Вайбър

• 359 943
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 195
Нямам идея. Пробвай с някоя приятелка. Ако го блокираш, също няма да види seen.
Благодаря!  bouquet

# 196
  • София
Искам да попитам дали и при вас е така. Имам приятели с инсталиран Вайбър, но не ми излизат в списъка с абонати. Все едно нямат, не мога да им изпращам съобщения, а само да ги поканя да си го инсталират. Ако те ми пишат, мога да отговоря. Но иначе няма как да им пиша.  newsm78

# 197
  • Пловдив
Пробвай да го дейнсталираш и после го инсталирай отново.
Да не би да се е бъгнал нещо!
На мен пък често абонатите ми ги дава без снимка, а те имат.

# 198
Как е възможно за даден абонат да ти показва, че е бил на линия последно на 20/08/ и днес изведнъж да показва, че последно е бил на 19/08/... ? newsm78

# 199
Не винаги показва коректно. На мен ми казаха, че съм била онлайн до обяд, а аз си включих нета едва в  12 ч.

# 200
Някаква идея защо не мога да инсталирам вайбър на таблета?  newsm78 Опитвам да инсталирам версията специално за таблети и не се получава. Не инсталирам вайбър за първи път, но за първи път на таблет. Просто не стартира-стои на упътването и това си е.

# 201
 Преди около два месеца си купих нов тел. Инсталирах си Vaibar и изведнъж изчезна, след месец да речем. И сега как ли не пробвам, но не мога да си го инсталирам пак. Някакви идеи

# 202
Добър ден!
Имам проблем с видео разговора. При пускане на моята камера, аз чувам но мен не. Къде да търся проблема?

# 203
  • София
Да не би да имаш проблем с микрофона?

# 204
Без камера се чувам, с камера не  Tired
Втори апарат сменям и все същото.

# 205
Здравейте, как се отблокирва контакт във Вайбър

# 206
  • софия
Ако го имаш абоната= влизаш му на номера(снимката ) и горе в десни ъгъл има падащо меню и последната опция е "Деблокирай".
Ако нямаш абоната, пробвай да го преинсталираш- на мен така ми се случи с един номер, при преинстала ,си забравя явно номера и дразнителя можеше отново да ми пише .

# 207
Без камера се чувам, с камера не  Tired
Втори апарат сменям и все същото.
Явно проблемът не е от телефона, провери си настройките.

# 208
Благодаря!

# 209
  • Варна
 След ъпдейт на Viber на лаптопа възникна проблем - стикерите на Viber/a се изместиха и вече не се показват като вертикална табличка в дясно, а в центъра на полето за писане. Много е неприятно и неудобно - как да ги върна на предишното им място?

https://s30.postimg.org/6ouwpa201/Viber.jpg

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 13:01 от adba

Общи условия

Активация на акаунт