Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Шемс, изглеждаш феноменално добре!

ТДИ, и аз голямо благодаря за книгата. Разглеждам я вече!

# 361
  • Пловдив
Шемс, страхотна си!  bouquet

# 362
  • Canada
Здравейте спортни,

Продължавам си с Insanity - много ме радва. Добавям и Джо Дилън!

Радвам се, че сте взели при сърце проблема на дамата с кг, много ме зарадвахте!

а бонбоните на Фъстъчето са мега яки!!!

Да ми мине и на мен срамотата ....
Скрит текст:

За каква срамота говориш  Joy  Супер си!

Мери, напълно подкрепям за храненето!

# 363
Я, какъв чистичък корем! Браво, Шемс!

# 364
  • Пловдив
Шемс, страхотна си! Браво, момиче  Hug!

Отчетът ми за днес - 3км. (исках повече, но дребните не ме оставиха и съкратих). После импровизирана тренировка в парка - ходещи напади, клекове, лицеви, високи колени и др.

# 365
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Шемс, в страхотна форма си, браво!   bouquet  И аз искам подробности с какво се храниш и от колко време тренираш (забелязала съм, че правиш Инсенити-то)  Peace

Фъстъче, много добре са ти се получили бонбоните   Party

Няма за какво да ми благодарите, момичета, радвам се, че и аз мога да допринеса с нещо  Hug

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 22:00 от TDI

# 366
Shems, ай тъй гледах кат' та зърнах  Shocked Хубавица.
Не правете като мен. От стриктно спазване на режим към тотално късане на синджира. Пих, пуших, ядох каквото ми падне. Зле ми е, душата ми се беше отделила от тялото, със зор я прибрах. Утре: https://www.youtube.com/watch?v=CTdnEiVI3_Q

# 367
Ех от кога не съм се отчитала  Blush . Май от как окуцях преди време  newsm78. Та отчитам се с една бабешка с топка:
http://youtu.be/AdvnLWH89nI

Shems страхотна си просто  Simple Smile Heart Eyes
Е то ние лелите няма как да те стигнем  Mr. Green, ама поне да се доближаваме до теб.

# 368
Шемс, прекрасно изглеждаш! 

Vici, моля те по-ведро гледай! Млади сме още, живот и здраве още много години ще очароваме хората покрай нас  Hug Hug

Днес правих ето това - http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/SweatFest-Butt-an … or-Lower-Body/hf/ - Ден 2 от Рунд 4 на ФБ (Ден 1 го пропуснах)

ТДИ, мерси за книгата!  Хвърлих и един поглед, има интересни рецепти!

# 369
Добро утро!
Благодаря за препоръките, които получих на предишните страници  Peace
Отчитам вчерашния ден отново със същата тренировка и около 2км бягане + доста ходене. Тази сутрин имам такава мускулна треска, че чувствам краката и най- вече дупето на топка като камъни  Crazy Първоначалния ми замисъл беше след бягането да направя тренировката на Руми за паласки и целулит, но едва имах сили да приготвя вечерята и заспах, опитвайки се да приспя детето  Crazy
Шемс, страхотно изглеждаш! искам и аз такива крака!
Хубав и усмихнат ден!   bouquet

# 370
Шемс, уникално тяло имаш!  newsm20 Ти си моят идол, ужасно ме стимолира. Мечтая за такава фигура. Може ли да споделиш от колко време тренираш, какъв хранителен режим спазваш?
Браво на теб, продължавай все така!

Фъстъчке, бонбоните ти изглеждат ужасно вкусни, имат вид на купени, браво на теб!
Да, аз съм на "Умирай трудно" вече два дена. За първи път в събота но не я направих цялата- умирай трудно2. Вчера пак по график си направих УТ 2, и скам да ти кажа, че има мусколна треска на д-то и съм много доволна. От доста време не ми се беше случвало. Днес още не съм тренирала, защото нямаме вода до до довечера ще споделя. Фъстъчке ти от колко време тренираш и до сега с коя програма си тренирала пак ли на Руми?

# 371
  • София
Здравейте, моля просветените да ме светнат коя програма е първа и коя втора от Focus T25 и INSANITY Deluxe! Имам спомен, някъде съм срещала, че първо се прави едната после другата....

п.с. Да разбирам, ли че е хубаво да се правят в реда в който са посочени в първия пост?
"Shaun T
Hip Hop Abs - подходяща е и за начинаещи.
Rockin Body cd1
Rockin Body cd2
Insanity - кардио тренировки, неподходящи за начинаещи или за хора с травми!!
The Asylum - кардио тренировки, неподходящи за начинаещи или за хора с травми!
T25 - динамични кардио и силови тренировки. 3-месечна програма. Неподходяща за начинаещи или за хора с травми."

# 372
Момичета, браво за резултатите. Шамс, страхотна си    bouquet

Аз точно по празниците съвсем се тръшнах и пак съм на инжекции, та не съм тренирала. Едва се събирам в кожата си вече. Днес пропускам отново, но утре съм на линия в залата за разбиваща тренировка  Mr. Green

# 373
Фъстъчке, бонбоните ти изглеждат ужасно вкусни, имат вид на купени, браво на теб!
Да, аз съм на "Умирай трудно" вече два дена. За първи път в събота но не я направих цялата- умирай трудно2. Вчера пак по график си направих УТ 2, и скам да ти кажа, че има мусколна треска на д-то и съм много доволна. От доста време не ми се беше случвало. Днес още не съм тренирала, защото нямаме вода до до довечера ще споделя. Фъстъчке ти от колко време тренираш и до сега с коя програма си тренирала пак ли на Руми?

Ооо не аз сега за сефте с Руми съм - винаги съм я уважавала, но никога не ми е идвало да тренирам с нея, започнах с Turbo Fire, минах през Хип хоп абс след това инсенити след това Chalean Extreme и като цяло като програми е това, но имах дълги прекъсвания после пак се връщах и така в последно време пък нещо всички програми ми омръзнаха и почнах аз да си тренирам по мое усмотрение, но сега съм решила малко по план да съм и за това реших на Руми да съм и нея да я видя да я пробвам и те така
Отчитам долна част - Умирай трудно 2, но малко я промених (еххх не мога значи да изкарам нещо както е дадено Grinning) направих първата част и втората част направих само 4 интервала и довърших с 10бр римска мъртва тяга на един крак и 10 хип тръстери на един крак като един и същи крак работи и после с другия Simple Smile доволно се получи Simple Smile

# 374
Много сте писали, успях само по диагонал да прочета.

mimeime, тренировъчните програми нямат връзка помежду си, така че могат да се правят в произволен ред. Зависи какви цели и опит имаш. Ако си начинаеща, не почвай с Инсенити. Може да пробваш Т25, там винаги показват и вариант за начинаещи.  Peace

Like_Smoke, бързо оздравяване!

Shems, изглеждаш страхотно!  bouquet

ТДИ, благодаря за книгата.  Hug

МамаМил, благодаря и на теб, че сподели 4-та програма на ФБ. Аз имам номер 1,2 и 3. Така че, ако някой ги иска, може да ги кача и аз.  Peace

Дандиела  Hug За първи път бях в Италия, но се влюбих в страната, храната, сладоледа, капучиното, атмосферата. При първа възможност ще отидем пак.

И отчетът ми за последните дни - много ходене, само в неделя мисля изминахме повече от 20 км, част, от които изкачване по едни баири.  Crazy Днес мисля да дам почивка на крачетата ми.

Общи условия

Активация на акаунт