Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 330
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Запис и от мен! Чудесно оформена първа страница  Peace

Dress like Princess, и аз имам начални признаци на разширени вени. Чела съм, че разходките, гимнастиката и йогата са препоръчителни (заедно със студени душове на краката, студени компреси, повдигане на краката, носенето на удобни обувки, правилно хранене и т.н.), но честно казано нямам опит за след операция.  

Вчера правих 550-те повторения на Руми: http://fitnesinstruktor.com/cialo-tialo-550-povtorenia-40-min/
Хубава тренировка за цялото тяло. Преди десетина дни я правих за първи път и след това два дни бях с мускулна треска, този път обаче такава почти липсва.

За днес не съм решила още какво ще правя, така че ще се отчета пак вечерта.

Dandiela, писали сме заедно.
Скрит текст:
Поздравления за куража да пишеш до медиите и инстанциите.  HugОписанието и снимките от статията са наистина плашещи. А като се замислиш, че това е столична болница, представи си какво е положението в малките градчета.  ooooh!
Аз вярвам, че будното гражданско съзнание е една от предпоставките за подобрение в страната ни.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 10:19 от Айа

# 31
Дива, ето: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4518206
 Hug

Мери, ако има време още за поправка, да обрамвиш линка на първа страница, че нещо не работи май  Embarassed
За Т25 ли говорим? При мен линка се отваря и тръгват да се свалят дори  newsm78

# 32
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 12:11 от TDI

# 33
  • София
Айя, ТДИ,  Hug

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 01:03 от Dandiela

# 34
Отчитам аеробика, която пази коленете на Руми - мисля да я редувам с тихата аеробика
Иначе за държавата какво да кажа - след като бях в Германия и видях, че всичко, което го има тук го има и там - и там закъснява градския транспорт и там е мръсно по някога, и там има объркване на документи и глупости - да може би тук в БГ е много повече и за това се нервираме, но едно осъзнах докато бях там - може да отидеш на най-прекрасното място и пак да не ти е добре - не винаги това една държава да е уредена значи да си щастлив, живеейки в нея....Това си е лично мое мнение де Simple Smile

# 35
Ооо идеята ми далеч не е да се мерим кой с какви доходи е...просто отбелязах, че мен винаги са ме удряли с голямата секира във фишовете - даже вече не искам да ги гледам, че само се ядосвам Joy

Даниела, доста добре изглеждаш  Hug  и си постигнала желания ефект - отпуснали са пари за болницата. Ха дано отидат за ремонт  Praynig

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 12:13 от TDI

# 36
Тази тема е едно от най-приятните, прогресивни и позитивни места в България. Вместо да мъкнем мръсотия тук, по-добре да пръскаме тази хубава вибрация навън. По-малко HATE, повече HIIT. За днес standing abs: https://www.youtube.com/watch?v=2k9fUP7_MWI
За сега лекото увеличение в количеството въглехидрати ми се отразява добре.

# 37
Мери, мерси за темичката  Hug
Аз по принцип съм на P90X3, но си изкълчих пръст и не мога лицеви опори да правя, гири да хващам.
За това тази седмица съм на половинчасовите на Били Бланкс
Приятни тренировки, момичета  Hug

# 38
  • София
Благодаря, ТДИ. За почти 38-те си години се старая ...

Относно силови и кардио - аз правя първо силова и после кардио, нали идеята е да имаш сили и да изпълниш правилно силовите упражнения и след това да гориш с кардиото.

# 39
Благодаря, ТДИ. За почти 38-те си години се старая ...

Относно силови и кардио - аз правя първо силова и после кардио, нали идеята е да имаш сили и да изпълниш правилно силовите упражнения и след това да гориш с кардиото.

УАУ 38! Браво! Много добре изглеждаш даже!!! Дай Боже и аз да изглеждам така на 38!

Ами да де и аз така знам, но на програмата от ФБ е така - първо силова, после кардио...  newsm78

Тази тема е едно от най-приятните, прогресивни и позитивни места в България. Вместо да мъкнем мръсотия тук, по-добре да пръскаме тази хубава вибрация навън. По-малко HATE, повече HIIT. За днес standing abs: https://www.youtube.com/watch?v=2k9fUP7_MWI
За сега лекото увеличение в количеството въглехидрати ми се отразява добре.

Права си  Peace  и тъй като това беше дискусия между мен и Даниела, а тя вече е прочела написаното, ще изтрия постовете да не натоварваме излишно другите  Peace 

Да ви кажа, че си пробвах чопъра - направих плодово кис, мляко с ягоди  Joy  голямо постижение   chef

# 40
Завръщам се след месец отсъствие. Може да се наложи да се представям отново Simple Smile

Нямам обяснение какво се случи,просто нямах сили за нищо.Не че ми е дошъл и прилива,но не мога да се понасям повече така.
Мислех,че съм претоварена физически и си дадох почивка,но очевидно причината не е тази.

Ще я карам по-леко,такава липса на пауър не ми се е случвала.

Редактирам се:

Еееех,друго си е човек да се поразмърда Mr. Green

Да ви кажа честно,генът си е ген...Ако щеш да се смажеш от тренировки,няма ли дадености...
Върху генетичните предопределености можем да надграждаме,което не е никак малко...

Аз съм на 34,скоро ще стане 1 година,откакто тренирам и имам огромен напредък,но видя ли се в огледалото,виждам родителите си Simple Smile  Но и те тренират Mr. Green

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 13:47 от ОРИДЕЛ

# 41
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ако целиш да развиваш сила, тогава- да, кардиото след силова. Ако целта е мускулен тонус "стягане" тогава няма значение. Бях ви пускала добра (според мен) статия точно на тази тема, трябва да я изровя пак.
Аз винаги правя кардио ( и то разбиващо) преди силова и нямам проблем да вдигам. Но на мен целта ми не е да развивам сила, а да поддъжам мускулния си тонус .  Peace

# 42
ОРИДЕЛ, добре си ни дошла отново  Hug

Колкото и да ми е "настъпан" деня само като вляза в темата и ме карате да се усмихна отново! Ако можех да общувам със всички ви не само виртуално щях да бъда особенно щастлива  Hug

Dandiela, приеми и моите поздравления! Ако в България имаше повече будни и действащи хора като теб нещата нямаше да стоят статични  HugИзглеждаш чудесно, аз съм на 37 и освен генетично съм убедена че основно от нас зависи как ще изглеждаме и се чувстваме Wink

В страниците назад някой питаше за Tracy Anderson: The Pregnancy Project. Мисля че я бях сваляла от rutracker.org. Има парола на 1-ва страница

Вчера нямах време за отчет, затова го правя днес с BodyRock Bootcamp - Day2

Фея  Hug Снимков материал на дъщерите бях показвала във времето, когато теб те нямаше в темата мисля. Тъкмо е ред на малката за шестмесечна непрофесионална фотосесия, така че ще ги натъркалям и наснимам тези дни и двете и ще покажа  Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 12:54 от bilyana333

# 43
Аз винаги правя кардио ( и то разбиващо) преди силова и нямам проблем да вдигам. Но на мен целта ми не е да развивам сила, а да поддъжам мускулния си тонус .  Peace

А, аз обратното - 5 минути кардио само за разгрявка, за да подготвя ставите, да вдигна малко пулса и след това силова. Кардиото го правя чак след нея, защото много се разбивам и не ми остава сила са железата  Mr. Green

Меринка, благодаря за темата   bouquet

# 44
  • София
Като гледам и Шон залага на формулата
1. силова
2. кардио

Румяна също съм я слушала да обяснява във видеата си, че идеята на кардиото след силовата е да снабди мускулите с кислород и да ги "захрани" след усиления труд,който са извършвали.

Аз не намирам логика в това, първо да е кардиото. Кардиото има за цел да изчерпи гликогена в мускулите и да повиши пулса, за да се създадат предпоставки за горене на мазнини. Но когато е направено след силова, която вече е свършила с използването на гликогена, тогава кардиото директно взима от мазнините ни за енергия. Така си го обяснявам аз.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт