Електронни четци - XIII

• 59 056
  • 742
  •   2
Отговори
# 210
  • Там, където ме обичат
Скрит текст:
Не си ги сортирала/подредила по колекции, за това е така. Горе над първото заглавие, даваш настрани и там ще видиш.
Mерси, но не разбрах.
Може ли малко по-подробно, като за хора, които трудно се преборват с нови програми.
Щото аз съм такава.  Embarassed
Над първото заглавие, което ти се показва има още един ред (в него са отбелязани общия брой книги и по какво са сортирани- заглавие, автор, колекции или най-новите първи), отиваш на него (със стрелката нагоре докато го стинеш) и даваш надясно, избираш Collections.

Ели, сега разбрах, че наистина не съм ги подреждала.
Какво съм правила и аз не знам.
Много благодаря за картинката и обясненията.   bouquet

# 211
  • Варна
Здравейте,
имам kindle paperwhite от скоро, но не мога да се справя с изключването му  Embarassed. Когато задържа копчето за изключване ми излизат три възможности, една от които screen off, при която дисплея става бял, но когато затворя калъфа и го отворя, без да натискам каквото и да било, четецът пак се включва.
А ако задържа бутона няколко секунди се показват реклами, но пак не е изключен а стои в нещо като стенд бай режим и когато натисна дисплея пак се включва.
Моля ви, помогнете ми, сигурно е много глупаво, но не мога да го изключа. Confused

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 23:46 от Есенно цвете

# 212
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Есенно цвете, четецът е изключен, когато дисплеят е бял. Аз също имах такива притеснения в началото като си сложих калъфа.  Grinning Ако го отвориш бавно, ще забележиш, че дисплеят продължава да е бял за секунда и чак после се появява книгата, т.е. включва се.  Ако затвориш калъфа, без да си изключила преди това киндъла, той ще си остане на стенд-бай и като го отвориш, ще ти излезе рекламната страничка, която първо трябва да "отключиш", за да четеш. Аз не предпочитам да го оставям на стенд-бай, защото така по-бързо ми пада батерията и винаги го изключвам, като нямам намерение да продължа да чета в близките 5-10 минути.
На моя киндъл изключването става като задържа копчето малко по-дълго /около 7-8 секунди/. Твоят сигурно е другият модел, защот при мен няма такива опции като при теб, просто при кратко натискане остава в стенд-бай режим, при по-дълго се изключва.  Peace

# 213
Аз също съм с Kindle Paperwhite ,и при последния ъпдейт имам вече  3_те възможности ,за които става дума !Но след задържане на бутона и избор на опция -screen off ,четеца  се изключва напълно! Peace

# 214
Аз също съм с Kindle Paperwhite ,и при последния ъпдейт имам вече  3_те възможности ,за които става дума !Но след задържане на бутона и избор на опция -screen off ,четеца  се изключва напълно! Peace

И аз това обяснявах, явно съм се изразила неразбираемо.  Rolling Eyes
Как се ъпдейтва?  Embarassed

# 215
  • Варна
Благодаря ви!

# 216
В Продавалник гаранцията е разтегливо понятие. При нужда да се използва, трябва да се свържа с продавача, той да ми съдейства за изпращане в Англия като аз си поемам транспорта. Една година е.
Един пък ми отговори че гаранция няма, бил продал много и нямало проблем.  ooooh!
Ориентирах се към един, препоръчан ми в по-стар брой на тази тема. Софиянец е тоест лично предаване, а и коментарите за него са положителни.

# 217
Естел, явно нещата с Продавалник те притесняват. Моделът, който искаш няма ли го по БГ магазините?

# 218
Не знам.
Нуука с подсветката е модела http://olx.bg/chisto-nov-nook-simple-touch-glowlight-i30991795

# 219
Аз също съм с Kindle Paperwhite ,и при последния ъпдейт имам вече  3_те възможности ,за които става дума !Но след задържане на бутона и избор на опция -screen off ,четеца  се изключва напълно! Peace

И аз това обяснявах, явно съм се изразила неразбираемо.  Rolling Eyes
Как се ъпдейтва?  Embarassed

Сега се ъпдейтва автоматично, когато има нова версия стига да е свързан с интернет. Моя е регистриран в Амазон, но не зная дали това се отнася и до нерегистрираните. Ако искаш да провериш дали има налична нова версия ,натискаш меню, след това сетинкс ,пак меню и на втората редичка от падащото меню пише- update your Kindle !Ако надписа е светло сив няма нова налична версия, ако е черен има !Поне при мен е така! Peace

# 220
С Kindle 4 съм.Когато изтрия някоя книга от устройството,тя отива в папка Archived items.Как да я махна оттам?Тази папка не я виждам на компютъра,когато свържа четеца към него.

# 221
С Kindle 4 съм.Когато изтрия някоя книга от устройството,тя отива в папка Archived items.Как да я махна оттам?Тази папка не я виждам на компютъра,когато свържа четеца към него.
От акаунта ти в амазон, там са архивираните книги  Peace

# 222

Сега се ъпдейтва автоматично, когато има нова версия стига да е свързан с интернет. Моя е регистриран в Амазон, но не зная дали това се отнася и до нерегистрираните. Ако искаш да провериш дали има налична нова версия ,натискаш меню, след това сетинкс ,пак меню и на втората редичка от падащото меню пише- update your Kindle !Ако надписа е светло сив няма нова налична версия, ако е черен има !Поне при мен е така! Peace

orex, много благодаря!   bouquet Моят също е регистриран в Амазон, ще проверя дали имам опция за ъпдейт.
Скрит текст:
Благодаря и за книгите, които споделяш в Mailbooks  Hug

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 13:34 от Reiny

# 223

orex, много благодаря!   bouquet Моят също е регистриран в Амазон, ще проверя дали имам опция за ъпдейт.
Скрит текст:
Благодаря и за книгите, които споделяш в Mailbooks  Hug

Hug

# 224
  • варна
Искам да си купя калъф за Nook  препоръчайте ми от къде (скарана съм с поръчките от чужди сайтове ).Когато си регистрирах четеца ми изпратиха един e-mail там струва  5 лири ,обаче като не съм в час  Embarassed   Намирам ги по 35 лв  ,но ми се струва скъпичко.

Общи условия

Активация на акаунт