София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 112 648
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Много се замотах  и тази година късно стартирам с организирането на рожден ден на сина ми- става на 5г. Моля за актуални клубчета в Павлово, които да правят парти за рожден ден, може и ресторанти с детски кът. Това на ул. Голям Братан вече сме то ползвали.

# 511
  • ту тук, ту там
JungaJanga на кръгчето, но с уговорката, че не сме го ползвали за рожден ден.  Peace

# 512
JungaJanga на кръгчето, но с уговорката, че не сме го ползвали за рожден ден.  Peace
Благодаря, но това всъщност е клубчето, което се води на Голям Братан, сега май се казва по друг начин, защото вече има други собственици newsm78. Преди две години го ползвахме и беше ОК за по-малки деца, сега ни е тясно и не искаме да повтаряме. Били сме и в "Островът на съкровищата" на Бъкстон. Тъй като ще празнуваме в работен ден търся нещо близо, за да е по-удобно за децата и родителите от детската градиа.

# 513
  • ту тук, ту там
Ааа, това не го знаех, извинявай! Мислех, че говориш за едно друго, по-надолу по улицата, ТонБонбон или Дон Балон или нещо такова!  Peace

# 514
Привет на всички,

Искам да ви попитам за лекар в района работещ със здравната каса, за да се запиша на ЖК при него.

Благодаря на всички отзовали се Simple Smile

# 515
  • София
Има ли добър рентген в района? В Лагера има мн добър, но май е само за зъбни снимки.

Търся и нов личен лекар  Peace

# 516
  • София
Здравейте,  сравнително нова съм в квартала,  въпреки че го познавам доста добре. Търся нов личен лекар за детето ми. Изчела съм почти всичко за педиатрите в района, но ще ви помоля и за вашите мнения. Търся лекар, който да не бърза с АБ, да са вдига телефона и да има съвременни разбирания за лечение на деца. Сегашната ни ЛЛ изписва хомеопатия, отговоря на телефона денонощно, много е в час с всички новости,  въпреки че е 60 годишна. Чакам по два часа за преглед, не ми пречи, но ми е много далече...и ми отнема четири часа всяко ходене до кабинета й. 

Ще съм благодарна на всяка, която сподели информация за ЛЛ на детето си   bouquet.

# 517
  • София

Търся и нов личен лекар  Peace

Аз съм доволна от д-р Петя Цветкова в МЦ Новум. В края на поста си ще пусна линк. Но мноооооооого се чака пред кабинета й. Дъщеря ми също е записана при нея, макар че д-р Цветкова не е педиатър. Винаги при нужда ни дава направление за педиатър и отивам в съседния кабинет при д-р Иванова.

Здравейте,  сравнително нова съм в квартала,  въпреки че го познавам доста добре. Търся нов личен лекар за детето ми. Изчела съм почти всичко за педиатрите в района, но ще ви помоля и за вашите мнения. Търся лекар, който да не бърза с АБ, да са вдига телефона и да има съвременни разбирания за лечение на деца. Сегашната ни ЛЛ изписва хомеопатия, отговоря на телефона денонощно, много е в час с всички новости,  въпреки че е 60 годишна. Чакам по два часа за преглед, не ми пречи, но ми е много далече...и ми отнема четири часа всяко ходене до кабинета й. 

Ще съм благодарна на всяка, която сподели информация за ЛЛ на детето си   bouquet.

Д-р Даниела Иванова в МЦ Новум, кв. Борово. Много съм доволна по всички изброени критерии. Понякога чакаме повечко, но пък според мен си струва. Последния път си вдигна телефона по време на отпуската й. Имала съм случаи и да не го вдигне, но напоследък не се е случвало. Ако не вдигне, после ми прозвънява, щом се освободи.

http://www.novumclinics.net/

# 518
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добър УНГ в района?

Предварително благодаря

# 519
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добър УНГ в района?

Предварително благодаря

За дете или за възрастен?
Д-р Улевинов в Александровска болница.
Аз водя дете при него от 2 години и съм много доволна.
Последният път бяхме болни и аз и детето прегледа ни и ни лекува и двамата.

# 520
  • София
Аз бих препоръчала д-р Маринова от 20 ДКЦ в Борово. Работи и с възрастни, и с деца.

# 521
  • София
Някъде наоколо дали продават домашно прясно мляко, което проверено да става за квасене?

# 522
  • Sofia
Има ли в района клиника с ехограф/за коремни органи,млечни жлези,щит.жлеза/ ?

# 523
Търсим да купим апартамент в Бъкстон или в близост до него, ако някой има възможност да ми помогне, моля да мин пише на лични!

# 524
  • София
Към кой оператор ползвате ТВ - мисля към Скайнет да се вържа, ще ми се увеличи с 5лв таксата за интернет /12мес/, но има всички канали, само ме притеснява качеството на телевизията, менюто ми се видя доста бедно и бавно. Confused /Бъкстон/
Близу, Вива... не обсъждаме.

Общи условия

Активация на акаунт