Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 555
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Меги, май нещата там са колкото хора, толкова и теории ...  newsm78
Аз не спазвам някоя теория, ям си когато огладнея, както си се храня по принцип. Може и да греша, не знам, но непосредствено след тренировка не ми се яде и предпочитам да слушам тялото.

# 421
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Акаунта е
Скрит текст:
ТДИ, Мери, качих и четирите програма на ФБ там.  Peace
Айа, благодаря!

Исках да ви кача един пилатес с топка, който правя от години и е много приятен, но нямаше достатъчно място.
Затова качих гладиаторите и книгата, ако някой иска да качи нещо - да ги изтрие. Линковете, които дадох към дропбокса, все още работят, така че може и от там да ги дръпнете Simple Smile То май  ще ни трябва повече от един профил с тези големи видеа Laughing
Аз имам на Зузка ZWOW с програма и т.н., обаче щом за пилатеса няма място, за нейните съвсем няма да стане  Rolling Eyes Имам и две хубави зумб-и, йогата на Боб и Chalean, както и още една с програма за детокс на Sadie Nardini, ако някой иска, ще ги кача Wink

И аз не ям след тренировка  Rolling Eyes

# 422
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте,

Днес се "хванах" , че си броя бутилките с вода вече си взех 7мата по 0,500л - учудвам се дефакто какво количество.... Относно водата и нейният прием искам да споделя тази част от статия, която намерих днес -
Скрит текст:
Изключително важно, а често сериозно пренебрегвано, е включването на вода и напитки в диетата. Водата е незаменим нутриент за живо­та и метаболизма. В условията на усилена телесна редукция, повишена обмяна и ускорена мобилизация на мазнините от депата, адекватният прием на вода и течности е особено не­обходим. Човек трябва да пие около 2 литра течности на ден, а в режим за отслабване – 2,5, дори 3 литра дневно. Обез­водняването може да причини главоболие, умора и липса на концентрация. Хората, които редовно приемат малко коли­чество течности, в дългосрочен план рискуват да имат пробле­ми с бъбреците, умствените функции, храносмилането, дори и със сърцето. Количе­ството кръв, което циркулира в тялото, отразява количеството приета вода. Ако водата е не­достатъчна, може да се намали кръвоснабдяването на сърце­то, мозъка, мускулите и всички важни органи, с което ще се на­рушат нормалните им функции. Затруднява се елиминирането на разпадните продукти от об­мяната, нарушава се водноелетролитният баланс, създават се условия за възникване на кетоацидоза и ацетон в урината. По време на активна физическа дейност и спортни занимания се препоръчва прием на вода преди, по време и след трени­ровката.

Айа Много благодаря за ФБ! Бях ги забравила!

Моля, някой беше споменал, че ползва  Dropbox. Там по-голямо ли беше мястото за съхранение!? Видеата са големички файлове, или варианта е компресация (ако е възможна), или по-голямо хранилище Simple Smile

# 423
  • Canada
Никой ли няма да ми отговори за храната след тренировка?

Непосредствено след тренировка - протеинов шейк.Рецепти в нета колкото искаш. Някои хора пият и протеин на прах, изборът е твой.

# 424
Здравейте, момичета, насочете ме моля къде да погледна коя програма е най подходяща за отслабване за начинаещи. Благодаря   bouquet

# 425
Здравейте, момичета, насочете ме моля къде да погледна коя програма е най подходяща за отслабване за начинаещи. Благодаря   bouquet

Бих препоръчала програмата за начинаещи на Руми, 30 Day Shred - Jillian Michaels или Джо Дилън. Но това го казвам на прима виста. Има много други програми, които също са подходящи, но не искам да те обърквам повече.  Започни някоя от тези, а постепенно разглеждай какво има на първа страница  Hug

Отчет от мен 3.5 мили бягане тази сутрин.  Вчера след пицата и вечерните процедури покрай децата стана прекалено късно  Rolling Eyes Обедно смятам да пробвам ето тази 10-минутна на ФБ - http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Standing-Abs-Work … es-Lower-Back/ir/ Морнцео в БГ вече е резервирано, та че няма време!

# 426
# 427
Завръщане в редиците след празниците с Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism    Grinning

Дадох си 5 дни почивка от тренировки, правих и хапнах козунаци. Малко вино по празниците, излети и така. Важното е че поражения няма  Mr. Green
Даже вчера вечерта като приспах децата прочетох темата, така че не съм изпуснала нищо  Wink

Shems
, просто красота!

Дискусията за хранителните режими, която имаше в предните страници е много добра и винаги полезна  Peace

Say My Name аз започнах в началото с Beachbody - TurboJam и Tae Bo с Billy Blanks
Прегледай и програмите на първа страница  Peace

# 428
Забравих и аз да кажа на Шемс вчера, че изглежда прекрасно!

Днес отчитам почивка заради начало на МЦ.

Преди малко попаднах на книгите "Skinny Bitch" и "Skinny Bitch in the Kitch" и ще ги кача в гугъл драйв, ако и на друг му е интересно. За жалост са на английски, но съм чела, че са много полезни за кандидат-вегани. Аз още съм далеч от това, но информираността никога не е излишна  Peace

# 429
  • Canada
Още една много добра, като продължение на линка от Вив:

Загуба на мускулна маса при кардио дейност

# 430
# 431
Аз вчера изпих много вода! Днес съм едва на литър, но докато си легна може да станат 2.  Crazy
Днес що въглехидрат изядох.... и сладолед ядох.... 2 дни съм ОК с храната, 5 ме няма  Joy

Определено трябва да си намерим по-голямо хранилище за тренировките Simple Smile

Мисля че във 4shared.com може да си направим акаунт и да си качваме ли качваме.. Мм, не. И там са 15 гб, но разбрах, след като направих акаунт. Имейлът и паролата са същите, за да влезете и там.
Може би по-правилният вариант ще е да не качваме нищо, докато някой не каже, че иска дадена програма, но не може да я изтегли от дадените му торент варианти?  newsm78

# 432
  • София
Да, май това е един добър вариант Peace

Аз задържах два кг вода в следствие от яденето на козунак по празниците и се върнах два месеца назад в обиколките. Много, много съм си ядосана ...

# 433
Еее, Вив, водата се изхвърля за още 2-3 дни. Това е вода, не са мазнини. За толкова кратко време не можеш да надебелееш и да изгубиш такъв труд, споко. Че става бързо, става, ама чак пък толкова бързо не.

# 434
  • София
Мерка, благодаря ти за подкрепата  Hug
Лошото е, че познавам този сценарий прекрасно и ако не направя нещо тази вода ми стои месеци. Най  - много ме е яд, че бях започнала да виждам релеф и по корема и по краката, а сега е доволно загладен. По 3 см. Съм качила навсякъде. Вода, вода ама си изглежда като мазнина.  Абе мани ...  Close
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт