Таткото го е страх от бебка

• 4 143
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Татко и бебе е малко като мечка и порцеланова кукла. Трябва му време на човека  Simple Smile Ще свикне и като поотрасне бебчето, ще му къде по-лесно. Баткото се роди жилав и мъжа ми не го беше страх да го изкъпе първия път, докато щерката се роди една такава желирана и крехка, въпреки внушителните си размери от 4кг и 55см, и той не посмя да я изкъпе сам  Laughing

# 16
  • UK
Бебчето е на три месеца доколкото разбирам, направо си намирисва на скатавка. Simple Smile

# 17
Бебчето е на три месеца доколкото разбирам, направо си намирисва на скатавка. Simple Smile

И е точно това! Peace
Мъжете много ги бива да се преструват на многострадални Геновеви. Страх ги било, неуверени били... Ама като са си правили децата, не са били неуверени, нали?! Сега някой друг да носи последствията! Хайде, моля ви се! Stop

# 18
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Не обърнах внимание на това. За три месеца трябва вече да е свикнал определено, така че със сигурност е скатавка.

# 19
Интересно ако и майката реши, че я е страх.  Thinking Thinking

# 20
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Интересно ако и майката реши, че я е страх.  Thinking Thinking

Joy Няма право да решава такова нещо  hahaha

Моичкия има три деца. Първата я къпеше той до почти 2 годишна възраст, а беше на 21 години. После реши да се скътава ... или реши да се страхува - де да знам ... Сега последната като писне и е: "Ела и си я вземи!" Все едно е само моя  Joy Хич не може да се справи да я успокой и заиграе Simple Smile Ей, сега бебка си се кокори в другата стая и той: "Иди да я вземеш, че се кокори и е будна!" Че к'во като е будна, нали не плаче ... Дай му да си говори по всякакви теми с голямата, да кара колело или да се разхожда със средната, но иначе ...

# 21
  • София
3 месеца... това си е чисто скатаване, не страх... направо почвай да го оставяш бебето в ръцете му и ти си върши други неща - ако не излизаш го остави да се грижи за бебето докато се икъпеш, поспиш 1 час, измиеш чинии, сготвиш, да отскочиш до магазина за нещо... просто някакво време там 20-30-60 мин, в които ти да си заета с друго, а той с детето, хем ще свиква, хем няма да има мърдане, хем няма да е точно - айде то нахрани, къпи, сменяй памперс, че нищо не правиш за това дете,т.е. ще избегнеш пряко обвинение, но поставяйки го в позиция да е сам с детето и да трябва да направи, каквото момента изисква за бебето си.

# 22
Първото къпане на бебка беше от мен и татко й (беше за първи път и на двамата, аз в болницата не гледах нито веднъж как я къпят  ooooh!)   На бабите не им беше разрешено дори и да гледат  Grinning   Отделно му я оставях при всяка възможност за по 20 минути (кърмех доста често). Оправдания не приемах (и все още не приемам) под никаква форма!!!  Crossing Arms
Стягай го твоя мъж, че се е разлигавил нещо  Mr. Green

# 23

Абсолютно. Не е страх, мързел е.

# 24
Всъщност много мъже искат да имат много деца, но да ги гледат през прозореца. По възможност някой друг да ги гледа, а те да им се радват докато спят  ooooh!

# 25
Всъщност много мъже искат да имат много деца, но да ги гледат през прозореца. По възможност някой друг да ги гледа, а те да им се радват докато спят  ooooh!
Да моят е един от тези....

# 26

Не е луд този, който яде баницата, луд е този, който му я дава.
Докато има жени, които позволяват това, ще има и мъже, които се възползват.

# 27

Не е луд този, който яде баницата, луд е този, който му я дава.
Докато има жени, които позволяват това, ще има и мъже, които се възползват.

Много си права. У жената живее вечната надежда, че мъжа ще се промени... Но уви  Whistling   
Аз днес изкарах малката на разходка, а тя се скъса от викане. Един час я изтърпях и я прибрах. Връчих я на татко й, а аз излязох да изям един сладолед на спокойствие... Да си излекувам нервите, де  Mr. Green

# 28
  • по морето
И татковците карат следродилна депресия  Wink Wink Влез му в положение. Те нямат нашия вроден инстинкт. Давай му бебка по малко - ще свикне. Не го карай да я къпе или сменя памперса веднага. За сега само да я гушка или да я сложи върху гърдите си да спи.
Напълно съгласен  Peace
 Щом се престрашава да я слага в количката, но го е страх от къпането, явно не е скатаване, грижи се и за съпругата си както е описано от авторката.  Wink

# 29
Аз се замислих  newsm78   Дали тормозя моя достатъчно  Thinking   В какво се изразява грижата за съпругата? При условие, че гледам детето, готвя и чистя... и други работи. Интересува ме да знам, дали не се минавам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт