Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 526
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Canada
TDI, едно бърпи е, да.

luba_rizova, напълно е възможно да е от умора. Каква ти е програмата? По моята тренирам всяка мускулна група веднъж седмично и мускулите имат време за почивка.

# 256
мовичетааа аз бях болна и не съм тренирала...всички със снимките са прекрасни  Simple Smile  аз имам малко притеснение....
Скрит текст:
закъснява ми с 2 седмици, правих тест отрицателен е, не знам какво да правя....

# 257
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
мовичетааа аз бях болна и не съм тренирала...всички със снимките са прекрасни  Simple Smile  аз имам малко притеснение....
Скрит текст:
закъснява ми с 2 седмици, правих тест отрицателен е, не знам какво да правя....

Фъстъче, преди 1 година по това време си направих 3(!!!) теста, всички отрицателни, накрая прокървих ама много странно на капки, не като цикъл и отидох на лекар .... резултатът е до мен  Mr. Green

Такааа аз да кажа, че направих гладиатора с бърпитата - както е описано, 12 бърпита в 3 серии + тренировката, която ви писах сутринта, че от ФБ са я отредили за следобедна... резултатът - викнах ММ да ме види по корем, защото друг подобен случай най-вероятно няма да му се отдаде, а колко пот се изля  ooooh!  на постелката ми се беше отбелязало цялото тяло.  Crazy

Тяна  Hug  чакаме те!

# 258
Фъстъчка,
Скрит текст:
ако има за какво да се притесняваш... е кофти. Но ако всичко е ОК .. ще  дойде. Ако си имала повече притеснения, нерви, стрес и т.н. е нормално.

Аз нали спрях противозачатъчните и трябваше да ми дойде на 12 март, пропусна и днеска май тръгва да идва  Laughing

Аз се отчитам с 1 час TRX  в зала  Crazy

Благодаря на всичките за милите думи  Hug

# 259
Момичетаа не знам по принцип нямам за какво да се притеснявам от към бременност...ама за първи път ми закъснява толкова много...мисля да изчакам да минат празниците правя още един тест ако не ми е дошло иии ако е отрицателен щее ходя на лекар най вероятно....ама се чудя дали е възможно да е от промянта ми на хранене вече 3 седмици не ям хляб и захар а бе бая чисто ям ииии не знам....

# 260
Много е вероятно да е от храненето! Ако стигнеш до гинеколог и ти каже, че нищо ти няма, не прави грешката да започваш да се тъпчеш с лекарства, за да го предизвикаш. Изчакай си го Peace

# 261
Ооо не никакви хапчета - аз съм много против това понеже моето семейство е такова, че хич не вярваме на доктори и от 15 години се лекуваме с хомеопатия и от 3 сме на хранителни добавки и да чукам на дърво не ходим по лекари  Simple Smile
Да се върнем в темата де - от понеделник мисля да започна програмата умирай трудно на Руми - добре ми изглежда - пробвах някои нейни тренировки иии мисля, че на този етап ще съм с нея - не знам как го реших ама сега ми допада тази жена преди ми беше много скучна...ама аз съм си такава - на моменти  Simple Smile

# 262
Фъстъчка, ако се забави с месец - на доктор. И не отказвай хапчета. Дотогава почни йога, като наблягаш на обърнатите пози, които подобряват кръвообращението в горната част на тялото, за да подпомогнеш работата на жлезите, контролиращи хормоните.

Тяна, много се радвам, че нещата при теб се избистрят!  Hug

Люба, да не си претренирала?

За днес отчитам един вид екскурзоводска дейност - имаме приятели на гости и им показваме забележителностите на града. Едва ли и утрешният ден ще е по-различен. Но пък е такъв кеф!

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 03:48 от Фея Кръстница

# 263
Христос воскресе! Желая ви много здраве, щастие, усмивки и да не спирате да сте така борбени. Весел празник!

# 264
Христос Воскресе, мили спортни момичета. С пожелания за здраве,страст и много хъс за резултати!

Отчет за вчера и днес от ФБ.

# 265
  • София
Христос Воскресе момичета  Hug
Нека бъдем здрави!   bouquet

Фея, МериHug

Фъстъче, има голяма вероятност закъснението да е от промяната в храната. Изчакай си спокойно, без притеснения. Мисля, че всичко ще  е наред.

Аз си тренирам по програма с Шон, а вчера правих две пулсови за долна част от ФБ. Трябваше да почивам, но съм решила да си похапна козунак и увеличих активността малко. Въпреки това не ми се отразява добре  Joy Но пък много добре натоварват тези пулсови, ще ги правя и друг път.

# 266
  • here, there, everywhere
Светли празници момичета. Желая на вас и семействата ви много здраве и усмивки.

Вчера не успях да тренирам. Цял ден готвене, защото имахме гости. Боядисах яйцата, за първи път правих козунак (сложих му локум) и се получи. Ще гледам да се огранича с него и да наблегна на яйцата.

Днес  през деня трябва да ходя до Брюксел, но като се върна с кеф ще си направя някоя силова тренировка. Верно е, че е пристрастяващо и определено като пропусна ми липсва. Може би ще е нещо от блендърите. newsm78

Вив, мисля си да пофакирствам като теб няколко дни. Разбрах, че трябва да се огранича до 1000 калории, но ако може да ми обясниш какво точно трябва да предвидя като вид храна.  Може и на лични, да не спам им темата.

Да се допълня: хареса ми гръбчето на Мери. А куклата на Билянка е само за гушкане. Разкошотия!

# 267
  • София
Светли празници и от мен!  Hug

Вчера и аз пропуснах тренировката, а и прекалих с топлия козунак, но днес докато пека агнешкото спретнах Insane HIIT Challenge - Bodyweight Only High Intensity Interval Training Workout.   chef
Мисля, че Мама Мил я беше споделила, доволна съм!

Фъстъче, нормално е 1-2 пъти в година да има аномални цикли. Спокойно!  Close

Хубав празничен ден от мен!  Hug

# 268
Христос Воскресе! Тази седмица беше пълен провал-от цялата седмична програма направих тренировките в понеделник,вторник и днес.Тренировките в сряда направих до 10-тата минута, в четвъртак пак така,а петъчната не я и почнах.Цялата седмица съм с мускулна треска,но това не ми пречи.При някоя от вас случва ли се да няма настроение да тренира,аз съм в началото на програмата и ми е трудно да свикна всеки ден.Преди това правех упражнения един или два пъти седмично.Весел празник на всички!

# 269
  • София
Светли празници момичета. Желая на вас и семействата ви много здраве и усмивки.

Вчера не успях да тренирам. Цял ден готвене, защото имахме гости. Боядисах яйцата, за първи път правих козунак (сложих му локум) и се получи. Ще гледам да се огранича с него и да наблегна на яйцата.

Днес  през деня трябва да ходя до Брюксел, но като се върна с кеф ще си направя някоя силова тренировка. Верно е, че е пристрастяващо и определено като пропусна ми липсва. Може би ще е нещо от блендърите. newsm78

Вив, мисля си да пофакирствам като теб няколко дни. Разбрах, че трябва да се огранича до 1000 калории, но ако може да ми обясниш какво точно трябва да предвидя като вид храна.  Може и на лични, да не спам им темата.

Да се допълня: хареса ми гръбчето на Мери. А куклата на Билянка е само за гушкане. Разкошотия!

Много ще се радвам да си имам компания Simple Smile
Ще ти пиша утре лс за правилата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт