Вайбър

• 353 985
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 120
Няма как, или всъщност има, но е сложно и изисква инсталиране на други програми, за да излъжеш вайбър, че го имаш на телефон.

Ако вайбърът ми е бил само на телефона, а в момента е изтрита апликацията - как може да се ползва от друго у-во?

# 121
  • Пловдив
Ок. Значи се налага да го инсталирам на един таблет или на смартфон, които не искам да ползвам, и тогава да си го кача на лаптопа. А после мога ли да го махна от другите устройства?

# 122
Equisite, от другата тема разбрах, че има разлика между деинсталация и деактивация. Цитирам другата потребителка:
"Ако само си деинсталираш вайбъра от телефона, но не и от другите устройства, акаунта ти си остава активен. След 45 дни се изтрива адресната книга и хисторито, а самия акаунт след 1 година неактивност. Ако искаш да си затриеш целия акаунт заедно с историята и т.н. по-бързо от това, трябва да го деактивираш и тогава да деинсталираш вайбър. Т.е. спокойно може д асе праща съобщение от друго устройство с този вайбър акаунт, ако не е деактивиран акаунта, а само е изтрито приложението."
Когато на мен ми следяха Вайбъра, аз го деактивирах, без да премахвам самото приложение. Това става като отидеш в настройки,privacy и последната опция deactivate account. Това със сигурност премахва всички останали акаунти. Така че може би е най-добре отново да го инсталираш, активираш и после деактивираш.
По другия въпрос-да, вариант е да го инсталираш на чужд телефон, с твоята карта, да го сложиш после на компютъра и да пробваш да изтриеш самото приложение от телефона, без да деактивираш акаунта на телефона, за да не изчезне и този на компютъра.

# 123
Искам да си сложа Вайбър само на лаптопа. Със стар телефон съм без интернет.
Можеш, като инсталираш Android емулатор. Така ще имаш всички възможности на смартфон, но на лаптопа. Можеш и игри за Android да играеш, ако поискаш.
MEmu - http://www.xyaz.cn/download.php?file_name=XYAZ-Setup Пробвай, безплатно е. Поиграй си.
http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/memu-powerful … -to-play-t3157906
Така ще инсталираш Viber на емулатора и ще можеш да го активираш без проблем.

# 124
  • София
Има ли начин да се разбира дали съобщението е прочетено както във фейсбук?

# 125
  • Пловдив
Има ли начин да се разбира дали съобщението е прочетено както във фейсбук?

Да! В настройки, в поверителност, има опции да споделяш дали си онлайн и също така има настройки да се известява дали е видяно съобщението.
Можеш да си ги променяш както си решиш за удобно!
Аз много често ползвам Вайбър - удобен е и много мои приятели го ползват Simple Smile

# 126
  • София
Защо на селото, където не е добър обвхата, но може да се говори и браузва - вайбъра има проблем - не иска да се свърже?!

# 127
  • София

Има ли начин по време на разговор с вайбър - той да не прекъсва поради позвъняване от мобилен номер? Т.е. да го приоритизирам?

LG G2 mini

# 128
  • Пловдив

Има ли начин по време на разговор с вайбър - той да не прекъсва поради позвъняване от мобилен номер? Т.е. да го приоритизирам?

LG G2 mini

И аз търся такъв начин, но до сега не съм намерила Simple Smile

# 129
  • София
Освен да спреш входящите повиквания, друг начин не се сещам.

# 130
Имам инсталиран вайбър и на лаптопа...Винаги ли ще ме показва онлайн, когато ползвам лаптопа, макар и да не съм във вайбър в момента?

# 131
  • Пловдив
Да, винаги когато си пуснеш лаптопа, ще си онлайн. Няма как да се скриеш.

# 132
Ако не си заложила по подразбиране вайбър да се стартира заедно със системата-не би трябвало да те показва онлайн. Но не трябва да си онлайн к на телефона.

# 133
  • София
Днес един приятел беше пуснал pdf файл във вайбъра. На телефона го отворих. Дестоп версията обаче зацикли.
Цитат
has sent a file message but currently your version does not support it. Please check http://www.viber.com/dl for updates
Рекох "айде от мен да мине ще те обновя". Но нова версия няма - 5.4.0 е. Преинсталирах. Пак не го отваря.

# 134
Ако не си заложила по подразбиране вайбър да се стартира заедно със системата-не би трябвало да те показва онлайн. Но не трябва да си онлайн к на телефона.
Добре, ако заложа вайбър да не се стартира заедно със системата, това значи ли, че ако имам някакви получени съобщения, няма да получа известие за тях, докато не вляза във вайбър да ги видя?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт