Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 335
  • 743
  •   1
Отговори
# 15

Мери, браво и благодаря! Ще добавиш ли в анкетата и отговор "Където ме свари музата" или нещо от сорта? Щото аз бих тренирала баш където ми падне.
Спешъл фор ю  Crazy Mr. Green Hug

А благодАрим, жива да си!  Hug Гласувах и не съм само аз Simple Smile

# 16
Вивиан, Скарлет, смях се с глас! Върви обяснявай, че спортуваме за здраве.
Всички готованки отново благодарим на Мери.

# 17
Ми Феичке, какво да ти кажа, аз не само си помислих, ами бях сигурна, та два пъти се връщах да гледам снимкита, щото бях убедена, че е нашата Бобченка, ама момченцето ме усъмни  Grinning
Мери прекрасна нова тема, а този път снимки на разкошни тела плюс мъдрости, супеееер!
Ето и аз се разписах още в началото, в тази тема ще съм по-редовна, дано! Grinning
Вивиан, ще взема да го пробвам този ваш Шон, моля те дай ми линк към въпросата тренировка или друга негова, която ти допада та да видя за какво иде реч.
mery_79 лека и спорна нова работа, с времето ще се нагодиш към новия режим, и ще си пооткрадваш време за тренировки.

# 18
Цоп:-)  Гласувах. Не пиша,че съм с една флашка(ужас) но тренирам всеки ден. За 14 дена съм с една почивка, по ваш съвет(е не съвсем, направих 15 мин. ръце с 0.5 кг. та го броя за почивка).Храненето го овапцахме(2 дена),ама с тези мамини изкушения, не че съм прекалила де. Навъртахме по 6-7 км. дневно та не се чувствам много виновна. Ама как се развали времето само а?Sad 

# 19
За сега само запис. Пиша от телефона. Не, че имам какво да отчета. Освен много добре прекарано време.Wink

# 20
  • У дома
И аз, обаче много бързо отлетя деня и забравих да снимам Мерида. Голяма грешка, защото тя е една прекрасна, финна и елегантна млада дама  Simple Smile

Фея, съвсем случайно попаднахме на Атлета и се обзаведох с едно клинче. Жалко, че купона беше изтекъл, и други нещица харесах, ама нейсе.
Аз от днес възобновявам редовното пиене на 5HTP да помогна на мозъка да произвежда повечко серотонин, че даже и не се огладнявало много като си щастлив. Времето ще покаже  Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 05:14 от Atalanta

# 21
Ай, ай, ай, Аталанта и Мерида, хич да си ги нямаме такива извинения  Crossing Arms Искаме снимки   Hug  Честита покупка  Wink 

Мери, чудесна темичка!  Ха дано до края на темата да се замогнеш и да си купиш блендър/чопър или каквото ти е на сърце  Peace

Отчет за днес - 3 мили.  С яденето също съм добре.  Утре обаче да видим ... замислила съм ето това ядене с див ориз от ФБ - http://www.fitnessblender.com/v/article-detail/Zesty-Wild-Rice-w … y-Rice-Recipe/et/

Уф, при нас времето пак ще се разваля ... освен това моите сладури се редуват да боледуват.  Тази зима беше просто ужасна в това отношение  Whistling 

ТДИ  Joy
Скрит текст:
Хайде, ако имаш малка мома за женене (след около 20 години), идвай на сгледа - може да сватосаме децата (аз имам две момчета - супер чаровни (нали са си мои) Друг е въпросът дали ще ме иска мен за свекърва  Joy

# 22
Mомичета от къде мога да намеря клипове или цялото видео от the tracy anderson pregnancy workout
моля ви ако някой знае да каже  Peace
Благодаря   bouquet

# 23
  • Canada
Мерси за новата тема!
Забелязах, че в първия коментар към торента за йогата на Дейвид Суенсън има и линк към кратките серии от по 15, 30 и 45 мин. Идеални са за начинаещи.
Приятна вечер/ден на всички! Simple Smile

# 24
  • Пловдив
Мери, страхотна тема   bouquet!
Продължавам по план график с Catching Fire.

# 25
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ааа, Бобченка е прекалено голямо дърво, да се огъне така на мост  Laughing

Мери, браво и благодаря! Ще добавиш ли в анкетата и отговор "Където ме свари музата" или нещо от сорта? Щото аз бих тренирала баш където ми падне.
Спешъл фор ю  Crazy Mr. Green Hug
Така, така, миналата седмица открих отново сезона на тоалетната за инвалиди на работа. 20 мин,, ХИИТчета в обедната почивка само по гащи и маратонки  Crazy

# 26
Здравейте, трениращи сладурки!

Записвам се за да не ви изтърва, вие сте моето вдъхновение  Peace

Много хубаво оформление, особено мамата с двете деца ми подейства супер положително.

Продължавам си с бягането и пудовката, с храната съм ок, или поне изкушенията са ми малки и вървят към 0-та.

Да попитам има ли в темата някоя от вас с разширени вени? Или след операция от разширени вени?
Един колега наскоро го оперираха и му забранили спортно натоварване до края на живота newsm78, немога да си представя нещо такова... при все, че и мен сигурно ме очаква същата интервенция след няколко години, ако нещата станат по-зле.
Моля, споделете мнение и опит относно спорта и разширените вени. Peace

# 27
  • София
Дива, ето: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4518206
 Hug

Мери, ако има време още за поправка, да обрамвиш линка на първа страница, че нещо не работи май  Embarassed

# 28
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!  Hug

Феичка, ти се смееш, ама си пазаруваш у х'Американско, нали  Crossing Arms   Laughing  
Mamma Mil, ще имам, ще имам мома за женене Party Изобщо не ме интересува дали иска, станат ли достатъчно големи бия им шута, в тая държава не искам да растат децата ми...  Tired

Бобченка, много добро приложение си им намерила на инвалидните тоалетни, браво!  Party

Шанс, и ние това се чудим с една дружка - нали във фитнесите препоръчват първо силова и после кардио, а тук и в програмата от ФБ са така - първо кардио после силова  newsm78 Не знам... по-вещите да кажат  Praynig

Мери, пусна ми мухата и си взех и аз един чопър, че кухненския робот ми се развали... та взех си един Филипс, 450 W за 62лв. пробвах да ти го покажа на сайта на Техномаркет, но имат някаква промоция и стои само 1 тапет с надписи за намаления, но чопър не видях, ако искаш хвърли един поглед в някой магазин  Peace

И за днес това: Cardio-Kickboxing-Workout-400-Calorie-Cardio-Routine + Quick-Cool-Down-Stretch

# 29
  • София
Мери, страхотна тема и снимков материал, благодаря!   bouquet

Отчитам 8-ма тренировка от БР на Джилиан.

Изобщо не ме интересува дали иска, станат ли достатъчно големи бия им шута, в тая държава не искам да растат децата ми...  Tired
ТДИ, не се заяждам, но аз пък не искам моите деца да ти плащат пенсията... И тази държава ние си я правим такава. Само мрънкаме и се оплакваме.
Скрит текст:
Още съм афектирана от престоя в болницата миналата седмица. Написах писмо на Министърката на здраеопазването, до медиите и вчера излъчиха репортаж по темата на БНТ. http://novanews.bg/mynews/view/2014/04/09/9283/%D1%81%D1%8A%D1%8 … 0%B8%D1%86%D0%B0/Не знам кога ще ремонтират детското отделение към болницата, но поне са изчистили една стая за пред ТВ, лека полека може да изчистят и останалите..... поне...

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 10:10 от Dandiela

Общи условия

Активация на акаунт