Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 547
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Много хубава статия от Лазар Радков: http://www.livetolift.com/2009/05/15/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D … 0%B0%D0%BD%D0%B8/

# 391
ЕЕЕ Вивка   Heart Eyes знам си аз какво хортувам. Камери и апарати по-надалеко за всеки случай и за по-сигурно пък нека да е чар пак Joy нали така Mamma Mil.

Чакайте, че забравих да се отчета по напред (виж излезе ми от акъла и за какво влязох тука даже Embarassed Joy). Снощи правих ето това за горна част с 3кг гири:

http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Upper-Body-Dumbbe … ining-Routine/9c/

+ това за total body:
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Total-Body-Exerci … oball-Routine/9f/

+ 100 лицеви (5 серии по 20 с по 2 мин почивка между тях, почвах ги хубави и къде до 10 като стигнех смъквах коленете за остатъка до 20).

# 392
  • Пловдив
Аааааа, никви лелки няма в нашта тема, ей
.. Че като гледам на викито ника, ми е наборче, а аз все още се зова какичка  Hug Ако някой се обърне към мен с "жената" или "тази женичка" , просто ще лежа за убийство после, пууу как мразя това българското именуване. Хората в чужбина си имат име и това е, ако не го знаеш, най-много лейди да ти кажат, а то звучи ехеее изискано.
Мерси за книгата на Боб, интересна е и ще я ползвам. Даже някой скини тип ще спазвач-като пиенето на вода преди всяко хранене например. За ябълките и плодовете ще спазвам, като сваля 2-3 кила тлъсто от себе си.
ММХ от мен днес...
Да питам за хубав протеин? Реших да си купя и едно ядене или снакс да замествам с шейк, може би утрин след тренировка.
,А аз след Шемс,като Вики, нема да пусна никога снимка, освен ако не сваля грандиозно и неочаквано 5 кила сланинки. За,яденето-днес съм на яйца и салати. Ще има 2\-3 ягоди след малко. Лека вечеррр  chef

# 393
А бее момичетааа са поразгледах английските тренировки на Руми - егатии тренировкитеее сааа - има бая разлика от бг-те, а тя с каква идея ги е снимала тези някой знае ли Simple Smile

# 394
Оооо, английските са по-яки от българските  Crazy Там никой не й казва кое как да снима и са по-брутални  Laughing

# 395
  • Има много детски смях.
Последните 5- 6 дена ми бяха изключително напрегнати, основно в семейно- здравословен план, та не ми беше до тренировки. И до празници не ми беше. Но вече всичко е зад гърба ни и от утре отново съм с вас!!!  Heart Eyes

Истината е някъде там  Joy- това относно дискусията за храненето  Peace Много полезна. За всяка гледна точка.  Hug

ТиДиАй, благодаря за книгата на Боб, сега остава да намеря време да я прегледам.  Wink Също и рецептите ти за смутита звучат страхотно. Ще се тестват, непременно.

А какво ще кажете за чудесното бг "обръщение" леличка или лелка  Sick Sick Sick Една простакеса от съседния блок така ме описва на детето си-" НАправи път на ... да мине, МА!!!" Аз пък се правя на недоразбрала, че става въпрос за мен  Joy Joy Joy

Да питам за хубав протеин? Реших да си купя и едно ядене или снакс да замествам с шейк, може би утрин след тренировка.

И на мен би ми било интересно да чуя някоя препоръка, че напоследък се замислям и аз за нещо подобно след тренировката сутрин. Румяна, ако не ме лъже паметта, в указанията й към хр. режим, препоръчваше някакъв протеин, ако някой случайно иска да пие. Ще проверя след малко.  Peace

Сега отивам да си направя вечеря- няколко листа зелена салата, краставица, домат, лук, чесън, яйце, мазно овче сирене. Много вода.  Peace

# 396
Любче  Heart Eyes аз след неделята дето бяхме на парти от как определиха мъж ми като мой по-малък брат съм направо speechless  hahaha Joy и затуй такъв негативизъм ме е превзел. Ама нищо де шъ си налягям парцалите да не става по-зле  Joy

АА Umma  върнах се да ти отговоря за протеина, макар че не съм Люба. Много четох и се чудих пък накрая викам айде ще пробвам. Аз пия по една доза вечер след тренировка. (5 мин след по-точно). Около 20гр протеин ми се падат дефакто от него. Повече не искам, т.к. поначало си се храня ВМ-НВД и от там си набавям останалото количество за деня. Но ако си вегетарианка предполагам трябва повече да пиеш (1,5-2гр на кг активно тегло е по принцип, но се има в предвид и протеина койте изяждаш с храната). Според инструкциите твоето количество което си изчислиш можеш да го пиеш 3 пъти на ден, като едната доза трябва да е непосредствено след тренировка. Аз го пия го от скоро, тъй че резултати не мога да споделя някакви видими. И мускулна треска си ме хваща пак, и когато съм изморена пак съм изморена и всички подобни красоти пак са там. Като свърша бидона няма да купувам друг, понеже много сладко това нещо (явно е подсладено с някакъв боклук, т.к. въглехидрати няма и захар). Толкова сладко, че ще повърна от сладост, казвам ти честно стомаха ми се обръща. Ама дадох 60$ за него няма да го хвърля я, а и съм добро прасенце по принцип.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 20:03 от vici75

# 397
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Simple Smile Отчитам се с Cardio Recovery Simple Smile Много обичам, когато на йога цялата ставам вир вода (да не използвам по-чаровния израз.... )

Вив Не съм гладна! Това ми е любимата "напитка" през лятото! Защото солта задържа водата в организма, не чувствам глад. Пия страхотно много вода (само до обяд съм му обърнала 3-4 шишета по 0.500л. ), така съм устроена като жаба още докато се събудя, ще кажеш цяла нощ сол съм  baby_neutral  Дори съм забелязала, че когато започна да чистя мазнини, дори да ми къркори корема "гладен съм" , то е на психосоматична основа. Това се преборва с първата седмица, седмица и половина.
Скрит текст:
Примерно меню днес : огромна чаша чисто кафе, 10ч. яйце. Обяд на крак 200гр кис. мляко с мюсли. 14 ч яйце, вечеря след тренировката - 200мл супичка с гъбки, около 150-200гр филе с моркови и някое картофче и 50гр сиренце.
Момичета няма лелки....  Wink
Скрит текст:
( в далечната 2012г) В америката ходех на Йога клас с една българка. Дамата беше родена около 72-74г. Искам да Ви кажа, че когато се запознах с нея, тя тежеше 120кг. За около година с Йога, тае бо, изчистено хранене, наблягане на сурови ядки и добри, приготвени домашни храни, тя свали 60кг. И последно, когато се видяхме изглеждаше страхотно 62кг реално тегло. Да вметна, че ръстът й е около 165см. Сами може да прецените за какво си говорим!

Любче важното е ти как се харесваш, когато имаш желание ще промениш това, което не ти допада. Въпрос на воля!
Скрит текст:
(казвам го, защото преди години имах проблем с кг, голямо Йо-йо имаше поради ред причини - физически, емоционални.... )

# 398
Друго си е човек да си размърда кръвта. Чия пудингът е на път да се превърне в любима закуска.
Хубав протеин... Синтетичен ли? Де да знам, влезте в някой специализиран магазин, затворете си очите и който хванете, той ще е.  По начало съм предубедена към всичко на прах с по 2 листа съставки, което трябва да е в пъти по-полезно за мен от истинската версия. Но по начало самата аз съм доста шашава, така че... Аз бих гледала за това - захар в една доза, други вещества, които не искам да попадат в тялото ми. Една хубава алтернатива е бурканче кокосово масло, сурови какаови зърна, хлорела, спирулина, мака. Левчетата, отделени за "хубав протеин" с кеф бих ги похарчила за някои от тези. Или всичките. При положение, че повечето тук се хранят НВД, спазват го, хапват качествена храна каква е целта не мога да определя, с колко ще подобри резултатите?

# 399
искам рецепта за чиа пудинг

отчет : тае бо

# 400
  • Има много детски смях.
По време на първата бременност ми се налагаше да пия протеин, по лекарско предписание и помня, че беше с ванилов вкус, но за сметка на това- много гаден  Sick Но оттогава мина доста време, 9 години близо, нещата на пазара може и да са се пораздвижили  Laughing Не съм вегетарианка, напротив, в нас без месо на масата не се сяда, строго месоядно семейство сме. Но напоследък сутрин въобще не ми се закусва, после нямам време, обядвам нещо бързо на крак основно, та за такива периоди ми се иска сутрин да си приемам нужния пауър. Напълно възможно и да не съм права, просто разсъждавам в тази насока напоследък.  

Относно "лелките"- най- смешното в цялата ситуация е, че аз грам не приличам на такава  Simple Smile Това ми е минутката за реклама  Joy Просто на онази особа такъв и й речникът  ooooh! Не, честно, обикновено към мен се обръщат с момиче, понякога /което наистина го чувам все по- рядко- момиченце/. Но това го отдавам и на акселератизма сред днешните подрастващи напоследък  Whistling
Да не говорим, че "лелка" е състояние на духа.  Tired
И най- отговорно заявявам, че като изкарам пресата, и аз ще пусна снимки  Blush

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 21:33 от Umma

# 401
  • София
Много сте писали, успях само по диагонал да прочета.

mimeime, тренировъчните програми нямат връзка помежду си, така че могат да се правят в произволен ред. Зависи какви цели и опит имаш. Ако си начинаеща, не почвай с Инсенити. Може да пробваш Т25, там винаги показват и вариант за начинаещи.  Peace

...
Много благодаря!   bouquet

# 402
# 403
Umma протеина не ми е гаден на вкус, но това което ме влудява е концентрирания сладък вкус. Моя е някакъв шоколадов.  А на теб може и да ти е бил гаден от бременностаа тогава. Знам ли, те и технологиите са се променили от тогава, може и да са ги подобрили сега.  Твоите разсъждения ми звучат логично, ако наистина поради някаква причина проспукаш хранене. Аз понякога пък не ми се яде месо, имам дни в които карам на яйца сирене и масло,  но от тях пък абсурд да набавя 50-60гр протеин. Та в такива дни цоцам от протеина.

Е тя Любчето е права, само ние май тук в БГ се какосваме и лельосваме. Ни на свекървите си викат майки, ни към по-големи и възрастни се обръщат с тези странни наименования. Леля се ползва като обяснение за роднинска връзка. Всички си имат имена и толкоз.

# 404
Най-после да се разпиша и аз! Начало на Бета фаза от мен за днес с Core Cardio. Бях изморена, но дадох всичко от себе си и съм доволна, май излизам от летаргията най-после.

Огромно благодаря на Мама Мил за програмата и на ТДИ за книжката!  Hug

Скрит текст:
Да добавя друго мое любимо нашенско обръщение - "госпожа". Към една позната на моята възраст (26) така се обърнали в (забележете) съда в столицата. А тя не е като да изглежда на повече от 18  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт