Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 487
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • Stavanger,Norway/ Varna

Mamma Mil навеждане в страни с дъмбел. Даже гледам и Любо не го препоръчва, като търсех картинка да ти покажа, попаднах на статията му и направо я пускам цялата.
http://lubomirivanov.com/6457/

# 691
  • София
Девойки, ще ни замре темата  newsm66

Бързо да се отчета с Рипта от бетата + 30 клека, различни + 70 глутеус мост със задържане в горна точка по 3-4 сек. Е последното ме довърши. Не ги правих без почивка де, като отказвах - почивах по 1-2 сек. Смятам всеки ден да правя по колкото мога, до пълен отказ, като днес.  Heart Eyes

Я ме светнете откъде да си сваля Р90 и сродните му   Praynig

# 692
Вив, в началото ги има, не успяваш ли да ги свалиш?

# 693
Привет Hug
Разбих се днес, тренирах горна част, и хиит упражнения за цялото тяло.
Момичета в залата гледам са пуснали bike running, мисля да опитам, тези които са ползвали да споделят.

# 694
  • София
Мерче, ами не искам от този сайт да ги свалям,защото ми дава да инсталирам нещо, а аз не искам да го инсталирам  Joy Веднъж направих тази грешка от същия тракер и ми напълни компа с глупости, с които и до момента се боря и не мога да ги махна.
Ще потърся при руснаците.

Засрамих се, че не съм наясно с тия 90-тки, и вчера така обидих Любчето   Embarassed Hug

Редакт: няма ...

# 695
  • София
След 2 почивни дни отчитам: Bodyweight Cardio Training + Lower Body Strength - 37 Minute Butt & Thigh Workout. Нямаше загрявка, а моите импровизации не ме загряха особено и веднага усетих болка в кръста.

Айа, много хубави снимки от Италия. Хубаво настроение създаваш!  Hug
Фея, ех че готин офис и място за тренировки на открито!  Simple Smile
Вив, за 6 месеца тренировки имаш супер напредък, не се оплаквай. Видях те във ФБ.   bouquet

Като говорите за почивки да допълня, че отивам да събирам багажа и утре и ние отпрашваме за Гърция. С това време до плажа едва ли ще стигнем, но ще си отям на октоподи и хорта. Пподготвила съм и екип за тренировки, пък да видим....  Rolling Eyes

# 696
  • Пловдив
Ехоооо. За днес отчитам Предизвикателството от Р90Х3-горна част до откат. Да,  едвам си правех бройката лицеви, но пак бива, а за наказание аложих два ластика за другите упражнения. Ще видим утре как съм с мускулната. И о, чудо, чакам с нетърпение йогата в четвъррък, малиии какво доживях. Утре следобед летим /Флоренцияяя/, там няма да тренирам, на 7 с нови сили продължавам.
Виви, не я тегли, не е толкоз важно, макар че е добър избор за кратка тренировка след Т25, защото е коренно различна. Hug
Лек и усмихнат ден!  Hug

# 697
  • София
Момичета, след като така любезно ме приехте в групата, а Мери ми даде достъп до групата, все пак да ви се преставя:
 - на 28 ( след 4 дни ставам на 29 години), 64 кг. Аз съм на режима на Руми Илиева, тренирам с тренировките за супер напреднали. Тренирах с тренировките й за напреднали 2 месеца, като не спазвах режима и не постигнах кой знае какво. Сега, обаче съм супер мотивирана, спазвам си режима и тренирам за супер напреднали вече 2 седмици и съм много добре.
Всички сте страхотни:).

# 698
  • София
Дани, благодаря  Embarassed  Hug

Любче, ех, че хубаво! Приятно изкарване и да не прекаляваш с пастата и сладоледа  Wink
Добре, няма да се ядосвам за 90-ките. Ама катеричата ми душа иска да трупа  Flutter

Tinkatink, добре дошла   bouquet На кой режим на Румяна си? Или е индивидуален?

Днес не знам какво ми става, но до момента съм изпила почти 3 л. вода. Със сигурност ще ударя 4 докато си легна. Що така, не знам, много ми се пие.

# 699
Днес пропуснах тренировката Crazy Моят приятел не излезе рано за работа и така в приказки премина сутринта.
Нали съм и ВМХ и него го загърбих е едни картофки, а гафове почти нямам от тези 10 месеца на който съм на него.
Скрит текст:
Нещо психически не съм наред тези седмици и за това сигурно съм толкова несериозна.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 15:09 от Jerry F

# 700
Jerry F , сигурна съм, че разходката из красивите Родопи ще те зареди с нова енергия, емоционално и физически.  Hug А 1-ви май чука на вратата, така че горе главата!

Любче, Флоренция ми е в списъка на места, които искам да посетя. Да ѝ се насладиш и от мен, пък като се прибереш е твой ред да ни зарадваш със снимки!  Wink Ще се разходите ли и из Тоскана?

Dandiela, един слънчев и вкусен дълъг уикенд в Гърция, пък било и без плажуване и на теб! И на всички останали, които ще използват почивните дни за пътвуане и отдих!  Hug

Добре дошла на Tinkatink и всички останали нови съфорумки!

Аз днес по програма тренирах ръцете с ден 7 от ФБ рунд 4 - http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Upper-Body-Supers … ulder-Workout/ho/
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Tank-Top-Arms-Rou … oning-Workout/fr/

# 701
Такаа аз днеска съм на почивка - нещо нямах време мислех за една йога ама не стигнах до нея - бях на интервю за работа, където ни искат business casual облеклооо таа във фейса, който ме е видял те така бях бизнес Grinning храна ми е ок и се радвам - вече да ви кажа не я и мисля толкова някак си не знам навик ми е...и изобщо не ям простотии....утрее не знам какво ще правя може пак горна и долна част ехх пак не мога да спазя една програмааа не знам честно ви казвам преди как съм била толкова стриктна във програмите - сега грам не ми се отдава - все да променя нещо, да добавя и така....а бе важно е да се тренира Simple Smile

# 702
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Минавам и аз на бърз отчет, че да не изгоря лешниците, правя това: healthy-nutella-dairy-free-sugar-free
В последно време на ММ много му се насъбра и искам да го разведря малко  Party

И отчетът: Upper-Body-Dumbbell-Workout-28-Minute-Weight-Training-Routine + HIIT-Workout-for-Endurance-Brutal-30-Minute-Home-Cardio-Toning

Фея, благодаря за хубавите думички  Hug  
Любче и на теб за нещо щях да ти благодаря, ама вече забравих за какво  ooooh! Crazy
Скрит текст:
На малката и пробиват зъбките и днес имах бебе-терорист - държи ми пръста и аз пея - а съм спряла и почва рев  Shocked  и така цял ден  ooooh!

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 19:29 от TDI

# 703
Аз отчитам долна част с Румяна от месец 11. Започва с табата и след тази табата не спря да капе пот от мен. То ми влиза в носа, в ушите... направо от къде се намери толкова много пот, не знам  Joy

# 704
  • София
Мале, като ви гледам как тренирате и се чудя кво правя тука  Whistling Аз повече от 30 мин. нямам на ден, а когато имам, го считам като издевателство над себе си. Дали не трябва да увелича малко времето ...  newsm78

Мерче, прииска ми се всеки път да почвам с табата, което не е невъзможно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт