игра и перфектна режисура.
По принцип избягвам да ползвам думи като "перфектен'' и "великолепен", но това дизи си ги е напълно заслужило.
И между другото той не е исторически, това е семейна история.  Peace

newsm10 smile3525 smile3525 newsm47

# 554
GOSPOJATA !  Hug  Hug  Hug ВЪРНЕТЕ СЕ !  Умно , интелигентно , достойно и гордо ! Точно това Ви отива !!!  newsm10
Не пиша в тази тема  и няма да пиша - има достатъчно пишещи с поучаваща компетентност , нулева толерантност , смели "дисекции" на героите , на актьорските интерпретации , на драматургията , на режисурата , на литературните жанрове , на времето , претворено в сериАла / според някои сериЯл !?!? /.
Аз Ви благодаря   bouquet, защото споделеното от Вас породи интереса ми към сериала , който може би щях да отмина - поне в началото...Влизам в  темата , правят ми впечатление и адмирирам  мислите и оценките на няколко дами  Thinking Hug, но вече атмосферата е друга и правя селекция какво да чета  newsm78.
А във връзка с рейтинга , който много се коментира като доказателство за неслучилите се /според някои  ooooh!/  високи очаквания за сериала , ще цитирам една мисъл - индиректно тя "казва" много - на ОРХАН ПАМУК , споделена от мен в темата , в която имам скромно участие : "...ЖИВЕЯ В СТРАНА , КЪДЕТО ЧЕТЕНЕТО , А НЕ НЕЧЕТЕНЕТО НА КНИГИ СЕ ПРИЕМА ЗА ЗНАК НА ЧУДАТОСТ , ДОРИ НА БОЛЕСТ И НА ЗЛОЩАСТИЕ..."

Орхан Памук , "Други цветове" , стр. 122-123

GOSPOJATA !    love001  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт