Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 544
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Дайте ги тия програми на ФБ насам, че следващия път да ги кача на първа страница  Peace
Айа, би ли ми ги изпратила на ЛС, за да ги имам и да не търся в постовете при следващото правене на новата тема   bouquet

# 376
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте спортни,

Благодаря за хубавите думи! (имам още трески за дялане!)

Скрит текст:
Тренирам активно "където ме свари" от може би 4 г.
Храненето ми е най-големия проблем, не винаги разполагам с време и възможност, но именно то е ключа към палатката !  Laughing Храня се на малки порции мин 6 пъти на ден. Под "храня" нямам предвид стабилно обилно хранене - нещо леко, което да държи храносмилателния тракт буден. Основно по-стабилно ми е храненето вечер, след тренировка, за възстановяване на организма. Не се лишавам от изкушения - като трахун, мед и сродни храни. Наблягам на тараторчето, когато нямам време, засища ме и ми е много вкусно! Съблюдавам 2-3 дни последователност в приема на храни, т.е едно и също дневно меню! Употребявам понякога хранителни шейкове от тези в големите "бидончета", когато целя доизчистване!
Забелязах, че когато не измъчваш тялото си, то ти се отблагодарява най-добре! Визирам зареждащите дни, в които си позволяваш всякакви "лоши" въглехидрати! Сънят е много важен! Тогава се случва чудото Grinning

За да не спамя съвсем темата - малък отчет 1-6 етаж вече 10 пъти :d Голям купон  Laughing

Усмивки

# 377
Да се отчета за днес - Умирай трудно I – тренировка за горна част на тялото с високо интензивна аеробика за финал. Така се изпотих, даже ми пречерня. Такива реки пот се извиха от мен . Много съм доволна и амбицирана да тренирам. Явно съм се прецакала с тренировките "Усещане за жена", бях в много по-добра форма каогато правех "Божествени тела".
\\\Фъстъчка\\\, ти как усети тренировката? Силно натоварваща или не много? Така и не разбрах от колко време тренираш трайно? Ще споделяме резултати.

Има ли някой друг, който вече и правил известно време птограмата Умирай трудно ? Нека сподели

Хубав ден , момичета!

# 378
  • София
Аз много я харесвам програмата "Умирай трудно", но не съм я правила достатъчно дълго, за да кажа какъв е ефекта, само две седмици. Другата ми любима от Румините е "Адреналин в кръвта", от нея имах видими резултати за три седмици, в които я правих. Но тогава бях затегнала много колана с яденето  Embarassed
Като цяло никоя от програмите й не съм правила поне 5 седмици, за да кажа нещо, което да тежи. Но определено тежките програми са много ефикасни според мен!

# 379
МЕги попринцип тренирам от 4 години, но миналата година имах спиране за около 6 месеца, сега не мога да се похваля, че съм в някаква супер форма - за мен си бях в най-добра форма когато правех силовите от Chalean Extreme - Lean сериите и 3 пъти седмично HIIT-овете от Turbo Fire и доста правех табата с бърпита и скачане тогава наистина бях в много добра форма и като визия т.е аз на визия нямам много какво да променят повечето от момичетата тук са ме виждали - не съм била никога дебела и т.н нямам за сваляне имам само едни малки мазнинки на корема това ми е болката та от тези тренировки имах най голям ефект в тази област, но сега ме боли коляното като почна да скачам и за това търся алтернативи пък кой знае може да не трябва да се изхвърлям толкова с кардиото Simple Smile
Иначе тренировката ми се стори много добра натоварва си дупе крака на мен просто ми са малко упражненията за задно бедро и за това допълних иначе е бомба още си усещам краката Simple Smile

# 380
Фъстъчка, пробвай тази за долна част:
https://www.youtube.com/watch?v=SlvcwK7_EFs

Брууууутална е! Имах супер мускулна треска от нея. Само Вивиан не я хвана?!  Laughing Но внимавай с коляното! Ако искаш изчакай още седмица-две и я пробвай Grinning

Може ли да съм такова прасенце.. докато си чакам броколите да заврат успях да изям 3 яйца  ooooh! И сега ядох и броколи с кисело мляко. Ама съм доволно и наядено прасенце  Joy

# 381
Мале Мерии само като я гледам се изморявам не знам дали съм за нея сега, но някой ден като ми прищрака ще я пробвам - 100% е смазваща Simple Smile

# 382
Га яде бонбоните ни рива  Laughing Laughing Laughing

# 383
  • София
Фъстъчка, пробвай тази за долна част:
https://www.youtube.com/watch?v=SlvcwK7_EFs

Брууууутална е! Имах супер мускулна треска от нея. Само Вивиан не я хвана?!  Laughing Но внимавай с коляното!

А 5, 5, както викаше баба ми? Искаш ли  Laughing
Аз знам що не я хванах  Mr. Green Щото тогава тренирах всеки ден само долна част и пак с Руми. Как да хванеш, като всеки ден тренираш все тая мускулна група  Mr. Green

# 384
А, 5, 5, дето си тренирала само тая част? Ааамаха!  Laughing

Shems предложи да направим акаунт в Google и да си качваме тренировките там, който не може да сваля от разни торенти, та тя направи и акаунт, а аз пробвах да кача T25 - вече е факт и който не може да си изтегли от разни форуми, може от там. Обмислям да кача Джаки и Боб Харпър.

Акаунта е
Скрит текст:

Влизате в гугъл драйв и теглите. Ако някой има тренировки, които е искал да си изтегли, но не е могъл, да казва и който има да ги качва там в папка, за да не е разхвърляно Simple Smile

# 385
  • У дома

Много, много благодаря за подкрепата  Hug и положителната енергия! Нещата се успокоиха и има светлина в тунела. Мисля да продължа да боря стреса с тренировки, но трябва да се отърва и от лошия навик да пия кафе сутрин. Уж ми става лошо от него, а по навик все за него се хващам сутрин.

https://www.youtube.com/watch?v=2YNsBS9TLEY  Това са чашките, с които започнах да меря храната. Много, много ми харесва програмата, и упражненията, и начина на хранене. Пробвах и Шейколъджи, но не купих. Много скъпи шейковете, а и нещо не ми понесе на стомаха.
Довечера ще се хвана да сканирам книжките за вас, ако искате мога да измеря размерите на самите чашки. Изглеждат малки, но побират доста и никога не оставаш гладен.

Поднових и карането на колело, обаче на равно, само с въртене на педалите вдигам само 33 км/ч  Laughing Честно казано за повече ме хваща шубето  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 15:06 от Atalanta

# 386
Цитат на: Mamma Mil
[b
Vici[/b], моля те по-ведро гледай! Млади сме още, живот и здраве още много години ще очароваме хората покрай нас  Hug Hug 

Тъй тъй Mamma Mil  Heart Eyes то верно, че и от нашия чар трябва да има в темата за мотивация и на другите лели. То и аз съм много чаровна  Mr. Green, само не ме снимайте. Ей тъй ако се подхецна като Шемчето и пъпа ми е опрял земята от разтеглена кожа  Joy Ама де викаш здраве да е  Grinning да имаме сили да учавстваме в тренировките.

# 387
  • У дома
Само да добавя нещо, което ме впечатли и отивам да чета назад...

Доктор Michael Mosley - ето една статия http://www.telegraph.co.uk/men/active/10584764/Can-20-seconds-of … n-in-the-gym.html
Аз лично намирам логика в неговата програма. Има и книга - “The Fast Diet”
HIT до дупка за добър резултат. Ето как изглежда за цяла седмица
1 ден - 3 пъти по 20 сек HIT, на колело, пътечка с голям наклон... сърдечния ритъм да удари тавана. Почивка 10 сек
2 ден - силова, само 7 минути като се отделят по 30 сек на мускул с 10 сек почивка при смяна на мускулните групи
3 ден - HIT
4 ден - почивка
5 ден силова
6 ден - HIT
7 ден - почивка

# 388
  • София
Леле, Викито не я слушайте, леля била ...  ooooh! къде се набута и ти при лелите  Stop Такива лели да са всички!!!  Корема щял да и се влачи ...  Joy леле, леле, ама глупости на търкалета!!!! Каква спортна мацка е, къде видяла корем, пък и да се влачи ...
Ше те перкам, Викче  Hug

Атланта, браво че всичко е наред при теб  Hug Hug Hug

Шемс, благодаря, че сподели подробности  Heart Eyes Ама как само на тараторче, не си ли гладна  Embarassed

Мерчо, утре ще я изпердаша тая тренировка, времсо Шоновата, ей така, за пробата. Да видим  Crazy Ама като я гледам, със сигурност ще се скова. Тогава така бях настъпила Д-то, че мир не му давах и то беше свикнало  Twisted Evil
Мерси за акаунта   bouquet

# 389
Vici  Joy

Аталанта  Hug Praynig

Отчет - Ден 3 на ФБ Рунд 4 - и двете тренировки ми харесаха.  Довечера, след като си хапна пица
Скрит текст:
оправданието ми е, че детската градина на малчо набират средства и пицарията дава 20% от продажбите на детската градина ...
ме чакат 5 км бягане по план.

Относно тренирането ... определено трябва да е добра комбинация от хранене и тренировки ... самите тренировки също трябва да са добре подбрани.  Ето, гледам как Руми тренира:
Monday – Short (20-25 min) full body
Tuesday – Upper body
Wednesday – Lower body
Thursday - Rest
Friday – Cardio
Saturday – Long (over 40 min) full body
Sunday - Rest
Ами аз определено отделям повече време за тренировки, пък още съм си в групата на лелките  Joy ама нейсе, юни с ММ ще сме младоженци, така че ще имам време да позамисля повечко върху начинът си на трениране и хранене ...

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 18:56 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт