Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 550
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
И на мен като ми кажат госпожа и гледам ей така  Shocked Алоууу, на мен в дискотеката лична карта ми искат още?!  Joy Joy Joy Ама си ги поправям де... госпожица съм си! Иначе госпожа е къде, къде по-добре от лелята.... ooooh!

# 406
Здравейте момичета Simple Smile
След отсъствие около седмица се завръщам  Flutter
Не съм тренирала по време на празниците, бяхме за 5 дни в Берлин и се убихме от ходене. Не ми оставаха сили вечер да посещавам фитнеса там или да тренирам нещо в стаята  Crazy
Днес обаче имам отчет  Simple Smile
Час и половина флексибилити клас, мъжки шпагат  Peace
Два часа преди часа наваксвах с темата и видях страхотното тяла на Шемс(поздравления за което  Peace) и така се надъхах, че изрових една тренировка от блендъра и я направих преди класа  Laughing
Това правих http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Total-Body-Toning … ut-You-vs-You/i0/ Много приятна тренировка  Peace

# 407

Благодаря,може с прясно мляко, нали?
Шемс, не помня дали казах, че си страхотна! Сигурно мотивира много хора вкл.и мен.

# 408
  • София
Вчера качих в нашия акаунт част от Инасанити и взе че свърши мястото  Close
15 ГБ е само ...

# 409
Предлагам да махнеш Инсанити и да качим примерно тренировки като на Джо Дилън, Боб Харпър. Инсанити го има в цял интернет. Ако случайно някой каже, че не може да го свали от някъде, тогава ще направим втори акаунт ще го качим  Laughing

# 410
Отчитам горна част - Умирай трудно 1 - ауу много ми хареса тази тренировка на този етап ми идва тамън, но с високо интензивната аеробика мисля, че ще имам проблем, но ще я направя утре Simple Smile

# 411
  • София
Готово  Flutter

Мятам се на Английското бразилско дупе на Румката.  После ако ми остане мускул може да направя и днескашното ми Кор Кардио, ама не обещавам  Mr. Green Ще се отчитам по-късно.

# 412
  • В полите на Пирин планина
Направо ви се кефя на ентусиазЪма  Mr. Green

Аз изобщо нямам толкова време за тренировки, ама и с 30-тина минути от снощи ще се включва, скромничко  Peace

# 413
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Гледам интересна тема сте подхванали - на мен на една НГ ми искаха ЛК в Билла като купувах шампанското. А като бях с бременна с Борис дойдоха да ни засичат водата и жената, която засича ме гледа с корема и ми вика "къде са майка ти и баща ти" и аз казвам "те не живеят тук", а тя "ти защо не си на училище" и аз  Shocked  и казвам "аз съм на 25, не ходя на училище"  Laughing 
После на работа с един колега придружавахме едни скандинавци ако не се лъжа бяха и си говорим на англ. и колегата ми вика "ти сега ли завърши" и аз "да" като имам предвид бакалавърската, при което колегата "английската гимназия ли"  hahaha 
И сега в болницата като родих една от сестрите ме пита на колко години съм, но там са доста дискретни и друг коментар нямаше, въпреки това ми стана ясно защо ме пита  Laughing

Аз днес съм на това: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Full-Length-Kettl … -Body-Routine/99/

+ http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/At-Home-HIIT-Work … -for-Fat-Loss/a6/ 
като последното ще го правя по-късно, че малкия без да го усетя минал и ударил паузата на компютъра и аз ги правя тези Sidewinder Mountain Climbers  и си викам какво стана, този няма ли да отброи вече, по едно време отивам и гледам то на пауза  Crazy викам му на малкия "ще ме умориш, ей" той ми се смее

# 414
Привет и от мен!
За днес "Умирай трудно II – тренировка за долна част на тялото с ниско интензивна аеробика". Много съм доволна от себе си- изпълних я цялата без изменения, прекъсванив и т.н.  newsm44

Фъстъчке, аз вчера правих "Умирай трудно I" и дне симам такава мускулна треска на мусколите на гърба на корема , много съм доволна за сега от тази програма. Усещам натоварване и съм много амбицирана. Мисля да я правя 6 седмици, като ще почивам 1 път седмично. Ще редувам УТ 1 и УТ 2 от понеделник до събота, а в неделя ще почивам. Обещавам снимки накрая Simple Smile

Да попитам може би 100 пъти сме го говорили това, не мога да го намеря, някъде го чеох . . .

Какво е най подходящо да се яде след тренировка? Въглехидрати, проетеини, белтъчени? Имам голям проблем с прясното мляко , обужавам го newsm53, в комбинация с мюслите прекалявам. Днес изядох последните мюсли с прясното мляко и мисля скоро да не купувам. Ще се опитам да се храня ВМ НВ.

ХУбав ден, спортни дами ! Simple Smile

# 415
  • Stavanger,Norway/ Varna
Неможах да видя Шемс Sad, незнам защо ги махате тези снимки..

От няколко дни съм извън строя, много силна криза на сенна хрема получих, от хапчетата само ми се спи и съм като парцал, едва работя. Днес ако се насиля може и да тренирам Sad

# 416
  • София
Бясна съм  #Cussing out
Започнах си нормално тернировката за дупе на Румяна, но от жестока, непрестанна болка в кръста не успях да я направя качествено, нито цялата.  Направих само първи рунд и то със спиране, с изгърбване, за да ме отпусне болката и т.н  ... въобще, абсолютно нищо не направих. Като гледах Румяна колко е размазана, а аз въобще, ми стана ясно, че просто си губя времето.
И се чудих, чудих защо така се получи, то от сутринта ме боли кръста ... и накрая се сетих.
От тежката раница на дъщеря ми, която носих пеша тази сутрин до училището  ooooh! На отиване още ме заболя кръста от това чудо, на връщане вече си ме болеше сериозно, явно днес ще си ме боли от неправилна стойка.
Много ме е яд, ама много.

За реванш, защото полудях, си направих Шоновата и за първи път такава пот се ля от мен, буквално пръсках във всички посоки  Shocked Да не казвам, че и бельото ми беше мокро. Наистина не знам защо така се потих днес, отдавам го на вчерашното ми хранене, което беше 86% мазнини (тези дни правя фат фаст).

# 417
Акаунта е
Скрит текст:
ТДИ, Мери, качих и четирите програма на ФБ там.  Peace

# 418
  • Пловдив
Айа, огромно благодаря!!!! Hug Не знам кога ще имам време за толкова дълги тренировки като тези в програмите на ФБ, но ги планирам за удобен момент в бъдеще...  bouquet
За днес отчитам 15 мин за долна част и Total Synergetics от P90X3. Хареса ми. Mr. Green

# 419
Никой ли няма да ми отговори за храната след тренировка?

Общи условия

Активация на акаунт