Майките страдат накрая

• 6 470
  • 146
  •   1
Отговори
Безобразието продължава в България :@ :@, докато едни крадат , други мизерстват и не могат да си спасят СОБСТВЕНИТЕ си деца!!!!
Това ли редно да става в ....!!!
Българио събуди се.

http://komentator.bg/vzeha-detsata-na-23-godishna-majka-ne-mozhe … da-si-plati-toka/

# 1
  • планетата Земя
Става страшно!За съжаление ще последваме "прекрасния" Западен модел и нещата ще станат още по-извратени.Господ да пази децата ни

# 2
Много хора ще ме осъдят за думите ми, но страдат най-вече децата, защото майките им са с ниска сексуална култура и не знаят как да се предпазват от забременяване.

# 3
  • Пловдив
Я да питам, вие четохте ли материала?!?!!? Не са и ги отнели, сама ги е дала, ясно го пише "Ако тя се обърне към Отдела за закрила на детето в Кнежа, тя може заедно с децата си да бъде настанена и в специален център във Враца. Тя обаче е отказала от тази възможност.

Тереза е избрала децата й да бъдат настанени в приемни семейства, защото така ще може да ги вижда и по-бързо ще може да плати сметките си."

Спрете се, налитам на тази история за втори път във форума в рамките на 10 минути!

# 4
  • София !
Много хора ще ме осъдят за думите ми, но страдат най-вече децата, защото майките им са с ниска сексуална култура и не знаят как да се предпазват от забременяване.

Аз напълно подкрепям това мнение !!
ДА - майката със сигурност страда, но пък за децата, шока е, много по-голям !!
Освен това, при положение, че нямаш условия, защо раждаш и 2-ро дете ?? Ей, това не мога да го разбера  Naughty . Наистина не мога да разбера хора, който нямат възможности, а раждат дете за дете !! ДА - децата са най-голямото богатство, аз самата обожавам децата и ако имах възможност и 3 бих родила . Обаче, въпроса не е, да го износиш и родиш, ами да може да го гледаш - да се грижиш за него и да му осигуриш бъдеще !! Не може така безразборно да се раждат деца !! Пък най-малкото , предпазни средства дал Господ  Wink .

# 5
Този случай не ми се коментира, защото в последно време изнасят една информация, пък то накрая се оказва, че не е точно така. Но едно е факт, все повече хора стават приемни родители. А някои от тях го правят само заради парите. Наскоро се ококорих, като разбрах, че една далечна позната и мъжа й са станали приемни родители. Коментарът й беше: "Е, па скоро ставам пенсионерка. Не може да караме само с пенсиите и си взехме едно дете да си допълваме доходите. "
От изоставени деца някои ще се превърнат просто в доходоносни деца. Надявам се по - малко да са такива.

# 6

Аз напълно подкрепям това мнение !!
ДА - майката със сигурност страда, но пък за децата, шока е, много по-голям !!
Освен това, при положение, че нямаш условия, защо раждаш и 2-ро дете ?? Ей, това не мога да го разбера  Naughty . Наистина не мога да разбера хора, който нямат възможности, а раждат дете за дете !! ДА - децата са най-голямото богатство, аз самата обожавам децата и ако имах възможност и 3 бих родила . Обаче, въпроса не е, да го износиш и родиш, ами да може да го гледаш - да се грижиш за него и да му осигуриш бъдеще !! Не може така безразборно да се раждат деца !! Пък най-малкото , предпазни средства дал Господ  Wink .

Да направиш/родиш дете - всеки глупак го може. Доказателства много.
Не ми е жал за такива случай - да, децата трябва да бъдат отнемани и настанявани в по-добри условия и при хора, които са адекватни, защото очевидно майката не е - нито умее да преценява ситуацията, нито да взима адекватни решения.

# 7

Сигурно, но и доста подкрепяме.  Peace

# 8
  • Велико Търново
Да раждаш н- броя деца без да си във финансова възможност да ги отглеждаш, за мен е безотговорно Naughty

# 9
 А аз се дразня как народът се оставя да го манипулират яко. Особено пък Тв7 , знаем ги на какво ниво са. Кой знае как е историята, сигурно сама е решила да даде децата, тези са надушили историята и може и 3 тока да и платят да пореве пред камерата. Рейтинг! А народа подскочи естествено, първосигнално. И за раждането на второто не съм съгласна, второ и е, не е 5то. Може да си е имала мъж, който да е избягал понякое време, оставяйки я бременна. Такива истории никога не са както ги представят.

# 10
Съжалявам за майката, но най-вече за децата. Това е голям шок. Съгласна съм, че не можеш да имаш куп деца без да мислиш как ще ги гледаш. Друг е въпросът, че има жени, които разчита на мъжете си и, ако мъжете им ги изгонят на улицата с децата (знам за такива случаи) те буквално остават без нищо.
Много тъжна история.

# 11
# 12
  • в здрача
Аз се зачудих гледайки репортажа - докато тя е в родилното, няма родители и съпруг  къде е било голямото дете? С нея в болницата?

# 13
Да раждаш н- броя деца без да си във финансова възможност да ги отглеждаш, за мен е безотговорно Naughty
Някой с дете би ли ми споделил, като си е зачевал децата, имал ли е достатъчно пари в брой за отглеждането им, за да ги роди? Какво значи 'да си във финансова възможност да ги отглеждаш'? Колко точно трябва да имаш, за да си позволиш да имаш дете? Хайде стига глупости.

На всеки може да се случи да изпадне в затруднена ситуация. Дори и утре не знаем какво ще се случи и дали няма да са необходими много повече средства за децата ни, отколкото имаме или си мислим, че ще имаме, та да не ги раждаме.

# 14
  • Велико Търново
Аз говоря за минимални средства, естествено, че никой не си прави финансов разчет преди да зачене/или поне аз не съм правила/, коментарът ми беше по повод зачестили напоследък репортажи на многодетни семейства - с 4-5 или 10 деца и с доход под 100лв. на месец Confused И въобще не става въпрос за работещи на поне средна месечна заплата и после изпаднали в безизходица...

Общи условия

Активация на акаунт