Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 560
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Със хубава храна и много вода за няколко дни ще я изхвърлиииш, не се филмирай  Crazy

# 436
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Минавам размазана да се отчета, от 17.30ч до 19.00 се "мотах" в морската.... Cardio power & Resistance, после Джо Дилън и се доразмазах със спринтове... Едвам се довлачих до вкъщи!  newsm44 Много готинко се чувствам Simple Smile

И аз, когато задържвам вода "надебелявам" светкавично! Но след няколко дни всичко се оправя. Напоследък  в колосалното количество вода слагам резен лимон... или половин изтискан лимон! Кожата ми силно се повлия от това ( може би след втората седмица) Много доволна!!!

Благодаря за думите момичета!   bouquet

Say my name ако тепърва стартиращ физическа активност - ти препоръчвам горещо Били Бленкс с неговото Тае Бо.

Може би по-правилният вариант ще е да не качваме нещо, докато някой не каже, че иска дадена програма, но не може да я изтегли от дадените му торент варианти?  newsm78

Съгласна съм!

Очаква ме масаж, ще се разтопя от релакс! Хубава вечер момичета !!!

# 437
  • Canada
Вив, споко, ако си комбинирала стабилно ядене с алкохол по празниците, ефектът е такъв Grinning
Направи си един еднодневен детокс и ще си ок.

# 438
Меги, след тренировка приемам протеин (за захранване на мускулите), бавни въглехидрати (суров плод; за да не бъде "изяждана" мускулна маса), източник на витамини (сурови зеленчуци; чудесно се усвояват по време на ускорен метаболизъм) и магнезий (против крампи). И много вода.

За днес 30 мин Джо Дилън и това от новата петдневка на Блендъра:

Утре е национален ден "Заведи децата си в офиса", та ще водя моите фръцли в Tough Mudder HQ. А да видим дали ще могат да заспят от ентусиазъм Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 04:45 от Фея Кръстница

# 439
  • София
Меченце, не съм и близнала, не съм много по алкохола. А и ядох по билдърски - козунака на отделно хранене ...
Какъв детокс? С цитруси ли?  Embarassed светни ме моля Blush
Шемс, като гледам как тренираш и как се храниш, вечу виждам защо имаш такова красиво тяло и такива феноменални резултати  Heart Eyes
Голям стимул си ми, благодаря ти!

# 440
  • София
Айя, добре завърнала се!  Hug

Бобченка, успя ли да пребориш неразположението?

Отчитам тренировката от вчера след работа - 30 мин.кардио на кростренажор + 15 мин.корем.

За днес съм си харесала ето тази 40 минутна: www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Kettlebell-til-you-Drop- … Workout-Video/dv/

И аз като Вив съм задържала вода явно ... към 2 кг. Като видя 59 на кантара и подивявам.... Sad

# 441
И аз съм като вас нещо след празниците кантара отчита на горе със всеки изминал ден  Shocked Shocked Shocked .Уж си правя гама фазата...Нещо обаче не ми допада.При бета фаза тялото ми се оформяше по добре сега с тази гама за две седмици освен ,че се чувствам по дебела друго не става.Някакви идеи на какво може да се дължи и препоръки за други тренировъчни програми в къщи?

# 442
  • София
Не е от Гамата, гаранция.
Или си задържала вода, това се разбира ако кантара рязко е скочил нагоре, или си увеличила храната като цяло. Но не го отдавай на тренировките, от храненето е.

# 443
  • Пловдив
Дзаааак! Отчитам днес Триометрикс, поизпотих се, бива.
Вивче, красавице, споко, нали мазниш,ще я,източиш водата за 2дни, не за 2 месеца, нямаш проблем Hug Обаче ме притеанява защо толкова бързо и по много задържаш вода, само за 2-3 дни. Може би трябва някак си да увеличиш с една идея въглехидратите,,а? Много голям този скок за два дни, то направо организма ти се е шокирал..
За гамата-няма никакъв вариант да се дебелее от нея, тя е с много кардио елементи пак, аз я правих два месеца и тогава имах супер изчистено тяло и свалях всяка седмица , хем и с леки првгрешения. Hug Аз същи като Вив виня храната #Cussing out.
Сега, да се похваля за два дни стриктно Шонско юредизвикателство съм източила 2кг вода. Смятам,че до уттре всички празнични поражения ще си отидат  и щр ми останат 1-2 кг плаващи сланинки, за да си стигна формата от ноември. Жалко,че няма да,мога сега да откарам седмицта,но нищо. От 7 май пълна седмица
Лек и ползотворен тренироъченн ден

# 444
  • София
Любче, да бе, от шоковото вдигане на инсулина са тия поражения, знам си яз ... ама да не се мина, като че ли пропускам нещо велико ...
Ще я източа, ясно е, тоя филм съм го играла досега колко пъти, ехее ... бройката не им знам. Обаче сега много ми замазни резултатите, затова така се ядосвам. Имах голям напредък напоследък и директно ми отиде в трета глуха.

А ти да пуснеш една снимка, ей!!! Да те видим каква си хубавица, не се крий  Twisted Evil

Ще го погледна какво беше Шонското меню. Че сега като си представя 6 почивни дни и лошо ми става вече.  ooooh!

# 445
Отчет за днес -Умирай трудно I – тренировка за горна част на тялото с високо интензивна аеробика
Да си призная без 2 интервала от аеробиката, наиситна ми даде зор  sweating
Утре рано тръгваме на екскурзия за 3 дена, няма да мога да тренирам, затова си мисля поне тази вечер да направя аеробиката, но да видим.
Благодаря за отговорите за храненето след тренировка, днес хапнах една кофичка кисело мляко (видях, че Румяна го предлага за закуска в диетите си) и един грейпфурт (бавни въглехидрати). Не мога да се сетя къде четох за това какво точно трвбва да се яде, ако го намеря пак ще ви пиша.
Тези 6 почивни дни направо ме плашат, едно ядене пада у дома, че после не мога да се побера нито в дрехите си, нито в кожата си  newsm77

Хубав ден!

# 446
Отчитам високо интензивна аеробика от умирай трудно 1 - много добре ми дойде Simple Smile по късно може да метна една йога Simple Smile

# 447
Момичета, страхотни сте!
Аз от два дни съм със спукан прешлен и на легло. Идният месец ми е забранено всякакво движение освен леко мърдане - направо не мога да се побера в кожата си.
Ще трябва да си направя някаква сериозна рестрикция и на храната, ако не искам да стана слон, защото и кортикостероиди ми бият  #2gunfire

Но ще се вдъхновявам от вас и се надявам бързо да ви стигна  Heart Eyes

# 448
Like_Smoke, какво се е случило с теб  Shocked Стискам палци да мине по-леко и по-бързо  Hug

# 449
Еййй, нямам време да пиша, само чета. Smoke съжалявам, оправяй се бързо!

Тренирам 4 пъти седмично, правя на Руми „Божествени тела”. И съм качила 2 кг., аз съм прасе! Неможах да устискам по празниците и имам ядене на сладко 3-4 дена. Чакам и мц всеки момент и е ужас! Как да я преборя тая психика незнам. Сега мисля да си взема едни билкови хапчета имали изолиран серотонин и билки, пък дано помогнат. Цял ден ям яйца и салати, вечерям риба или скара и салата, спрях да пия всякакъв алкохол, и като се заситя идва ред на сладкото. Ям и се мразя.Sad Вчера прибрах и изхвърлих всичко що има захар, оставих един черен шоколад. Ще ям по 2 блокчета след вечеря.Искам да смъкна 5 кг. толкова е малко, а е толкова много, липсва ми мотивация в момента:-(

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 13:11 от LoveLife

Общи условия

Активация на акаунт