Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 517
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
ТДИ  Hug благодаря ти за отзивчивостта  Mr. Green

И на-после отчитам Total Body Circuit Sunglasses Зор ми дойде, защото ми стана лошо, докато се прибера вкъщи от работа, но се наритах и я направих, даже не усетих как мина времето.

Аз съм твърдо "ЗА" пълномаслени млечни продукти! От известно време си квасим мляко вкъщи и няма по-хубаво нещо, аз обожавам кисело мляко  Crazy

# 211
  • Canada
Полар беър, извинявай,ще пуснеш ли линк за Р90х на Магдалена, откъдето си свалила,че аз не мога да се добера до компа, а тя пита 3 пъти вече...  bouquet
Билянка, имаш разкошотии вместо деца! Да са ти живи и здрави и много да те радват!
Аз отчитам Предизвикателството, скъса ми се ластика, а този беше скъп и пак 2 месеца не удържа. Ужас. Сега в събота с какво ще тренирам,не знам. Исках да си поръчам едни ластици от трвнирай.ме, ама сигурно ще дойдт,чак вторник, та ще ходя утре спешно да купувам някви по-евтини, та накрая ще се набутам петорно от много акъл. Пфу. Ама така е. И евтино, и скъпо, все боклуци бееее.
Иначе яденето е хаотично,но ...така,ще се влезе в релси,няма начин.
Изчезвам,че голямото дете пак било гладно  chef

Сваляла съм ги от Замунда
Линк не мога да пусна, сори, в Канада не се отварят нито Замунда нито Арена нормално.
@Магдалена, изписваш Р90Х в търсачката на замунда и ще ти излязат няколко разновидности.

Линкът от първа страница си е ок между другото. Излизат си и клиповете.

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 01:43 от Polar bear

# 212
# 213
  • София
 Joy Фея, ти така ли вече ще ходиш на работа?! Афро-то даже е с файвфингърки....  Joy

Снощната вечеря беше салата от айсберг, рукола, домати и печен черноморски лаврак. Предната вечер салатата беше същата, но със запечено козе сирене, което е божествено, но ми струва бая калорично.

Отчитам Freeze and Squeeze Bodyweight Boot Camp - Active and Static Interval Workout Challenge - 30 мин. - доста лека тренировка.

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 14:05 от Dandiela

# 214
Dandiela  newsm81 Поразително приличаш на моя много скъпа приятелка.

Вчера не съм тренирала, но пък видях заешко месо (в 100гр. - 206 калории, белтъчини: 30.38гр., въглехидрати: 0 гр.; мазнини: 8.41 гр.) Задушено стана идеално. Оказа се, че ми се гади от гъсти смутита. 

# 215
Болна не болна отчитам долна част + 8 мин аеробика на Руми  Simple Smile

# 216

LOL! Фея,  Joy 
Каква тишина е днес в темата ... май всички мацки днес са по улиците и практикуват този нов фитнес ...

ФБ Ден 4 - Вариант 1 е кардио - 37 Minute Fat Burning Cardio Workout http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Fat-Burning-Cardi … rkout-at-Home/fg/
Вариант 2 е пилатес - Pilates Yoga Blend http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Stretching-Pilate … ess-Back-Pain/it/

Аз направих днес Insane HIIT (Day 3) - определено прилича на Инсанити  Wink
Довечера ме чакат 3.5 мили бягане  Whistling

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 19:07 от Анонимен

# 217
Отчет с 30 минути долна част с Румяна  Peace

А какви тиквички с кисело мляко си направииииииих. Направо разкош. Поне с полезности се натъпках  Laughing

# 218
  • Canada
30 мин. с Р90Х3 - акселератор, т.е. кардио. Добре ме изпоти  Laughing става за дните, коагто нямам време, иначе предпочитам Екстрийм.

# 219
Ето го и цялото 5-дневно предизвикателство на ФБ с полезни обяснения:

http://www.fitnessblender.com/v/article-detail/Fitness-Blender-5 … ram-Jumpstart/ev/

# 220
Ето го и цялото 5-дневно предизвикателство на ФБ с полезни обяснения:

http://www.fitnessblender.com/v/article-detail/Fitness-Blender-5 … ram-Jumpstart/ev/

Е това вече е приказка!   bouquet

Данди, Мамма Мил, готина идея, нали? Представям си как биха реагирали хората в БГ, щом тук подобна тренировка привлича внимание  Laughing

# 221
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Фея, страхотно изглежда! Аз трябва да си призная, че като загравям за повишаване на пулса си пускам нещо любимо и танцувам...ама до откат Simple Smile)) с подскоци и всичко както си му е реда хихихи много зареждащо ми действа точно преди тренировка.

Днес правих: 35-Minute-Natural-Brazilian-Buttock-Lift + Flat-Belly-Workout-Abs-and-Obliques + Lower-Body-Stretches

Не беше нещо кой знае какво, обаче аз днес изобщо не съм на себе си. Снощи с кумата пих 2(!!!) чаши вино, днес все едно бях изпила 2 бутилки, толкова ми беше зле...
Иначе вчера се вихрих яко в кухнята - правих пълнени чушки с хумус и маслини - хумуса домашен от накиснат нахут и тахан; гуакамоле, което се получи...мммм нямам думи и сурови бонбони...така де кумата ми е веган и се представих много на ниво трябва да ви кажа   chef а да си призная до преди година дори не исках да влизам в кухнята  Embarassed  днес се опитах да направя ядково мляко, но не ми се получи - не бях достатъчно отдадена на процеса, утре пак ще опитам  Laughing  обаче банановите палачинки станаха супер  Party

За млечните - аз ям само един вид кис.мляко - Верея 0.1%, защото е много лекичко и ми е вкусно. Идея си нямам кое е по-полезно. За сирената да ви кажа - калорични са и още как! #Crazy  Аз като си въведа в калкулатора и ...  ooooh! 
За утре съм решила да си правя салата от спанак с настъргано сирене и натрошени орехи - това овкусено с балсамов оцет и зехтин е просто.... мммм + доматена супа за обяд, а за вечеря нещо с гъби  Thinking

И съм изгубила още 1 кг. днес се теглих и в една аптека - отслабвам вкусно, както пише Руми  Mr. Green

# 222
  • Stavanger,Norway/ Varna
Как сте спортни дами Simple Smile, наминавам само за дзак Simple Smile.
На екскурзия сме в Дания и по цял ден ходим по атракции за децата. Ето една семейна снимка от влакчето на ужасите Simple Smile 
http://prikachi.com/images/674/7270674Q.jpg
Тренирам само сутрин на гладно с по 7 км крос, утре вече мисля да му дръпна и една силова. Искам малко мускул да сваля от краката и ще наблегна на тичането следващите месец- два.
КЛА- при мен немога да кажа дали има ефект, но при половинката има. Казва, че не му се яде толкова и е свалил 5 кг, както и намали количествата, той е много доволен. Аз пия и екстракт от зелен чай и котешка лапа и пчелен прашец. Много съм довола от цялостното си състояние- имам  енергия, ясно ми е в главата и доста бързо се възстановявам след тренировка.
Започнах да си правя чаено-меден ден в събота, мина месец и много добре ми се отраЗява. Сама почувствах, че имам нужда от такова разтоварване.
Тези дни и аз ще омета света, ям и все едно в бездна пропада. Половинката се шашна на какви количества съм способна  ooooh!

Отивам да гледам снимки Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 00:01 от bob4enka

# 223
Ооо, ама тя Бобченка си гледала кефа! Много готско семейство сте  Hug

Отчитам втората тренировка от петдневката на Блендъра.

# 224
Бобченка, милите колко са уплашени  Mr. Green Heart Eyes Hug

Мойта половинка винаги се чуди какво количество храна мога да омета, че накрая и за сладко място имам  Joy мога да изям повече храна от него и той така ->  Shocked Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт