Електронни четци - XIII

• 58 960
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Смених Kindle Keyboard c Nook Glow light. То било много готино с тая подсветка! Направо съм влюбена! Heart Eyes Малко дразнещо ми идва, че ако тръгна да го местя и пипна екрана се прелистват страниците и трябва да връщам напред -назад, но се свиква. Също още не мога да свикна с колекциите, но предполагам, че е въпрос на време. За съжаление след няма и един месец на екрана се появиха малки пукнатини. Подозрението ми е, че децата са скачали върху него, но аз съм си виновна, че не го слагам на подходящо място. Някой да има идея дали в България има сервиз, който сменя стъкла и колко би струвало?

# 316
  • Варна
Здравейте!
Скоро се похвалих при вас, че и аз съм с киндъл Simple Smile . Сега искам да изтрия книга от него, но не мога да разбера как  Embarassed . Моделът е този .  Изтрих книгата от акаунта си в Амазон(киндъла беше в самолетен режим през това време). По-късно включих wi-fi режим и рестартирах четеца, но пак не стана нищо.

Благодаря!

# 317
  • Ямбол
Както качвам, така трия, през компютъра.

# 318
  • Варна
Книгата я няма в Амазон акаунта, но на четеца я виждам и мога да чета. Да не би да е станало някаква грешка поради това, че съм била в самолетен режим?

# 319
Здравейте!
Скоро се похвалих при вас, че и аз съм с киндъл Simple Smile . Сега искам да изтрия книга от него, но не мога да разбера как  Embarassed . Моделът е този .  Изтрих книгата от акаунта си в Амазон(киндъла беше в самолетен режим през това време). По-късно включих wi-fi режим и рестартирах четеца, но пак не стана нищо.

Благодаря!

Това е с копчета, не с тъч нали? Когато си върху заглавието на книгата, натисни надясно основният бутон със стрелките и избери опцията за изтриване  Peace

# 320
  • Варна
Благодаря, мαрия!    bouquet Стана Simple Smile .

# 321
  • В полите на Витоша :)
Здравейте! Интересува ме дали мога да блокирам Kindle Touch. Откраднаха ми го днес! Да им изсъхнат гнусните ръце, дано!

# 322
  • Ямбол
Green_Eyed, как ти го откраднаха?

# 323
Green_Eyed, ако е бил регистриран, можеш да пишеш до амазон. Мисля, че единственият ефект ще е да не може да използва акаунт там, но за съжаление ще продължи да се ползва както всяко друго нерегистрирано устройство  Confused

# 324
Втора ръка четец откъде може да намери човек?

# 325
Втора ръка четец откъде може да намери човек?
От Продавалник.

# 326
Да питам и тук.

Тъкмо си харесах Киндъл 4, и сега ме убеждават, че е по-добре това:

http://readerbg.com/pocketbook_basic_2
 :poches:
Вторият поддържал 15 формата, вкл. и epub, имал  двойно повече - 4 GB  памет  и слот за  SD карта  до 32 GB. Това толкова ли е важно? С калибрето лесно ли се преминава на друг формат?
На мен просто Киндълът повече ми харесва.

# 327
  • София
Не е толкова важно, Нина, книгите не са толкова обемни, че да ти трябват 32 ГБ. С програмата Калибре конвертирането отнема от 1 до 2 минути  Mr. Green.

# 328
НИНА - Ако смяташ да купуваш киндъл по-изгодно излиза да си го вземеш от немсия амазон на адрес на превозвач - идва към 100 лв (за киндъл 4 wifi модела).
А иначе основното, което трябва да се гледа е качеството на екрана на четеца.

# 329
Мерси за отговорите.

Да, и на тези двата четеца по какво им се различават екраните?

Общи условия

Активация на акаунт