Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 442
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момичета, помагайте ooooh! надявам се, че тези, които искат да отслабнат, няма да се разсърдят..

Свалила съм 1кг, а трябва да кача около 4-5.. Tired проблемът е, че имам бричове, които искам да сборя, и минах на високомазнинния режим на хранене. Доста съм намалила въглехидратите, не е проблем, но сигурно не съм увеличила за сметка на това протеините и мазнините.. не знам и аз. Много ми е трудно да смятам грамажи.
Висока съм около 170-171, а сега съм 50кг, смятайте. Та, какво ще ме посъветвате? Мисля да ходя и на ЛПГ процедури, че тия бричове ми бодат яко очите. Искам да напълнея, но искам да е здравословно, така да се каже.

Шанс, аз като една видна ВМх  Joy  бързам да се изкажа по твоят проблем  Wink
Скрит текст:
Така ...
Брича, и въобще напълняването в ханша се получава при доминация на естрогена над прогестерона. Ако си изследвала двата хормона, може би имаш яснота по този въпрос. С ВМ режим в дългосрочен план се регулират хормоналните нива в организма. В този смисъл това е единстветоно хранен, което по естествен начин ще ти помогне да свалиш брича. Разбира се подкрепям всякакви процедури (с които не съм запозната) и особено много спорта.  Peace
От друга страна ти искаш да качиш. Съветвам те, ако искаш да качиш, то да стане за сметка на активно тегло, което се качва с ядене на протеин и тренировки. И леко завишаване на въглехидрата, но от плодове примерно, рядко някой картоф. За да се качва активно тегло, т.е мускули, трябва да има физическа активност + изграждащ материал (протеин) + положителлен калориен баланс. Ако спазваш тази формула, то тогава ще можеш спокойно да си качиш лека полека някои мускул, но не и мазнини.
Ако пък се храниш високовъглехидратно качването ще стане по-бързо, но ще е от мазнини, което едва ли искаш.
Ако си решила да останеш на ВМ режим, то тогава формулата ти на хранене ще изглежда така:
Увеличаваш протеин и въглехидрати (например по 2-3-4 плода на ден), мазнините ти идват само от наличните в протеина (т.е ядеш си месото с наличните му естествени мазнини, яйцето с жълтъка, сиренето, кашкавала, млякото - пълномаслени, добавяш си 1-2 с.л зехтин в салатата).
Пожелавам ти успех в избора на начин на хранене.
И помисли и се разчети за ксеноестрогените, които поемаме. В твоя случай е добре да ги сведеш до минимум.

Девойки, аз съм потресена от себе си  Tired Вчера, в една пробна меря къси панталонки, сладки, чернички, размер XS, до тук чудесно. Обаче като се погледнаг отзад с тия двойни огледала, с перфектен изглед от всички посоки и най - вече онази гадна светлина падаща отгоре ами краката отзад са ми едни целулитести, просто отвратително  ooooh! Ако се гледам на нормална светлина изобщо не се вижда такова нещо, направо ми се дорева  Sad От днес започвам да се мажа с някакъв немски крем, който имам вкъщи, гледам че го рекламират и по телевизията. Много е гаден, защото много пари, ама ще търпя. Отпред на краката ми не е такова положението, само в седалищната част. Ужас!

Линдзи, сладка си колкото си искаш!  Joy Представих си те спринтираща с вилица с пържола  hahaha Много е гадно да ходиш някъде, където не ти е присърце. Дано времето ти мине по-неусетно  Hug

Бобче, много гадна тая алергия  Tired Дано се пооправиш, че така ...

Любче, грижиш се ти за твоето мъжле, а така  Hug С такава женичка - какви 20 годишни, какви 5 лева  Mr. Green

Днес ще правя "онази" тренировка на Румяна, от която нямах мускулна треска  Joy Нищо че имам работа за корем по програма от Т25. Ако мога ще ги направя и двете. Явно трябва да тренирам малко повече  baby_neutral

Феичка, това видео страшно много ми допадна, но с моята пудовка от 8 кг. няма да мога да направя някои неща, като например онова упражнение, което се вдига до горе пудовката, над главата, и след това се пуска надолу. Пробвала съм се, не мога бе, много ми е тежко  Rolling Eyes Ужас ...

# 721
  • here, there, everywhere
Честит празник момичета.

Включвам се за да подкрепя мнението на Фея на 100%. Тук най-големите общности са на мароканци и турци. В зависимост от ситуацията същите хора се припознават като белгийци или мароканци (зависи какво им изнася в конкретния момент).

Аз лично определено си спазвам нашите си традиции и даже милото и той помага например да боядисваме яйца(че му е и интересно) или за козунака (тук определено се помага само с яденето Laughing). Даже ме определи като belgarian Laughing.

Та исках да кажа, че определено си оставам българка, но ако поне малко не се адаптираш към средата няма оцеляване братче. Не може да се живее в миналото.

Пия си кафето и се мятам на нещо (двоумя се между Джилиян и Руми).

За Руми да споделя: преди време помолих някой да ми прати линкове те за месец 9 и 11, че не можех да ги сваля нещо. Понеже никой не реагира писах мейл на Руми. Тя веднага ми отговори, въпреки, че е с ограничен достъп до интернет. Каза, че е на обучение в USA. Е как да не и се радваш на тази жена. Знае как да се отнася с клиентите си и да се грижи за тях. Ето това беше дребен жест, но мо стана много приятно.

# 722
  • София
Страхотна е Руми, аз съм си чатила с нея във Фейса веднъж, по повод една постелка  Joy
Много е мила наистина  Heart Eyes

# 723
  • Stavanger,Norway/ Varna
ЛЮба,
Скрит текст:
липсата на носталгия, няма нищо общо с националната определеност и спазването на традициите. При все, 4е грам носталгия не изпитвам, аз съм българка, казвам го гордо, и винаги ще се 4увствам такава. Децата ми говорят български в къщи, голямата може да 4ете и пише на български, знаят приказки, пеят песни4ки, знаят кой е Васил Левски... По празници спазваме нашите традиции, храним се и с 4есто с наши гозби. През деня, когато аз съм у дома, зву4и БГ радио, играем си хорца и всяка година пътуваме до България. За вси4ко това полагам усилия, при цялата липса на каквато и да е носталгия, защото за мен е важно децата да познават корените си и да говорят май4иния си език. Полагам също толкова усилия да ги въведа колкото мога и в сръбския език и култура (мъжът ми е по- мързелив и го дава по- лежерно), защото смятам, 4е това ще ги обогати.  Peace
Това, 4е не изпитвам носталгия, озна4ава, 4е съм напълно интегрирана и се 4увствам добре и щастлива в 4уждата държава  Peace.

# 724
  • Пловдив
Nuclear, ти в Белгия ли си? Коя част? Еее, в Белгия е съвсем различно, там хората са супер отворени, толерантни, живеят си страхотно... Ехх, рзмечтах се.
Великден е шоколад, Коледа е шоколад, Никулден е шоколад, невероятна страна  Grinning
Иначе,   съгласна съм,че никой не би се върнал в родината, но това не пречи да е тревожен този факт. Сори за спама, не се сдържах   bouquet
Бобче   bouquet, ясно е,че българите сме адаптивни и интегрирани, явно няма друг начин.

# 725
Polar bear, ти ме хвърли в тъча - аз точно се убедих за високомазнинната, ти пишеш за високовъглехидратната..защо реши да си на нея?

Вив, мерси за подробния отговор  Hug като казваш да кача активно тегло с протеини, нали не си представяш да стана като тия гадните мускулести жени (казвам гадни, щото на мен са ми гадни). При мен структурата е такава, че от кръста нагоре съм по-слаба, от кръста надолу - по-заформенка... и като казвам, че искам да кача кила, имам предвид и визуално, не само на кантар, т.е. да спра да имам този хилав вид, който вече и мен почва да ме дразни, не само околните Rolling Eyes в този ред на мисли, какво според теб трябва да ми представлява едно дневно меню? Четох доста за този режим, обаче нещо не мога да си построя дневно меню и ям малко на око.
Сега ще видя какво са ксеноестрогените, че нямам никаква идея  Whistling

# 726
  • Пловдив
Шанс, мускелеста НЕ се става лесно, всъщност се изискват много много усилия и непозволени добавки плюс години работа. Та, с диета и тренировки няма  как да си супер муслулеста, споко... Peace

# 727
  • У дома
Люба,  Hug
Скрит текст:
никой не се отказва от българщината, просто не ми се прибира. Знаеш ли, че синът ми, който е роден в БГ с баща не българин вече не е български гражданин, защото е осиновен от българин, ама в чужбина. Отказват му българско гражданство с новото име и това е  ooooh! Само български говорим вкъщи, но като заведох децата преди няколко години в БГ, синът ми се изтъпанчи по средата на един магазин и рече гръмогласно "мамо, виж, напУтки"  Joy ми тъй де, напитки - напутки, все тая  Laughing
Слушах наскоро за бърнърите:
ВСАА - 1000 мг на ден
Градински чай сутрин за поддържане нивото на кръвната захар, да няма нагоре-надолу
white bean extract - особено преди хапване на карбохидрати, за да отиде захарта и мазнината в червата и да го изхвърлиш, а не да се лепне на бедрата.

Скрит текст:
Не знам как ще тренирам на сутринта като прекарах нощта в гледане на БГ природни забележителности  Confused

# 728
  • София
Шанс, няма да станеш от онези, абсурд! Въобще не се притеснявай! Просто ще оформиш нормални бедра, и изобщо визия. Нямам представа колко си слаба, но при всяко положение нямаш нужда от качване на мазнини. Имам приятелка, която е много слаба, та ако качи малко мускулче на  бедърцата и дупето ще изглежда прекрасно с ниския си процент мазнини. Но в момента не изглежда добре ...

Иначе като меню - ако искаш ела в темата за ВМ хранене, да не занимаваме момичетата тук, а и там ще имаш още много съвети от компетентни лица, така че изцяло да подходиш правилно.

Отивам да напиша, че те чакам, за да не се притесняваш  Hug

Само ти пускам ето тази част от темата (поста на Аглика виж) където синтезирано е изброила за фитоестрогените, да ти спестя малко труд : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777003.495 че точно преди няколко дни го обсъждахме в темата.  Hug

# 729
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте!  Hug

Бобченка, пожелавам ти скоро да се почувстваш по-добре, тея алергии са много кофти Sad
Фея, не я мажа, не знам защо... и баткото тук-таме съм мазала, ама може и да пробвам с някое гелче Wink
Лидси, аз на твое място вместо да мъкна тежести и ластици бих правила някой гладиатор  Wink
Шанс, аз бих ти препоръчала да видиш в бб-тийм мъжките дневници  Peace  ЛПГ съм правила мин. година и бях доволна, но то е мързелива работа и честно казано няма смисъл ако тренираш. Иначе аз с 10 процедури свалих 2 номера дрехи - то работи на принципа на масажа - кръвоснабдява проблемните зони, което ускорява горенето на мазнини... малко е неприятно, но се свиква и целия пакет е 800лв. само за твоя инф. липосукцията е 1000лв. Wink не че агитирам в полза на пластичната хирургия, просто те информирам. Според мен можеш да се справиш и сама, освен това като качиш някой кг. нагоре, пропорциите ще се изравнят и бричовете няма да ти вадят очите Wink
Вив, въпрос към теб и към другите вещи във форума: Защо моят любим Боб казва да ям въглехидрати сутрин и до обед, а Шон казва да се ядат вечер  newsm78 Обяснете ми моля  Laughing  Сигурно и двамата имат аргументи, може би и двете си имат плюсове и минуси, но аз се обърквам и накрая ще ги ям цял ден  Joy

За днес имам 2 много любими тренировки: Butt-and-Thigh-Workout-Routine-20-Minute-Bodyweight-Workout + Pyramid-HIIT-Workout-Fun-with-Numbers-Workout

# 730
Привет, момичета и честит празник!

Аз два дни не съм тренирала, понеже излизах много рано сутринта. Днес правих Умирай трудно I  но не успях цялата тренировка. Мисля утре да съм по-сериозна. Притесняваме тези дни с храненето какво ще се случи, още днес отиваме на село при родителите ми, а майка ми така вкусно готви и всеки път разли1ни изкушения. То е ясно- след празниците на диета Simple Smile!

Весели почивни дни!

# 731
  • Stavanger,Norway/ Varna
TDI за въглехидратите, Инес Суба6ка има обяснение в блога си, което на мен ми се стори логи4но. Бих ти пуснала линк, но сайтът е забранен от работа. Погледни там  Peace

# 732
  • Пловдив
Днес съм особено доволна от себе си  Laughing.
Направих ето тази тренировка на Руми + още 20 минути тренировка с децата (14 кг. и 18 кг.) Хлапетата се забавляваха много. Бутаха се кой да е първи.
Бобче, благодаря за идеята   bouquet.

# 733
Вив, Люба, мерси  Hug

Вив, сега ще погледна в темата и ще се запиша и там Simple Smile мерси много!

# 734
Отчитам горна и долна част от Руми Simple Smile сега съм като размазана ама ми е гот Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт