Ти какво сготви? Снимай, покажи! 117-та тема

• 160 663
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Надявам се, че приемате нови попадения Simple Smile
Записвам се с:

Макарони със сирена

Папарделе с червен сос

и Мини Кесадияс

# 676
  • София
Сметанов десерт с череши

# 677
Mrs. Johnson, добре дошла в темата.

От мен закуска.

# 678
Тайна, може ли да дадеш упътване как направи тези апетитни картофки в кукър? Каква марка ти е? Имам едни картофки вкъщи, а семейството не ще вече задушени с масълце... та да ги зарадвам малко...   bouquet

# 679
  • София
Тайна, може ли да дадеш упътване как направи тези апетитни картофки в кукър? Каква марка ти е? Имам едни картофки вкъщи, а семейството не ще вече задушени с масълце... та да ги зарадвам малко...   bouquet
С Филипс съм.А иначе картофките, дори и на отворен капак станаха меки,като задушени, а не хрупкави.Просто сложих лъжица масло и лъжица олио и пуснах на пържене,отначало на затворен капак до омекване, после отворих да се запържат,като от време на време разбърквах.

# 680
Новости в менюто вкъщи - бадемово мляко. В стремежа си да се храним малко по-здравословно допълвам менюто с нови вкусни рецепти.

# 681
Руло Стефани и кремче с ягодки

# 682

Добре дошла на Mrs. Johnson и добре завърнала се на ZorniZZabouquet  bouquet 
Тайна, разкошни картофки! Heart Eyes  bouquet
Love`s Green Kitchen, и тоя тип медовици са чудесни, сочни и пухкави! Heart Eyes Не си го представям сух, но, ако е така - или кремът е бил малко, или не си изчакала нужното време, колкото повече стоят, толкова по-хубави стават! Чудно изглежда, а как ми се иска едно парченце..... Heart Eyesbouquet
При megansg ком тужур вкуснотии! Heart Eyes Laughing  bouquet

Нещо като омлет

и "Ангелски-те сълзи" , за пръв път толкова малко сълзици пророни, винаги е бил "ревлив" newsm78

# 683
  • Бургас
Тайна, разкошни картофки! rossonera, винаги толкова изящно поднасяш храната!   
Гисчо, и овкусената вода и бадемовото мляко - СУПЕР!
Лабрекс, много харесвам всичко с извара. Ще разплача ангелите днес -утре!
Зори, уникален кейк!

Катмички

Питка

Шкембе на фурна

# 684
бат` ти Бонго се наплюска като попско дете на задушница (снимки ... друг път  Laughing), но на такова мезе не мога да устоя. дай му координатите , а от мен ще е белкото (бялото вино).  hahaha

# 685
  • забравих си мисълта...
Ами то не знае човек кого по-напред да похвали.
Labrex, както винаги с нейните неустоими кулинарни шедьоври, Megansg с неустоимите лакомства, Гисчо напоследък ни поднася съблазнителна здравословна храна, Capt_Flint пък ме развесели с нейният сладкиш на дупки, Rossonera както винаги изкушава и ни кара да искаме, да си вземем през монитора, Lanvinka ни поднася красота и изящество, mimi0585 пък ни кара да преглъщаме, Genoveff също не ни прощава и ни изкушава, a Допка направо ме накара да се облизвам пред вида на прекрасните и´ череши и ягоди.

За всички останали кулинарни вълшебници.   bouquet

От мен торта "Mon Chéri" от отминалият имен ден на моите две момичета. Simple Smile

# 686
Моля да препоръчате замразено шкембе, което не мирише и не изисква много варене.
Нустоимо изглежда. Не съм готвила шкебе откакато фалира бизнеса на певеца Тодор Трайчев.
Бонго ме е изпреварил, все не мога да уредя с вкуснотии.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 22:16 от VAVA

# 687
Моля да препоръчате замразено шкембе, което не мирише и не изисква много варене.
те това не е убаво шкембе. не е ли да мирише на соли и минерали и да си го измиеш убаво... не ми го хвали. слушай кво ти пее радиото  #Cussing out

# 688
Не е хубаво да оспамвам темата, но ако започна да варя шкебе вкъщи, децата ще ме изгонят и дори мъжът ми няма да ме спаси. Според мен прясно шкембе може да се вари само на открито, а аз не разполагам с двор.

# 689
  • Бургас
Мосю Бонго е познавач Simple Smile. Веднага ти заделям от шкембенцето. Сега си се наял, ама и утре ден!

VAVA, аз съм иждала в магазините такова сварено, замразено шкембе. Вносно някакво. Никога не съм го купувала, обаче. Ако момичетата могат да ти помогнат с по-конкретна информация - добре.
Последното го купих от Кауфланд. То е полу-готово. Пак си иска варене. Е да, не мирише на еклери, спор няма.

Вени, чудесна торта!

Общи условия

Активация на акаунт