Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 331
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Бобченка, благодаря за пояснението!  Сега ме хвърли в друг проблем обаче ... как така Russian twist е вредно да се прави  newsm78 Аз си мислех, че е много хубаво упражнение ... четох из нет-а и там мненията са противоречиви.  Според едни е вредно, според други е едно от най-добрите упражнения  newsm78

Вив, 30 минути на ден са достатъчно!  Важното е да си постоянна и да си намерила решение, което работи за теб!

ТДИ, дано ви минат болежките от зъбките скоро!  Дано и нещата покрай ТМ се поуспокоят! 
Скрит текст:
Изразът Happy Wife, Happy Life, важи с пълна сила и за съпрузите ... даже повече  Crossing Arms

Фъстъчка, стискам палци за работата!

Весели празници и пътувания на всички!

Скрит текст:
Ние ще си работим - нЕма почивка.  След роднините и приятелите, това е нещото, което най-много ми липсва от България - дългите отпуски и близките разстояния  Whistling

# 706
  • У дома
Да отминават всички проблеми и сини чувства!!! Hug  Heart Eyes

Аз съм с мускулна треска от инсанити от вчера и понеже не останах много доволна, ще си направя йогата от 21 дни. И съм на ябълки и зеленчуци от вчера, защото ми намериха сносни билети за лятото до БГ и ако не се вталя за 2 месеца, маминка ще  ме изкритикува още на летището  Embarassed
Скрит текст:
тресе ме голямо безпокойство - ще се оправя ли сама с малко дете, искам да постоим на морето, да видим планина, исторически местности, шофиране до дупка. Малката плаче, че не може да изпусне фигурното пързаляне, та ще трябва и зимна пързалка да търся в София  ooooh! Уф, дали да не се откажа?

Mamma Mil, може и да се засечем на местна почва  Grinning
Между другото, ако подхвърлите няколко имена за почивка по морето ще съм много благодарна. Нещо по-така натурално  Simple Smile

# 707
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Mamma Mil  Hug  разсмя ме с този израз, не го знаех  Laughing

Atalanta, пък и всички, които идвате на море, обаждайте се да се видим, много ще се радвам. Реве, не реве, мятам ги на задната седалка и двамата, намираме кафе до детска площадка или клубче и сядаме да се видим  Wink

За варненската група, има вероятност да идвам на обучение, но още не си знам датите, като ги науча, ще пиша да се организираме нещо, предполагам ще имам 1 нощувка във Варна  Peace

И да не забравя за какво дойдох - Нутелата стана страхотна!
Ето я рецептата: 250г лешници, сурови - пекат се на фурна, после се махат обелките. Слагате ги в чопър и ги правите на масло. Аз отделих няколко, които допълнително добавих накрая, едро смлени, за да ми хрупат в шоколада Wink
към маслото от лешници добавяте 40гр. какао на прах, натурално, неподсладено; 2 супени лъжици мед и 400мл. прясно мляко. Обърквате всичко добре в чопъра и накрая ако искате добавяте отделените лешници, които да се смелят на по-едричко.
Получиха ми се към 500гр., калорийна ст-ст на 100гр. 525 калории Wink
Обаче е един път, честно! По-вкусна ми е от магазинската  Hug

На всички изпращам прегръдки и много положителна енергия, бих ви пратила и от нутелата, за да ви разведря  Hug
Вивче, не знам на къде си се запътила, но не те пускам! Тук ти е мястото и туй то! Тоя Шон май е голям дзвер, ще го видя др. месец, така че 25мин. с него не са никак малко  Peace

# 708
  • София
Охххххххх, тая нутела ми взе сърцето!  Cry Искам да  я направя, но направя ли я - няма милост. Цялата ще трябва да я изям ... затова по-добре далеч. Но ще си я запиша, ако някога реша че това ще ям за целия ден, то тогава може  Crazy  hahaha

ТДИ Не му се плаши на Шон. Ти също правиш хиитове, така че няма страшно. То е същото.  Hug

Мама Мил
, благодаря, че обърна внимание на моите притеснения и дилеми  Hug

# 709
Мама Мил, браво на мъжа ти, че ще вземе детето на sabbatical. Трябва да има страхотна концентрация, за да се справи сам и със задачите си, и с детето.

Аталанта, радвам се, че пак си тук.
Скрит текст:
Надявам се, че нещата при вас са се наредили както си трябва. Вече не бих се емнала да ходя до БГ сама с малко дете, ама аз по принцип от години не изпитвам носталгия.

ТДИ, защо не мажеш венците?

Фъстъчка, кога ще станат ясни резултатите от интервюто?

Люба, и ти ли стягаш куфари? Не се тревожи за тренировките - и без друго ще ти се подбият краката от ходене  Wink Ще чакам снимки!

Вивиан, да не компенсираш за бързи захари или солена храна с многото вода?

# 710
  • У дома
TDI, непременно  Hug

Феичка,
Скрит текст:
още не е свършила напълно моята одисея, но сме ок засега. И аз нямам и никога не съм имала носталгия, но съм едно дете и ми се иска да си видя родителите, а на малката да и остане хубав спомен от БГ, че съвсем се е поамериканчила  Sad

# 711
  • София
Вивиан, на индивидуален режим съм:).

И аз се отчитам с тренировка за цялото тяло:). Хапнах вече огромна салата и парче пилешко месо:).

Лека и спокойна вечер:).

# 712
Днес се движа по план. 2 дни ще почивам, след това не знам какво ще бъде.
Скрит текст:
Предстоят ми 4 дни далеч от дома в мероприятия , коренно различни от това, което на мен ми е интересно. Включват пукница, кебапчета, лоша музика, тук-таме някое лековато девойче с екстеншъни и автомобилни ентусиасти. За щастие, убеждавам се, че НВД-то е удобен режим за пътуване. Сварих яйца, запасих се с ядки, понеже съм физически активна може да се добера до някоя пържола - грабвам я от барбекюто и тичам с нея. Докато ме догонят вече ще е изядена, или най-малкото нахапана и никой няма да си я поиска обратно. Разполагам с един чифт дъмбели и ластици. Смятам, че мога да си спретна прилична тренировка.

# 713
Lidsy, на глас се смях като си те представих как боцваш една пържола с вилица и на пръсти се измъкваш сред хората и после му удряш един спринт и докато бягаш - ядеш  Joy Joy Joy

# 714
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес останах без тренировка, пак получих алергичен пристъп и не съм спала цяла нощ, днес съм изцедена. Много са агресивни полените тази година ....
Утре ако съм по- добре мисля да наваксам. От месец вече ползвам фитнеса на работа да бягам в обедната почивка, отделно ще се постарая да направя втора силова тернировка в залата след работа ( тук се почива за 1.05, само аз работя...., та няма да се налага да бързам за децата).
Носталгия и аз не изпитвам, прибирам се заради нашите, баба ми, сестра ми и розовире домати. Simple Smile

# 715
Момичета, помагайте ooooh! надявам се, че тези, които искат да отслабнат, няма да се разсърдят..

Свалила съм 1кг, а трябва да кача около 4-5.. Tired проблемът е, че имам бричове, които искам да сборя, и минах на високомазнинния режим на хранене. Доста съм намалила въглехидратите, не е проблем, но сигурно не съм увеличила за сметка на това протеините и мазнините.. не знам и аз. Много ми е трудно да смятам грамажи.
Висока съм около 170-171, а сега съм 50кг, смятайте. Та, какво ще ме посъветвате? Мисля да ходя и на ЛПГ процедури, че тия бричове ми бодат яко очите. Искам да напълнея, но искам да е здравословно, така да се каже.

# 716
  • Canada
Момичета, помагайте ooooh! надявам се, че тези, които искат да отслабнат, няма да се разсърдят..

Свалила съм 1кг, а трябва да кача около 4-5.. Tired проблемът е, че имам бричове, които искам да сборя, и минах на високомазнинния режим на хранене. Доста съм намалила въглехидратите, не е проблем, но сигурно не съм увеличила за сметка на това протеините и мазнините.. не знам и аз. Много ми е трудно да смятам грамажи.
Висока съм около 170-171, а сега съм 50кг, смятайте. Та, какво ще ме посъветвате? Мисля да ходя и на ЛПГ процедури, че тия бричове ми бодат яко очите. Искам да напълнея, но искам да е здравословно, така да се каже.

Със същия проблем се боря и аз. До скоро бях на РБД, но минах на ВВД от около седмица.Общо за месец с усилени тренировки +2кг. Имам да качвам още 9. За повече информация чети в бб тийм.

http://www.bb-team.org/search?q=++%D0%92%D0%92%D0%94&submit= … 3A10&ie=UTF-8

# 717
След днешната тренировка ММ ми каза, че лицето ми е толкова червено, че съм от отбор "Ягодка"  Laughing

Ей тази чудовищност правих:

Лидси с пържолата  Joy

# 718
  • Пловдив
Добро утроо!
Лидси, кой ще ходи на БМВ събор, а?? Май тиии  Hug УСпех!
Аталанта, радвам се, че нещата се пооправят, дано всичко замине  Hug. Сега, не знам какъв е проблема да се пътува до БГ с малко дете? Заради дългия път със самолет ли? Оф, извинявам се, че ще го кажа, ама ми е гадно, че нямате носталгия  Sad Малко съм патриот и ... Особено като гледам, че италианеца и десет поколения в Щатите си е италианец, французина също, да не говорим за турчина, арабина, китаеца , сега гледам едни индийци в Англия, ами от поколения си живеят там и си пазят всичко и обичаи, и култура, език, спазват, а ние българите още на първото поколение ни няма, претопени сме  ooooh! Това, че сме адаптивни е хубаво, но ... ще изчезнем  Tired  казах го,  олекна ми.
За днес се каня да си правя йогата по план, но още ме мързи  ooooh!, най-късно като изпратя децата по бабите и ще си я направя с кеф.
Феичка, мерси за видеото, записвам в любими   bouquet
Бобченка, дано мине пристъпа бързо и не се повтаря, оправяй се! И защо работиш, да му се не види??? Хич пък не е честно!
ТДИ, тази нутела ще си я направя някой ден, но ще намаля пропорциите, като се яде, да не е толкова много. Виви, и ти можеш така  Heart Eyes
Весел ден! А аз изчезвам да купувам на мъжа ми закуска - срещу нас едни баби правят едни страоооооотни банички, от 30 години, в почивен ден веднъж седмично му купувам.  chef

# 719
Люба, недей така.
Скрит текст:
Колкото и да спазваш български традиции в чужбина, ако не си част от голяма диаспора, няма как тези традиции да продължат да се предават. Всекидневно, например, трябва да се боря с инерцията на децата ми, които без да се усещат нарушават правилото удома да се говори само на български.

Италианците, турците, китайците, корейците, руснаците живеят в големи групи. По-лесно е. Но колкото и да се изживяват със старата си националност, единици си ходят обратно в родината. И малко от тях изпитват носталгия към нещата/ситуацията, от която са избягали.

Едно изглежда от БГ, друго - от тук...

Лека нощ и успешен ден, спортистки!

Общи условия

Активация на акаунт