Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 84 845
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм в изчаквателна позиция. Наложиха се едни празници и гостита, на които няма как да мъцам аз защо не ям. В събота е последното мероприятие и започвам отначало. Уж бях предвидила и изчислила да нямам такива дни пред мен като започвам, но плановете често се променят.

# 601
Здравейте на всички във форума!От няколко дни правя проучване онлайн,кои режим е по-подходящ за мен БВД или ниско въглехидратния режим.Имам малко кг за сваляне 5кг.Затова се обръщам за съвет към вас.Единствената трудност ще ми бъде отказа на плодове,но както се казва трябва да се правят и жертви! Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 602
Здравейте на всички във форума!От няколко дни правя проучване онлайн,кои режим е по-подходящ за мен БВД или ниско въглехидратния режим.Имам малко кг за сваляне 5кг.Затова се обръщам за съвет към вас.Единствената трудност ще ми бъде отказа на плодове,но както се казва трябва да се правят и жертви! Simple Smile
Хубав ден на всички!
Добре дошла,
И на мен това с плодовете в началото много ме тормозеше но за няколко дни свикнах ,ако си решила давай сега е момента,а после може да минеш на нисковъглехидратната.Успех Hug
Да се похваля за 10 дни дъщеря ми е свалила 3кг.и е много доволна от себе си ,както и аз че се запали малко има за смъкване но се радвам че предприе крачка.

# 603
Хубав ден на всички!
Добре дошла,
И на мен това с плодовете в началото много ме тормозеше но за няколко дни свикнах ,ако си решила давай сега е момента,а после може да минеш на нисковъглехидратната.Успех Hug
Да се похваля за 10 дни дъщеря ми е свалила 3кг.и е много доволна от себе си ,както и аз че се запали малко има за смъкване но се радвам че предприе крачка.
Благодаря ви за отговора!Имам я мотивацията и ще действам Simple Smile Страхотен старт на дъщеряви,браво!

# 604
Привет, дами. Вече 12 дена съм на режима и се чувствам супер. на седмия ден сд тетлих и кантарчето показа -3. Много се зарадвах. Но сега отново имам въпрос. Може ли да се хапват маслини? Понеже аз напоследък доста си хапвам със зелените салатки :S

# 605
Привет, дами. Вече 12 дена съм на режима и се чувствам супер. на седмия ден сд тетлих и кантарчето показа -3. Много се зарадвах. Но сега отново имам въпрос. Може ли да се хапват маслини? Понеже аз напоследък доста си хапвам със зелените салатки :S
Може- аз си хапвам зелени овкусявам си салатите с тях .
mrsKS -благодаря и аз я насърчавам.
Хубав ден на всички.

# 606
  • София
Може ли да ми услужите с няколко идеи за закуска?  Sunglasses
Сутрин просто не мога да си позволя за ям пържоли или да си правя салати, а само на варени яйца не ми се иска да я карам....

# 607
Може ли да ми услужите с няколко идеи за закуска?  Sunglasses
Сутрин просто не мога да си позволя за ям пържоли или да си правя салати, а само на варени яйца не ми се иска да я карам....

към варените яйца добавяй зеленчуци, може 2-3 маслинки, може авокадо,
яйцата могат да се правят и по други начини.

# 608
  • София
Моля, за идеи без яйца  Peace и приготвяне на салати

# 609
Моля, за идеи без яйца  Peace и приготвяне на салати
Храни, богати на протеини са:
1.Месо и риба
2.Яйца
3.Млечни – сирене, кашкавал, извара, мляко

Щом месо и яйца отпадат, се насочи към млечни.
Парче кашкавал, чаша мляко.

При безвъглехидратна диета нямаш много варианти, реално всеки продукт съдържа и въглехидрат в чистата си форма. Ако консумираш млечни-си ок. Ако включваш и зеленчук-можеш да разнообразяваш доста. Пример-чушка пълнена със сирене/извара.

Предвид, че в точно тази диета млечни не са позволени-сама си направи сметка-искаш ли да ги включиш или не. В противен случай, яйца и месо-до откат. То това е диетата в крайна сметка.
Можеш да помислиш и за някакви ядки евентуално.

Аз самата не закусвам и няма как да мисля вместо теб. Закусващите да мислят варианти. Hug

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 10:14 от иванула

# 610
  • София
Благодаря за усилията, момичета, но този режим изключва млечните. Излиза, че не съм единствената без идея за закуска  Laughing

# 611
Вземи си хубава шунка, и закусвай парче шунка.
Аз имам доста идеи, въпреки, че не закусвам. Понапъни се малко де.

# 612
  • София
Мимеиме, влез в темата с рецептите на ВМ-НВХ там изобилства от идеи, сто процента ще си харесаш нещо.
Иначе мога да ти предложа кокосова палачинка (1 яйце:1сл. кокосови стърготини) изпича/изпържва се в тиган с мъничко масло или без, както искаш.
Отгоре нареждаш кръгче домат, чушка, маслини, авокадо, сушени домати ... и ядеш пица  Mr. Green
Може и яйце: ленено семе (смляно) - същата работа.
Може да се загърне като дюнер и вътре да си го напълниш с разни шунки, филета, лукакнки и зеленчуци.
Към основните продукти за въпросните палачинки можеш да слагаш подправки - чубрица, риган, самардала, изобщо фантазирай.Всеки дан ще ядеш различно, обещавам ти  Heart Eyes

# 613
Привет БЕЗВЪГЛЕХИДРАТКИ! Hug
Минавам да дам отчет от 1 март съм на режима за 3 серии от дните за режим с малки почивки между тях резултата ми е -14кг. От 5-6 дни си похапвам и млечни,малко плодове и ядки сутринта се теглих ами от миналата сряда кг.са ми същите.Надявам се да си ги задържа.Това е от мен радвам се че режима подейства и мръднах този циферблат на кантара назад.Като знам на какъв тормоз се подлагах толкова време и тея цифри все така си стоят и като довя и бушуващите ми хормони Shocked
Доволна съм от резултата има още маалко за желаене но се надявам постепенно да го постигна.
Успех на всички и казвайте докъде сте стигнали!

# 614
  • София
Kristalin,
това е страхотен резултат!!!
Ако не е тайна на каква възраст си? Аз съм на 38 и нещо не си представям как ще сваля 14 за 3м. newsm78
Пиеше ли вино?

Общи условия

Активация на акаунт