Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче - TEMA 6

• 32 019
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Аз например ще раждам при Троянчев.

Ходия при Троянчев за ФМ. Не знаех, че изражда (а и не съм се и замисляла). Предипните ти раждания при него ли бяха? Къде изражда?
На 13.05. ще съм пак при него за ФМ. Мислих да говоря с Бачуров да ме следи и да проведе раждането, но ако можеш да ми обясниш как са нещата при Троянчев. Аз съм много доволна от отношението му!

П.П. Стискам палци за пола!!!   bouquet

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 12:10 от MiSsKisS-

# 691
...Е да лесно е когато ги имаш на среща - близо до вас да Ви се "пречкат" #2gunfire, но когато ги няма е трудно ...

Права си, но и майка ми и свекървата живеят на около 200 км от нас, така че вариант да ме отмени някоя от тях за няколко часа няма, останат ли означава да живеем заедно Crazy

# 692
  • Плевен/Пловдив
...Е да лесно е когато ги имаш на среща - близо до вас да Ви се "пречкат" #2gunfire, но когато ги няма е трудно ...

Права си, но и майка ми и свекървата живеят на около 200 км от нас, така че вариант да ме отмени някоя от тях за няколко часа няма, останат ли означава да живеем заедно Crazy

И при нас са доста далече... Когато можеха идваха за по 5 дена... Беше си помощ... Въпреки малките противоречия  #Cussing out- благодаря им...  bouquet

# 693
Аз съм сигурна, че ще идват, не искам да им отнемам време с внучето Simple Smile Просто искам да избегна момента, в който ще слушам лекции кое как се прави и реплики от рода "не така, а така..." Simple Smile И двете са работещи баби със сериозни професии, не ги виждам като детегледачки, но заявиха готовност да останат след раждането.

# 694
Момичета, официално се уплаших от себе си Simple Smile Събудих се, минах през банята, гледах сутрешния блок, пуснах една пералня и.......си подредих една прекрасна чинийка със салатка, месо, хлебче и седнах, забележете ДА ОБЯДВАМ!!! Като погледнах часовника ми прилоша. Досега чак в 9:30 не съм обядвала.
Последната една седмица рязко огладнях Simple Smile
Ей това ми оправи деня!  Joy Joy Joy Поздравления!!!  Hug

Към момента и аз не искам да ми помагат. Смятам, че отговорностите трябва да се разпределят между мен и мъжа ми. Надявам се да се справим... няма да сме първите дето си гледат детето сами я.

# 695
''Добро утро'' мамчета,днеска се отплеснах в спането... Laughing
А не знаех,че има термометри,които измерват подходящата температура за бебо  Laughing какво лесно решение е било. Laughing Относно бабите...моята свекърва почина (лека й пръст) и само живот и здраве най-вероятно майка ми ще идва да ми помага,ама и аз не искам да слушам реплики от сорта на ''Не така,а така'' ,особено и като съм недоспала,най-вероятно ще се скараме... Laughing Ама бих ползвала Бабиндом да гледат бебчо ние като излизаме с ММ.
Честито на мамите знаещи пола.
Вярвайте ми всеки ден като излизам и все ми се набива нещо в погледа.Я някой буйки,пантофки,боди... и как ми иди да си купя нещо... Heart Eyes

# 696
Здравейте,
и аз да се включа в темата ние очакваме нашето мъниче термина мие на 15.10.2014, от град Пловдив сме. Относно помагането предполагам че майка ми ще помага в началото като се роди бебока. Моето свеки не проявява още сега интерес относно това кога ми е термина, пола на бебито и всичко което е свързано с него. Така че особено не разчитам на нейната помощ, ама ако прояви интерес добре дошла. Относно майка ми тя е напълно откачила, откакто е разбрала че съм бремена.

# 697
Здравейте и от мен,
обръщам се към мамите от Пловдив - бихте ли ми казали къде има хубави магазини за дрехи за бременни, че нещо започнаха да ме стягат наличните. Знам само един който е в подлеза преди тунела на бул. "Борис III"

Относно бабите  Laughing  аз мисля да се възползвам, поне в началото въпреки че и двете са в други градове. Който желае да помага - да заповяда  Hug

# 698
Това с коритата не ми е много ясно защо го казвате, аз имам анатомично и преди да почне да сяда си го къпех на легналата част, а сега го къпя на седналата и краката никъде не му се заклещват.Има си гумирано местенце за дупето, за да не се парзаля. На 10 месеца е и е доста висок, но му е идеално/ От няколко дни го къпя и под душа, за да свиква. Все пак няма до 2 годишна възраст да го къпя в корито...

А относно термометрите аз си бях взела една костенурка, която мереше супер точно, около 20лв беше ( има и много по-евтини, де ), свети зелено, когаро достигне температура, която е удачна за къпане на бебчо от 36 до 38.9 и така Simple Smile

# 699
Здравейте и от мен,
обръщам се към мамите от Пловдив - бихте ли ми казали къде има хубави магазини за дрехи за бременни, че нещо започнаха да ме стягат наличните. Знам само един който е в подлеза преди тунела на бул. "Борис III"

Относно бабите  Laughing  аз мисля да се възползвам, поне в началото въпреки че и двете са в други градове. Който желае да помага - да заповяда  Hug

И аз го знам този магазин има и в LS Waikiki в мол галерия, щанд с дрехи за бремени. Сигурно има и други ама не ги знам. Не ми се наложило още.

# 700
Здравейте и от мен,

И аз го знам този магазин има и в LS Waikiki в мол галерия, щанд с дрехи за бремени. Сигурно има и други ама не ги знам. Не ми се наложило още.

Така ли? В събота бях в Галерия Мол и точно в тоя магазин се загледах, но не влязох, защото ми се стори че има само детски дрехи... #Cussing out smile3511

# 701
Това с коритата не ми е много ясно защо го казвате, аз имам анатомично и преди да почне да сяда си го къпех на легналата част, а сега го къпя на седналата и краката никъде не му се заклещват.Има си гумирано местенце за дупето, за да не се парзаля. На 10 месеца е и е доста висок, но му е идеално/ От няколко дни го къпя и под душа, за да свиква. Все пак няма до 2 годишна възраст да го къпя в корито...
Само споделям опит, както и ти. Когато е без анатомичната стойка има много повече място и лично на нас ни беше по-удобно.

# 702
miminka_88 Аз съм в 12:30ч. Като ходих първия път бях в 13 седмица и понеже моето дете беше с нас и го пита бебето какво ще е / навря се в него ухилен до уши /? Човека нямаше как да каже, че не знае и каза, че е доста рано и по принцип не изказва предположения, но каза, че му приличало на момче, но не било сигурно и на 10.05. ще потвърди. Аз много силно се надявам да е сгрешил  Praynig Аз искам да излизам до края на бременността в болничен, но не съм говорила с него. Имаш ли представа дали ще е проблем?
Относно къпането може да си вземете обикновено корито и отделно стойка, защото после като почне да сяда ще му пречи.
Скрит текст:

При мен за 1 седмица дойде майка ми, изкъпа веднъж бебето и после ММ го къпеше до 1год. само той. Аз съм го къпала няколко пъти, когато не си е бил в къщи.
А майка ми ми помагаше в домакинската работа. Готвеше, чистеше, пиехме кафе. Не ми се е бъркала в това как да гледам бебето. Естествено, че е сменяла памперси и го е обличала, мила му е дупето, но не е прекалявала, все пак за бабите е голяма радост.
Относно болничния, не мога да ти кажа дали ще е проблем, но едва ли. Аз мисля да работя до колкото може повече, тъй като за момента нямам проблеми Simple Smile.

# 703
  • София
... Ама бих ползвала Бабиндом да гледат бебчо ние като излизаме с ММ...

Рая доста често посещава бабендом, особено при майка ми и баща ми. Беше на 2 месеца сигурно когато почнах да им я оставям.

Да до едно време и Рая си седеше седнала. Докато не реши, че вече й е скучно и започна да се изправя и да се завърта на другата страна в коритото. Абе чекнене от всякъде. Какви ли не стойки заемаше.

# 704
Моя син е на 3г. и 3м. и си го къпя в корито. Просто така обича, да си се кисне Grinning За мен също е по-практично отделна стойка да се вземе.

Ох, и аз на няколко пъти усещам нещо като ритничета, но не съм сигурна, а уж съм раждала вече. Но то се забравя какво е усещането, поне при мен, де Crazy Струва ми се раничко още.

Общи условия

Активация на акаунт